Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ Το ΚΚΕ δίνει με όλους τους τρόπους τη μάχη για την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής (VIDEO)

 

Στις συνθήκες αυτές χρειάζεται και η πρακτική συμβολή για την υπεράσπιση της ανθρώπινης ζωής, σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ και ΣΤ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Λαμπρούλης, μιλώντας στην ΕΡΤ 1, την Τρίτη 24 Νοέμβρη.

Υπενθυμίζεται ότι με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής, ζήτησε να απαλλαγεί προσωρινά από τα καθήκοντα του ως Αντιπρόεδρος της Βουλής, προκειμένου να συμβάλει ως γιατρός - πνευμονολόγος στη μάχη κατά της πανδημίας. Έκανε γνωστό πως το αίτημά του έγινε αποδεκτό τη Δευτέρα το απόγευμα και την Τετάρτη το πρωί θα παρουσιαστεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας από όπου και προέρχεται.

Στην παρέμβασή του επισήμανε τις εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης η οποία δεν αξιοποίησε το διάστημα ανάμεσα στο πρώτο κύμα μέχρι σήμερα για να ενισχύσει το ΕΣΥ και κυρίως την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ). Όπως είπε, έτσι φτάσαμε στη σημερινή οριακή κατάσταση στα νοσοκομεία με ένα προσωπικό εξουθενωμένο που έχει ξεπεράσει τα όρια, ενώ ανέδειξε την ανάγκη «έστω και στο και πέντε» να προχωρήσει η κυβέρνηση σε μαζικές προσλήψεις.

Αναφέρθηκε τέλος στις συγκεντρώσεις που έγιναν στις 17 Νοέμβρη, δηλώνοντας ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα που προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. «Την όποια ανωμαλία στην τήρηση των υγειονομικών κανόνων την έφερε η Αστυνομία», σημείωσε.

902gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου