Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

ΚΑΛΕΣΜΑ


Η ΣΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους 
 
 

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ
ΙΚΑ – ΕΛΤΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΣΕ – OAEE – ΝΑΤ – ΟΤΑ – ΠΟΣΕ-ΟΑΕΕ
Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,   Τ.Κ. 546 31,   Ε.Κ.Θ.   Τηλ: 2310 237694
www.syntaxio.blogspot.com    -- --       e-mail: suntax.ika@gmail.com

ΚΑΛΕΣΜΑ

Συνάδελφοι συνταξιούχοι

Οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις της Θεσσαλονίκης (ΣΕΑ) σας καλούν στη σύσκεψη που θα  πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιουνίου και ώρα 10:30 π.μ. στην μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης με θέμα:

«οι τελευταίες εξελίξεις στο Ασφαλιστικό – Φορολογικό»


Η ΣΕΑ καλεί όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στη σύσκεψη για να ενημερωθούμε να συζητήσουμε για τα νέα βάρβαρα μέτρα που μας φορτώνει η κυβέρνηση και για τα επόμενα αγωνιστικά βήματα των συνταξιούχων.


Λέσχη Μπίλντερμπεργκ...


Νίκος Μπογιόπουλος στον eniko


 Ξέρετε πώς εξηγείται η συμμετοχή του κ. Μητσοτάκη στην περιβόητη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ που συνεδριάζει από προχτές στη Δρέσδη; Απλό: Πήγε εκεί για «να παλέψει» για τις ελληνικές θέσεις.
  
  Από πού συνάγεται αυτό το συμπέρασμα; Εξίσου απλό: Επειδή αυτό είχε ισχυριστεί και ένας άλλος προσκεκλημένος της Λέσχης, όταν κλήθηκε να απαντήσει στη Βουλή για την δική του συμμετοχή, το 2005: Πήγα για να παλέψω για τις ελληνικές θέσεις, είχε δηλώσει. Ήταν ο κ.Γιώργος Παπανδρέου…

   Άλλωστε είναι γενικώς αποδεκτό ότι η παρουσία Ελλήνων πολιτικών σε τέτοιες Λέσχες γίνεται για το καλό του τόπου. Όπως, για παράδειγμα, η παρουσία το 2014 του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργού κ.Τσίπρα στην (πιο «ανοιχτή» είναι αλήθεια από την Μπίλντερμπεργκ) Λέσχη Αμπροσέτι.
   
 Ήταν σε εκείνη την περίφημη συνάντηση του Κόμο, που ο κ.Τσίπρας εξηγούσε την συμμετοχή του πλάι σε τραπεζίτες (από τον Σάδερλαντ της Goldman Sachs μέχρι τον Τρισέ) και σε μεγιστάνες και εξέχοντες πολιτικούς (από τον Μαρτσιόνε της Fiat μέχρι τον Ντάισελμπλουμ), με αναρτήσεις στο τουίτερ του τύπου:   

«Η Αριστερά έχει καινοτόμες ιδέες, με περιεχόμενο, για την οικοδόμηση μιας διαφορετικής Ευρώπης»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ


Η ΚΟΒ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

 

Η ΚΟΒ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕΣΑΣ ΚΑΛΕΙ:

ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ


Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2016 
 και ώρα 20.00
  Στην αγορά του Ωραιοκάστρου


Με ομιλητή τον βουλευτή

Ά Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ

ΓΙΑΝΝΗ ΔΕΛΛΗ

Και θέμα: «Πολιτικές εξελίξεις-προσφυγικό, οι θέσεις του ΚΚΕ»