Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΛΕΣΜΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΑΓΩΝΩΝ
Το Σάββατο 7 Απριλίου 2012, στις 19:00, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση - εκδήλωση με συμμετοχή εκπροσώπων επιτροπών αγώνα διαφόρων αγωνιζόμενων περιοχών της χώρας μας.
Είναι ένα ισχυρό μήνυμα Αλληλεγγύης με προοπτική τη δημιουργία ενός κοινού μετώπου αγώνων, που θα αναδείξει το δίκιο όλων των πολιτών που μάχονται για τις οικογένειες τους, για τα παιδιά τους, για τον τόπο τους και για το περιβάλλον τους.
Συμμετέχουν εκπρόσωποι των συντονιστικών αγώνα κατά:
· του ΧΥΤΑ Κερατέας (που έχει ήδη αποτραπεί)
· των Μεταλλείων Χαλκιδικής
· των Μεταλλείων Κιλκίς
· του ΧΥΤΑ Σερρών (Παλαιοκάστρου)
· του ΧΥΤΥ και του εργοστασίου καύσης σκουπιδιών Ημαθίας
· του ΣΜΑ Ευκαρπίας
Διοργάνωση :
ΔΙΚΤΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ( ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ - ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ – ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ - ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ - ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ) ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (ΣΜΑ) ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ - ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ

Τηλ. Επικ. : 6973935001, 6947375549, 6998411328, 6974887979

Τόπος προσκυνήματος το σημείο που αυτοκτόνησε ο 77χρονος - "Προτίμησα ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια"

Τόπος προσκυνήματος το σημείο που αυτοκτόνησε ο 77χρονος - "Προτίμησα ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια"

                                                     

- Εμβρόντητοι οι περαστικοί άκουσαν έναν πυροβολισμό και είδαν τον Δ.Χ. συνταξιούχο φαρμακοποιό να σωριάζεται
- 'Επεσε νεκρός μπροστά στο παρτέρι δίπλα στην είσοδο του ΜΕΤΡΟ
- Τι λένε στο Newsit αυτόπτες μάρτυρες
- Ως άνθρωπο αξιοπρεπή και ευγενικό τον περιγράφουν οι γείτονές του στο Newsit
- "Ηταν μέλος του φαρμακευτικού συλλόγου έως το 1994 όταν πούλησε το φαρμακείο του. Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί", λέει στο Newsit ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής
- Τρισάγιο στη μνήμη του τέλεσαν πολίτες

"Δεν πρέπει να αφήσουμε χρέη στα παιδιά μας" Αυτές ήταν οι τελευταίες κουβέντες που βγήκαν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, από τα χείλη του 77χρονου Δ.Χ. συνταξιουχου φαρμακοποιού που έστρεψε στον εαυτό του ένα όπλο και αυτοκτόνησε σήμερα το πρωί μέσα στην πλατεία Συντάγματος.