
Ξεχωριστό θα είναι για όλα τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 4 - 5 Οκτώβρη, αφού μαζί με τον «Ριζοσπάστη» υποδεχόμαστε τις Θέσεις της Κεντρικής Επιτροπής για το 22ο Συνέδριο, και από τώρα ετοιμάζεται η πλατιά πανεξόρμηση για τη διακίνησή τους.
Αυτός ο μαχητικός παλμός δίνεται αυτές τις μέρες και από την καρδιά του Πάρκου Τρίτση και τις εκδηλώσεις του 51ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή», όπου οι Οργανώσεις προετοιμάζουν και την πανεξόρμηση.
Ο πήχης μπαίνει ψηλά για να φτάσουν οι Θέσεις σε χιλιάδες χέρια, εργαζομένων, αυτοαπασχολούμενων, βιοπαλαιστών αγροτών, νέων, γυναικών. Για να διαδοθούν μαζικά σε κάθε χώρο δουλειάς, στις γειτονιές, στα χωριά και την ύπαιθρο, στους χώρους που ζει και μορφώνεται η νεολαία.
Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για να φτάσουμε παντού με τις Θέσεις, υπογραμμίζοντας έτσι τη βαθιά πεποίθησή μας ότι χτίζουμε «ΚΚΕ δυνατό, σταθερό σε κάθε δοκιμασία, έτοιμο στο κάλεσμα της Ιστορίας για τον Σοσιαλισμό».