Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Σεμινάρια υποκριτικής με τον πόνο των άλλων!

Πρωταγωνιστεί η Ατζελίνα Τζολί!*



Νομίζω πως σήμερα όλοι μπορούν να αισθάνονται καλύτερα σε σχέση με το "προσφυγικό πρόβλημα". Τι σημαίνει άραγε ακόμη κι αυτό το ..."προσφυγικό πρόβλημα"; Πως πρόκειται για μια κατάσταση, ένα πρόβλημα που δημιουργείται από τους πρόσφυγες; Μπορεί...

Σήμερα πάντως όλα φαίνονται καλύτερα μετά τον ερχομό της Ατζελίνας Τζολί.
Όπως φαίνεται το πρόβλημα δεν είναι ακριβώς πρόβλημα.
Είναι ταινία του Χόλιγουντ! Πρωταγωνιστεί η Ατζελίνα Τζολί.
 

Η Ατζελίνα που ήρθε με τζετ, σαν σταρ που είναι, αλλάζοντας σχέδια πτήσεων, περιοδιών κλπ. Που στάθηκε ηρωικά ανάμεσα στους κατατρεγμένους απέναντι στις δεκάδες κάμερες που χθες έγιναν ακόμη περισσότερες κι από τους πρόσφυγες στο λιμάνι.
Η Ατζελίνα σήμερα έκανε δηλώσεις και είπε πως ήρθε να βοηθήσει την Υπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και την Ελληνική κυβέρνηση... Πως άραγε;
Είπε ακόμη πως θέλει να γυρίσουν στα σπίτια τους όλοι αυτοί με τους οποίους γνωρίστηκε κιόλας.
Και είπε ακόμη ότι "ειναι τραγικό και ντροπιαστικό ότι βρισκόμαστε μακριά από αυτό το σημείο(της επιστροφής).
 

Δεν είπε βέβαια ποιος πρέπει να ντρέπεται.
 

Οι πρόσφυγες; κάποιες κυβερνήσεις όπως η Ελληνική; η Συρία του Άσαντ; οι κακοί θεοί του πολέμου; Ποιος ξέρει;
 

Πάντως αποκλείεται να πρέπει να ντρεπονται ή να φταίνε οι ιμπεριαλιστές. Και ειδικά οι ΗΠΑ, δεν υπάρχει περίπτωση να φταίνε.
 

Αλλιώς θα το έλεγε η Ατζελίνα...


Αλλά δε βαριέσαι. Αφού το είπαμε και στην αρχή.
 

Ο πόλεμος δεν είναι πόλεμος. Η επέμβαση δεν είναι επέμβαση.
 

Όλα είναι ταινία του Χόλιγουντ.
 

Πρωταγωνιστεί η Ατζελίνα Τζολί!



 *Με συμπρωταγωνιστές, τους σεναριογράφους και παραγωγούς, αυτού του Δράματος.       


Η Μακεδονία είναι Ελληνική… αν θέλετε πάρτε το Αιγαίο!



aigaio-nato-turkey-gkrizarisma

Ο Καμμένος και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν στηρίζουν τον Μουζάλα, αλλά στηρίζουν την κυβέρνηση! Γιατί;! Γιατί ο Μουζάλας «βάφτισε» τα Σκόπια «Μακεδονία» πράγμα για το οποίο κατόπιν ζήτησε συγνώμη, λέγοντας ότι ήταν φραστικό λάθος! Για ποιο λόγο όμως ο πατριώτης Καμμένος και το πατριωτικό κόμμα του άρουν την εμπιστοσύνη τους στον Μουζάλα;! Μήπως για εθνική μειοδοσία;! Μήπως γιατί ο Μουζάλας «χάρισε» το όνομα «Μακεδονία» στους Σκοπιανούς;! Μήπως γιατί φοβούνται ότι ο Μουζάλας θα χαρίσει την Θεσσαλονίκη στους Σκοπιανούς για να την κάνουν πρωτεύουσα του κράτους τους;!

Της πλάκας παλικαριές από τους τζάμπα μάγκες των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, οι οποίοι πριν από μερικές μέρες αντάμα με τον Μουζάλα, τον Τσίπρα και την υπόλοιπη συγκυβερνητική κουστωδία, συνεπικουρούμενοι και από τα κόμματα που προσκυνούν το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, φόρεσαν ένα τεράστιο φέσι στο Αιγαίο, κάτω από μια τεράστια ΝΑΤΟϊκή ομπρέλα!  Ή μήπως ο πατριώτης Καμμένος αγνοεί ότι Τουρκία και ΝΑΤΟ δεν αναγνωρίζουν την Ελληνική κυριαρχία στο Αιγαίο και το έχουν μετατρέψει σε μια τεράστια γκρίζα ζώνη;! Μήπως δεν του είπε κανείς του παλικαριού ότι κουβαλώντας το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, με πρόσχημα το Προσφυγικό, ήταν σαν να αναγνωρίζει τις Τουρκικές διεκδικήσεις;!