Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Για την υγεία του λαού!

 

Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου

 

Οι κυβερνητικές εξαγγελίες για μετατροπή όλων των δημόσιων νοσοκομείων σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου δείχνουν με ποια πολιτική θα συνεχίσει να αναμετριέται ο λαός και στην Υγεία, από την επομένη κιόλας των εκλογών: Με την πολιτική της παραπέρα εμπορευματοποίησης και ιδιωτικοποίησης, που οι επιπτώσεις της «πληρώθηκαν» πολύ ακριβά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, όταν το σύστημα Υγείας κατέρρεε κάτω από το βάρος των τραγικών ελλείψεων σε προσωπικό και υποδομές.

Είναι η πολιτική που σαν «ευαγγέλιο» ακολουθούν όλες οι κυβερνήσεις και περιλαμβάνεται σε όλα τα προγράμματα των αστικών κομμάτων, όπως και στο Ταμείο Ανάκαμψης. Γι' αυτό οι εργαζόμενοι διαπιστώνουν ότι και στην Υγεία η κατάσταση χειροτερεύει από κυβέρνηση σε κυβέρνηση.

Στις 21 Μαΐου έχεις τουλάχιστον... 10 λόγους για να ψηφίσεις ΚΚΕ

 

 

Νέο προεκλογικό φυλλάδιο με τους «10 λόγους για να ψηφίσεις ΚΚΕ» διακινείται από τις Κομματικές Οργανώσεις. Σε αυτό σημειώνεται:

«Στις 21 Μαΐου έχεις τουλάχιστον... 10 λόγους για να ψηφίσεις ΚΚΕ.

1. Γιατί σταθερότητα για τον λαό, τη ζωή και τα δικαιώματά του σημαίνει πιο δυνατό ΚΚΕ.

Η αντιλαϊκή σταθερότητα για την οποία μιλάνε η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ είναι ο δρόμος που φέρνει ανασφάλεια και αστάθεια στη ζωή του λαού και της νεολαίας.

2. Γιατί η οργή πρέπει να γίνει δύναμη αγώνα.

Το ΚΚΕ αποκάλυψε τον μεγάλο ένοχο για το έγκλημα στα Τέμπη, την πολιτική για τα κέρδη, που άσκησαν όσοι κυβερνούν και κυβέρνησαν. Γιατί το ΚΚΕ αποκαλύπτει κάθε μέρα και τα επόμενα "Τέμπη": Τα σχολεία - ερείπια, την έλλειψη μέτρων υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, την έλλειψη σχεδιασμένης προστασίας της ζωής του λαού από πυρκαγιές, πλημμύρες, σεισμούς, ατυχήματα μεγάλης κλίμακας. Για το σημερινό αντιλαϊκό κράτος είναι προτεραιότητα τα συμφέροντα των μεγάλων ομίλων, ενώ η ασφάλεια και οι ανάγκες του λαού είναι κόστος. Για την ακρίβεια, τη φτώχεια, τους πολέμους, για όσους μας γεμίζουν οργή απαντάμε με δυνατό ΚΚΕ.