Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024

«ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Πολεμικός «πυρετός» στη Σούδα

 

Ο «Ριζοσπάστης» καταγράφει τα αποσπάσματα και τις μοίρες των Αμερικανών που από την Κρήτη σαρώνουν την Ανατολική Μεσόγειο, εφοδιάζοντας με πληροφορίες το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ

 

Κατασκοπευτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ στον αεροδιάδρομο των Χανίων
Κατασκοπευτικό αεροσκάφος των ΗΠΑ στον αεροδιάδρομο των Χανίων

 

Εκατοντάδες μίλια την ημέρα «γράφουν» συγκεκριμένες μονάδες των Αμερικανών στη βάση τους στην Κρήτη (NSA Souda Bay), στηρίζοντας το κράτος - δολοφόνο Ισραήλ στη σφαγή που διαπράττει σε βάρος αμάχων σε Παλαιστίνη και Λίβανο, ενώ ταυτόχρονα, με τις πλάτες ζεσταμένες από ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και ΕΕ, απειλεί να απλώσει τη φωτιά ενός γενικευμένου πολέμου μέχρι το Ιράν, με ό,τι αυτό συνεπάγεται και για τον ελληνικό λαό.

Με τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης και των άλλων αστικών κομμάτων και μορφωμάτων, που κάνουν αυτά τα θέματα «γαργάρα», σύμφωνα με απολύτως αξιόπιστες πηγές λειτουργούν «στα κόκκινα» όλο αυτό το διάστημα της κλιμάκωσης στο μέτωπο της Μέσης Ανατολής τα στελέχη του «Air Force DET 1 95TH RS». Με την κύρια βάση τους στις εγκαταστάσεις της RAF στο Mildenhall της Βρετανίας, το Απόσπασμα 1 της 95ης Μοίρας Αναγνώρισης της US Air Force είναι εγκατεστημένο στη Σούδα ήδη από το 1990.

Στηρίζει την 21st Expeditionary Reconnaissance Squadron (21 ERS), μοίρα που επιχειρεί από τη Σούδα σε αποστολές αναγνώρισης σε Ευρώπη και Αφρική. Περιλαμβάνει αεροσκάφη «Boeing RC -135V/W Rivet Joint», με ενισχυμένες δυνατότητες συλλογής πληροφοριών και ηλεκτρονικού πολέμου.

Διαβάστε στο «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», 19 - 20 Οκτώβρη 2024:


 

Διαβάστε στο «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου», 19 - 20 Οκτώβρη 2024:

Απεργιακός συναγερμός με πανεργατική κορύφωση στις 20 Νοέμβρη για μισθούς, υγεία και παιδεία! Εξω τώρα από τα πολεμικά σφαγεία

  • Νεκρώνει το λιμάνι του Πειραιά την ερχόμενη Τετάρτη: Απεργία σε βαπόρια, προβλήτες COSCO, Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη 
  • Για το εισόδημα και τις μορφωτικές ανάγκες των παιδιών, απεργούν οι εκπαιδευτικοί 
  • Ουσιαστικές αυξήσεις και μέτρα στήριξης, στο επίκεντρο της απεργίας στα ξενοδοχεία
  • Σημαντική πρωτοβουλία Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων για τις Συλλογικές Συμβάσεις, κόντρα στην κοροϊδία της κυβέρνησης. Κάλεσμα σε όλα τα σωματεία να στηρίξουν την πρόταση νόμου για το ξήλωμα του αντεργατικού πλαισίου και την επαναφορά των ΣΣΕ.