Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Εκδηλώσεις Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Προς όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του περιβάλλοντος. Μαζέψτε μπόλικο κέφι και καλή διάθεση-όσο δύσκολο κι αν σας φαίνεται αυτό στις μέρες μας- αλατοπιπερώστε τα με την αγάπη σας για το περιβάλλον μας κι ελάτε να διασκεδάσουμε, και να προβληματιστούμε όλοι μαζί, στην εκδήλωση που οργανώνει ο «Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου» για τη μέρα του περιβάλλοντος. Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου οργανώνει εκδήλωση για τη μέρα του περιβάλλοντος, την Κυριακή 10 Ιουνίου, και ώρα 6-9 το απόγευμα, στο χώρο του 2ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου...
Στην εκδήλωση-που είναι φυσικά δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες- θα υπάρχουν :
  • Εργαστήρι κατασκευών με ανακυκλώσιμα και άχρηστα υλικά, με την καθοδήγηση του συμπολίτη μας και εικαστικού κ. Γιώργου Κοσμίδη .
  • Εργαστήρι κατασκευών με ανακυκλώσιμα και άχρηστα υλικά, με την καθοδήγηση της κ Μαρίας Αναστασιάδου.
  • Εργαστήρι ζωγραφικής- σκίτσου, με την καθοδήγηση του συμπολίτη μας σκιτσογράφου κ. Δημήτρη Νικολαΐδη.
  • Ζωγραφική για όλους, σε αμέτρητα μέτρα χαρτιού, για να εκφράσουμε ότι νιώθουμε για το περιβάλλον μας, μέσα απ’ τη ζωγραφική και τα χρώματα.
  • Face painting με πεταλούδες, λουλούδια… πάνω σε όμορφες χαμογελαστές φατσούλες.
  • Προβολή ντοκιμαντέρ για τους μεγάλους φίλους-γονείς, σχετικό με το περιβάλλον.
  • Τέλος, προτείνουμε έκθεση φωτογραφίας με θέμα: ’’Το περιβάλλον στον τόπο που ζούμε’’. Φωτογραφίστε λοιπόν τα καλώς και τα κακώς κείμενα του τόπου μας που σχετίζονται με το περιβάλλον και φέρτε να εκθέσουμε τις φωτογραφίες, να συζητήσουμε, να προβληματιστούμε και γιατί όχι να προτείνουμε και λύσεις.
Σας περιμένουμε όλους με πολύ πολύ περιβαλλοντική διάθεση, αγάπη, ιδέες και προτάσεις.

για το ΔΣ του Συλλόγου

Ο πρόεδρος Η γραμματέας

Χατζηγεωργίου Γεώργιος Ιωάννα Τακατίνη


Ένα αλλιώτικο καλοκαιρινό τραγούδι.




Δεν θέλω να ασχοληθώ με της εκλογές γιατί δεν πιστεύω ότι θα φέρουν την λύσει, αλλά όποιος βάλει στο φάκελο το χαρτάκι , ας σκαφτή πρώτα αν θα βάλει μέσα τα δικά του βολέματα ή το μέλλον των παιδιών του.