Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Τι να μας πεις κι εσύ ρε bro…


Δευ, Ιουν 26, 2023
 
Thumb_Politiki_Avgi_Re_Bro

 

Με ένα άρθρο, με τίτλο «η δυστοπία και η προοπτική», η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, η “Αυγή” επιχειρεί να αναλύσει το εκλογικό αποτέλεσμα και επιτίθεται στο ΚΚΕ χρεώνοντάς του «απολιτίκ lifestyle, πρόζα, ατάκες και επένδυση στη βιτρίνα»…

Κανονικά δεν πρέπει να απαντήσουμε σε μια εφημερίδα που διαβάζουν 500 άνθρωποι, αλλά προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι μέσα στο “πένθος” της η Αυγή επιλέγει μία ανοίκεια επίθεση εναντίον του ΚΚΕ.

Το ποσοστό του ΚΚΕ είναι αποτέλεσμα διαρκούς και ακούραστης παρουσίας δίπλα στις αγωνίες του λαού και της νέας γενιάς, της αδιάλειπτης δράσης του στους καθημερινούς αγώνες, της αναντικατάστατης συνεισφοράς του στην οργάνωση της πάλης, της επιμονής του στον μοναδικό δρόμο που σήμερα ανοίγει «ένα παράθυρο στην ελπίδα», παρά τον γενικότερο αρνητικό συσχετισμό. Το δικαίωμα στο χαμόγελο το ΚΚΕ το κέρδισε μαχόμενο, είναι το “μετάλλιο” που κατέκτησε στους αγώνες του μαζί με την πλατιά αναγνώριση της πρωτοπόρας δράσης του, δεν το χαρίζει σε κανέναν και δεν έχει καμία ανάγκη να απολογηθεί για αυτό.  

Γεροί δεσμοί, «χτισμένοι» με αγώνες

 


ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΣΦΗΝΕΣ

 

 

Σταθερά τρίτο κόμμα το ΚΚΕ στην Αττική!

Με αύξηση σε ψήφους και ποσοστά...

Γεροί δεσμοί με τις εργατογειτονιές του μεγαλύτερου αστικού κέντρου

σφυρηλατημένοι με αγώνες!

Αλλά και με τα λαϊκά στρώματα σε όλες τις περιοχές της χώρας

εκεί που έγιναν μεγάλοι αγώνες

και προετοιμάζονται οι επόμενοι!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ Η ψήφος στο ΚΚΕ δεν είναι συγκυριακή! Συνεχίζουμε αποφασιστικά γιατί ΚΚΕ δυνατό, η ελπίδα είναι εδώ (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 

 
 

Με το σύνθημα «Ισχυρό ΚΚΕ, αντεπίθεση λαέ» να ακούγεται δυνατά στην έδρα της Κεντρικής Επιτροπής, στον Περισσό, ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, χαιρέτισε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που ενίσχυσαν το ΚΚΕ.

Παραθέτουμε τη δήλωσή του: 

«Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που ενίσχυσαν με την ψήφο τους το ΚΚΕ, όσοι μαζί μας έδωσαν και σε αυτές τις εκλογές τη μάχη για την εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Οι βουλευτές που εξέλεξε το ΚΚΕ θα βρεθούν την επόμενη ημέρα εκεί που έχουν υποσχεθεί, μπροστά στους αγώνες, στα εργατικά - λαϊκά προβλήματα, δίπλα στους εργαζόμενους, στις λαϊκές δυνάμεις, στη νεολαία.

Και από το σημερινό αποτέλεσμα φαίνεται ότι η ψήφος στο ΚΚΕ δεν είναι συγκυριακή, ευκαιριακή. Δείχνει αγωνιστικούς δεσμούς στους τόπους δουλειάς, στη γειτονιά, στο χωριό, στους χώρους Υγείας, Παιδείας, Πολιτισμού, που αντέχουν και διευρύνονται και ανάλογα πρέπει να δυναμώσουν και να διευρυνθούν ακόμα περισσότερο.