Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΓΕΛ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤPOY

ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 2013

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών της τρίτης τάξης του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου, στον αύλειο χώρο του σχολείου.  Η γιορτή ξεκίνησε στις 21:00 με μία σύντομη αναφορά από τον λυκειάρχη κ. Παπαδάκη στις δράσεις των παιδιών μας στη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε καθώς και στις συμμετοχές τους σε πανελλήνιους διαγωνισμούς. Αμέσως μετά ακολούθησε πρόγραμμα με ζωντανή μουσική, το οποίο ήταν μία φιλική συμμετοχή του «Ωδείου Φίλων Μουσικής Τέχνης», και χορός από τους μαθητές. Κατόπιν έγιναν παρουσιάσεις της ομάδας formula 1 in schools, της ομάδας ρομποτικής, της εφημερίδας, του προγράμματος «Ανάδειξη της μνημειακής αρχιτεκτονικής από την Ιερά Μονή Βατοπεδίου», της ομάδας που συμμετείχε στο συνέδριο πληροφορικής.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής ο Σύλλογος Γονέων απένειμε στους απόφοιτους αναμνηστικά δώρα. 
Τη γιορτή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος, πλαισιωμένος από τους κ. Κέπετζη Ειρήνη, κ. Πολυχρονίδη Ανέστη και  Γώγος Στέλιος, Ντίνας Κων/νος   
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων ευχαριστεί θερμά τον κύριο λυκειάρχη, τον Σύλλογο των καθηγητών για τις προσπάθειες που κατέβαλαν καθώς και τους πολλούς χορηγούς της εκδήλωσης.
Ευχόμαστε στα παιδιά μας να βρουν το δρόμο τους στη ζωή με σύντροφο την αγάπη για την δημιουργία.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 2013 (βίντεο και φωτογραφίες)

Συνέλευση γειτονιάς Μαρτίου-Καλλιδοπούλου

Η Συνέλευση Γειτονιάς Μαρτίου-Καλλιδοπούλου και το Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών νοσημάτων συνδιοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης και οργάνωσης του αγώνα ενάντια στο κλείσιμο νοσοκομείων, με ειδική αναφορά στο νοσοκομείο της γειτονιάς μας. Σας περιμένουμε όλους εκεί!