Πέμπτη 20 Απριλίου 2023

Καμιά ανοχή στους ΝΑΤΟικούς δολοφόνους - Να ξεκουμπιστούν από την πόλη μας

 

 

«Να πάρουν δρόμο όλες οι φονικές μηχανές του ΝΑΤΟ που βρίσκονται στην πόλη μας. Να μην περάσει ούτε σφαίρα από την περιοχή μας για να μακελεύονται οι λαοί», τονίζουν εργατικά σωματεία της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωσή τους το ΣΕΤΗΠ, το Σωματείο Ιδ. Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο Οικοδόμων ν. Θεσσαλονίκης, το Συνδικάτο Μετάλλου Κ. Μακεδονίας, το Συνδικάτο Τροφίμων - Ποτών Κ. Μακεδονίας, το Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Κ. Μακεδονίας, το Συνδικάτο Τύπου - Χάρτου Κ. Μακεδονίας, το Σωματείο Φαρμάκου Κ. Μακεδονίας, η Ένωση Λογιστών Ν. Θεσσαλονίκης και η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης σημειώνουν:

Τα «ψιλά» γράμματα

 

Πηγή: Eurokinissi

 

Κάπου ανάμεσα στον προεκλογικό καβγά ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ για το ποια κυβέρνηση θα κλιμακώσει την αντιλαϊκή επίθεση την επόμενη μέρα, βρίσκονται τα «ψιλά» γράμματα του κοινού τους προγράμματος, που κάνει αβίωτο τον βίο του λαού.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα στοιχεία για την εκτέλεση του προϋπολογισμού που δημοσιοποιήθηκαν χτες. Για πολλοστή φορά δείχνουν υπέρβαση των φορολογικών εσόδων, που για το πρώτο τρίμηνο του 2023 φτάνει τα 1,5 δισ. ευρώ!

Τα στοιχεία επιβεβαιώνουν τη φορολογική αφαίμαξη του λαού, που σύμφωνα με το Γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής πληρώνει το 95% των φορολογικών εσόδων, ενώ οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι μόλις το 5%.