Δευτέρα 24 Απριλίου 2023

Λες χυδαίο το Μακελειό; Απολύεσαι…! – Να ανακληθούν οι απαράδεκτες απολύσεις εργαζομένων στην DPG Media

 


Ο απολυμένος δημοσιογράφος τονίζει: “Φυσικά και αναλαμβάνω την ευθύνη για το λάθος να χαρακτηρίσω «χυδαίο» το πρωτοσέλιδο. «Χυδαίο» το γράφεις αν θες να το ξεπετάξεις και να ξεμπερδεύεις. «Εμετικό» και «σκουπίδι» είναι σαφώς καλύτερες επιλογές λέξεων. Αλλά λάθη γίνονται και θα γίνονται πάνω στην πίεση της δουλειάς.”

Πριν από λίγες μέρες, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Στέφανος Χίος, ιδιοκτήτης της φασιστικής φυλλάδας “Μακελειό”, “ξεσπάθωσε” εναντίον του φαρμακοβιομήχανου -και ιδιοκτήτη μιας σειράς ΜΜΕ- Δ. Γιαννακόπουλου, για ένα δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του, που έκανε το αυτονόητο, χαρακτηρίζοντας “χυδαίο” το πρωτοσέλιδο της φυλλάδας για την Ε. Χρονοπούλου -πρωτοσέλιδο το οποίο έσπευσαν να αναπαράγουν, με περισσό ζήλο, και διάφορα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώντας ότι ελαφρύνει τη θέση του ευρωβουλευτή τους, Αλέξη Γεωργούλη. Λίγες ώρες αργότερα, ο Χίος πανηγύριζε γιατί η δικηγόρος του ομίλου τον ενημέρωσε για την απόλυση των δημοσιογράφων που ήταν… υπεύθυνοι για αυτό το “ατόπημα”, με τον εκδότη του Μακελειού να φωνάζει αυτάρεσκα και θριαμβευτικά μεταξύ άλλων: “σας κατεβάσαμε τα παντελόνια…”. Και έτσι ξέχασε προσωρινά την υπόσχεση-απειλή να βγάλει στη φόρα τα άπλυτα του Γιαννακόπουλου…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΓΕ ΓΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2023

 




                                                    Εργατική Πρωτομαγιά 2023

 

Εργαζόμενες, αυτοαπασχολούμενες, αγρότισσες,

Νέες μητέρες, φοιτήτριες, συνταξιούχοι,  μετανάστριες και πρόσφυγες,

 

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) σας καλεί να τιμήσουμε αγωνιστικά την Εργατική Πρωτομαγιά διεκδικώντας ό,τι είναι σύγχρονο και αναγκαίο για τη ζωή της εργαζόμενης γυναίκας.

Συμμετέχουμε μαζικά στις πρωτομαγιάτικες απεργιακές συγκεντρώσεις  σ’ όλες τις πόλεις

Μόνοι τους

 

«Δεν μπορείς να καταλάβεις τι περνάμε. Οποιος δήμαρχος πάει στον επόμενο γύρο απέναντι στον Πελετίδη, να στηριχτεί απ' όλους. Είναι του ΚΙΝΑΛ; Είναι του ΣΥΡΙΖΑ; Να στηριχτεί απ' όλους!». Ποιος είναι αυτός που τα λέει αυτά, σε ένα ...συλλεκτικό βίντεο; Είναι ο επικεφαλής της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ στην Πάτρα. Και σε ποιους τα λέει; Στους επικεφαλής των Τοπικών Οργανώσεων ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, σε «φιλική μάζωξη» που έκαναν οι τρεις τους την περασμένη Παρασκευή, για να ...ανταλλάξουν απόψεις για την εκλογική μάχη (τρομάρα τους...) που ξεκινάει. Αυτοί είναι λοιπόν που καμώνονται ότι ...κονταροχτυπιούνται για το ποια τάχα θα είναι η σύνθεση της επόμενης κυβέρνησης και ότι θα 'χουν δυσκολίες να τη σχηματίσουν, «φοβερίζοντας» τον λαό, ενώ την έχουν ήδη από πριν μιλημένη. Δείχνουν όμως και τι πραγματικά τους πονάει, κι αυτό δεν είναι άλλο από τους κομμουνιστές και όσους συμπορεύονται μαζί τους, το μόνο αντίπαλο δέος στα αντιλαϊκά τους σχέδια. Μόνοι τους και όλοι μας, λοιπόν. Τώρα ΚΚΕ!

Όργιο νοθείας στις φοιτητικές εκλογές ετοιμάζει η ΔΑΠ! Δεν θα περάσει!

 

 

Το όργιο νοθείας που ετοιμάζει η ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές στις 10 Μάη καταγγέλλουν, παρουσιάζοντας συγκεκριμένα περιστατικά, οι εκλεγμένοι με την «Πανσπουδαστική Κίνηση Συνεργασίας», τονίζοντας ότι «δεν θα περάσει».

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η «Πανσπουδαστική ΚΣ», «μετά την ήττα της στις περσινές φοιτητικές εκλογές, μετά την αποτυχία των ηλεκτρονικών εκλογών-παρωδία στις οποίες γύρισαν την πλάτη οι φοιτητές, τώρα η κυβερνητική ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ετοιμάζει όργιο νοθείας στις φοιτητικές εκλογές!

Οι καταγγελίες πέφτουν βροχή: