Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ

Συντοπίτισσες, συντοπίτες,
 Υλοποιώντας την απόφαση της συγκέντρωσης κατοίκων του Δήμου μας, που πραγματοποιήθηκε στις 9/7/2012, στο χώρο του Δημαρχείου, μετά από κάλεσμα του Συντονιστικού, σας καλούμε σε παράσταση διαμαρτυρίας στη ΔΕΗ Βαρδαρίου(Αισώπου 20) την Πέμπτη 12/7/2012, στις 9π.μ..
  Να διαμαρτυρηθούμε ενάντια στις νέες αυθαιρεσίες ΔΕΗ-κυβέρνησης.Ενάντια στην αυθαίρετη μεταφορά των χρημάτων που καταθέσαμε για την πληρωμή του ρεύματος στην πληρωμή του χαρατσιού, το οποίο εμείς έχουμε αρνηθεί να πληρώσουμε και για το οποίο έχουμε ενημερώσει τη ΔΕΗ με κατάθεση εξωδίκων. Ενάντια στις απειλές για διακοπή του ρεύματος παρόλο που πληρώσαμε τους λογαριασμούς κανονικά(ρεύμα και ΕΡΤ-Δήμο), χωρίς να πληρώσουμε το χαράτσι.
 Να είμαστε όσο γίνεται περισσότεροι και να απαιτήσουμε με δυνατή φωνή:
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.  ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ .
 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΥ, ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ

Χαρίζεται χώρα όπως είναι,” σε έξυπνους επενδυτές” με δώρο τον λαό της.

Με το κλειδί στο χέρι όπως λέμε...



Ιδιωτικοποίηση εδώ και τώρα αποφάσισαν και το σχέδιο θα τελεστεί σε τρεις φάσεις...


Το πλαίσιο για τη δρομολόγηση των κινήσεων της κυβέρνησης ανακοίνωσε ο Γ. Στουρνάρας στη Βουλή. Σε τρεις φάσεις η διαδικασία των ιδιωτικοποιήσεων με άμεσες αποφάσεις. Νομοθετικές πρωτοβουλίες και για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου

Σε επιτάχυνση και διεύρυνση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων προχωρεί η κυβέρνηση προκειμένου να πετύχει, κι αν είναι δυνατόν να υπερκεράσει, τον στόχο για έσοδα 15 δισ. ευρώ μέχρι το 2015.
Προς την κατεύθυνση αυτή δρομολογεί σημαντικές κινήσεις μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του έτους. Το στίγμα των προθέσεων έδωσε μιλώντας στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.
Σύμφωνα με το νέο κυβερνητικό πλάνο, όπως το ανέλυσε ο υπουργός, ειδικό βάρος θα δοθεί στην ολοκλήρωση των έξι αποκρατικοποιήσεων, για τις οποίες ήδη εξελίσσονται οι διαγωνιστικές διαδικασίες (Κρατικά Λαχεία, Ελληνικό, ΔΕΠΑ/ΔΕΣΦΑ, IBC, Κασσιώπη, Αφάντου) αλλά και στη δρομολόγηση της πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.