Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Το γήπεδο δικό τους! Οι διαιτητές καρα ξεπουλημένοι μελλοντικοί υπουργοί! Τι πρωτότυπο δικαίωσαν την παρέα του ΣτουρνάρρρΑ και στα γρήγορα!

Άρειος Πάγος: Μέσω ΔΕΗ θα εισπράττεται το χαράτσι

Δεκτή έκανε ο Άρειος Πάγος την αίτηση αναστολής που είχε υποβάλει το υπουργείο Οικονομικών σχετικά με την πληρωμή του τέλους ακινήτων μαζί με τον λογαριασμό της ΔΕΗ.


Αρειος Πάγος: Μέσω ΔΕΗ θα εισπράττεται το χαράτσι

Το τριμελές συμβούλιο του Αρείου Πάγου έκανε δεκτό το αίτημα του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, και αναστέλλει την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία απαγόρευσε στη ΔΕΗ να εισπράττει το ειδικό τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ).
Σχόλιο: ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ + ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ = ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΜΠΤΩΣΗ
Σχετικά με το θέμα.
Η ΔΕΗ θα συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ακινήτων.Με απόφαση του Αρείου Πάγου
Δεκτό έγινε από το τριμελές συμβούλιο του Αρείου Πάγου το αίτημα του υπουργού Οικονομικών
 Σσσσ

Αύξηση παρουσιάζει το ποσοστό φτώχειας στη Γερμανία

Πάνω από 7,5 εκατ. οι άνθρωποι που εξαρτώνται από κρατικά επιδόματα
 
Αύξηση παρουσιάζει ο αριθμός των εργαζομένων στη Γερμανία που εγκλωβίζεται στην παγίδα του χαμηλού εισοδήματος, παρά τη διεθνή φήμη που έχει αποκτήσει η χώρα ως μεγάλη οικονομική δύναμη.

Το ποσοστό της φτώχειας στη χώρα κυμαίνεται μεταξύ του 14 και του 16% επί χρόνια και οι τάξεις των «εργαζόμενων φτωχών» αυξάνονται, ανακοίνωσε η Εθνική Διάσκεψη για την Φτώχεια (ένας συνασπισμός φιλανθρωπικών οργανώσεων και συνδικάτων).

Σχεδόν ένας στους τέσσερις εργαζόμενους αμείβεται χαμηλά με περίπου 9,50 ευρώ την ώρα στη δυτική Γερμανία και 7 ευρώ σε ανατολικά κρατίδια και περίπου 1,4 εκατ. άνθρωποι εργάζονται για λιγότερα από 5 ευρώ την ώρα.

Ο συνασπισμός αυτός κατηγόρησε τη συντηρητική κυβέρνηση υπό την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ ότι παραμελεί τους φτωχούς της Γερμανίας και ζήτησε εθνικό κατώτατο μισθό και περισσότερη κρατική βοήθεια για την κοινωνική στέγαση.

Τα επιδόματα των ανέργων θα πρέπει να αυξηθούν από τα 374 ευρώ μηνιαίως που είναι τώρα για τους ανύπαντρους σε περίπου 420 ευρώ, σύμφωνα με τον συνασπισμό, ο οποίος αξιώνει επίσης να υπάρξει κάποιου είδους βοήθεια για τις οικογένειες που αγωνίζονται να τα βγάλουν πέρα, όπως η χορήγηση δωρεάν γευμάτων στα σχολεία.

Περίπου 7,6 εκατ. άνθρωποι ή το 9,3% του πληθυσμού εξαρτάται τώρα από τα κρατικά επιδόματα για την επιβίωσή του, σύμφωνα με τον συνασπισμό.

Βάσει των στατιστικών δεδομένων της Γερμανίας, ένας άνθρωπος θεωρείται φτωχός αν η αμοιβή του είναι χαμηλότερη από το 60% του μέσου μισθού σε πανεθνικό επίπεδο.
πηγή: newsbeast.gr