Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

Αντέχετε στη φυλακή της ΕE;


eu_2700771b



ΗΛΙΑΣ ΣΚΥΛΛΑΚΟΣ ΗΛΙΑΣ ΣΚΥΛΛΑΚΟΣ

Υπόθεση φανταστική Νο1: Αν σας έπιαναν κάποιοι περίεργοι τύποι και σας έριχναν μέσα σε μια αρένα με… λιοντάρια έτοιμα να σας κατασπαράξουν, τι θα κάνατε; Προφανώς θα προσπαθούσατε να ξεφύγετε, να δραπετεύσατε.

Αν πάλι μπαίνατε στo ίδιο τρομακτικό μέρος με την θέληση σας, διότι κάποιοι σας υποσχέθηκαν πως δεν κινδυνεύετε αλλά αντικρίζατε μπροστά σας δεκάδες σαρκοφάγα ζώα να τους τρέχουν τα σάλια, τι ακριβώς θα κάνατε; Σίγουρα πάλι θα ψάχνατε τρόπο να φύγετε, να δραπετεύσετε.

Αλλά ας πούμε πως το παλεύατε για ένα διάστημα και διαπιστώνατε όμως πως μαζί σας δεν έχετε ούτε… σφεντόνα για να αμυνθείτε, τι θα κάνατε; Δεν χωράει αμφιβολία πως θα ψάχνατε την έξοδο κινδύνου.

Υπόθεση φανταστική Νο 2: Ας πούμε για παράδειγμα πως σας έπιαναν πάλι κάποιοι περίεργοι τύποι και σας έβαζαν αυτή τη φορά σε ένα δωμάτιο γεμάτο… δηλητηριώδη φίδια, (όπως έχουμε δει σε πάμπολλες ταινίες τρόμου), τι θα κάνατε; Θα καθόσασταν να σας φάνε ζωντανούς; Όχι βέβαια. Θα προσπαθούσατε σίγουρα να βγείτε από το δωμάτιο το γρηγορότερο δυνατόν.