Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Ν/ΣΧ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ Με 19.000 ευρώ τον χρόνο...θα γίνεσαι γιατρός, χωρίς κόπο και θυσίες (VIDEO)

 

 
 

Την αντίθεσή τους στο νομοσχέδιο για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια εξέφρασαν η εκπρόσωπος των διοικητικών υπαλλήλων στα Πανεπιστήμια και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Αθηνών, μιλώντας στην Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει το νομοσχέδιο και σήμερα συνεχίζει τις εργασίες της με την ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών φορέων. 

«Κάνετε την αδικία νόμο», σημείωσε ο Αλέξανδρος Θεολόγου, αντιπρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Ιατρικής Αθηνών, μιλώντας σήμερα στην Επιτροπή της Βουλής για το νομοσχέδιο σχετικά με τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια, στο πλαίσιο της ακρόασης εξωκοινοβουλευτικών φορέων. 

Κατηγόρησε την κυβέρνηση που δεν ακούει τους φοιτητές, τους μαθητές, τους γονείς κι εκπαιδευτικούς, που βρίσκονται στον δρόμο του αγώνα εδώ και εβδομάδες. Το 70% των φοιτητών έχει καταδικάσει το νομοσχέδιο, όπως και οι Ομοσπονδίες των καθηγητών και των διοικητικών υπαλλήλων, σημείωσε, τονίζοντας πως «όλος ο λαός είναι στο πλευρό μας». 

Στο ΠΑΣΟΚ τη συγκάλυψη... τη μαθαίνουν στο πρώτο μάθημα


 

Τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή το άρον-άρον κλείσιμο των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ επιδίδονται στο παιχνίδι της συγκάλυψης των ευθυνών και του ΠΑΣΟΚ και της ΕΕ για το προδιαγεγραμμένο έγκλημα στα Τέμπη.

Προδιαγεγραμμένο είναι για όλη την κοινωνία εκτός από το ΠΑΣΟΚ που όπως λέει «δεν υπάρχουν ευθύνες της ΕΕ», τη στιγμή που η ΕΕ και οι ελληνικές κυβερνήσεις (συμπεριλαμβανομένων των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και των συγκυβερνήσεών του με τη ΝΔ) έκαναν κομματάκια τον σιδηρόδρομο, διαχώρισαν το τρένο από τις ράγες (αφού άλλη εταιρεία είχε την ευθύνη για το δίκτυο και άλλη εταιρεία είχε την ευθύνη για τα τρένα), απέλυσαν προσωπικό και επιδείνωσαν το εργασιακό καθεστώς όσων δουλεύουν στον σιδηρόδρομο, ιδιωτικοποίησαν σε συνέχειες τον σιδηρόδρομο (την ιδιωτικοποίηση την ολοκλήρωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ), πληρώνοντας με χρήματα του ελληνικού λαού τους «αγοραστές»! Τέτοια καούρα να βγει λάδι η ΕΕ δεν έχει ούτε η Κομισιόν!