Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΚΕ Αθλιο ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου ξεπλένει τις ευθύνες του Ισραήλ για τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού

 

 

Ένα ακόμα άθλιο ψήφισμα προκλητικής στήριξης του κράτους-κατακτητή, του Ισραήλ που σφαγιάζει τον Παλαιστινιακό λαό, ενέκρινε το Ευρωκοινοβούλιο και καταψήφισε η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.

Αυτή τη φορά όμως το ψήφισμα που πρότειναν οι ομάδες των Σοσιαλδημοκρατών, των Φιλελευθέρων και των Πρασίνων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο υποκρισίας. Κι αυτό γιατί βασική αποστολή του ήταν να εμφανίσει την ΕΕ ως τάχα υπέρμαχο της κατάπαυσης πυρός και της ειρήνης. Θορυβημένοι από τη λαϊκή κατακραυγή που συνεχίζεται και δυναμώνει απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλο τον κόσμο, ενάντια στο Ισραήλ και την καταδίκη της γενοκτονίας του Παλαιστινιακού λαού, επιστράτευσαν στο ψήφισμα κάθε είδους τέχνασμα, όμως το ίδιο το κείμενο τούς προδίδει.

Πάει πολύ...


Φωτό αρχείου
Φωτό αρχείου
Πηγή: Eurokinissi

 

Παίρνοντας το σκονάκι από τον Πατέλη, τον Πρετεντέρη και άλλα «προοδευτικά» φιντάνια της κυβέρνησης της ΝΔ, τόσο η «Νέα Αριστερά» όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν στο ΚΚΕ ότι θέλει «να επενδύσει στα φοβικά ένστικτα της ελληνικής κοινωνίας καταφεύγοντας σε αναχρονιστικές αντιλήψεις απέναντι στο δικαίωμα όλων των ανθρώπων στη νομική αναγνώριση της σχέσης τους και στην τεκνοθεσία», με αφορμή τη θέση του Κόμματος για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών.

Όλα αυτά επειδή ο Δ. Κουτσούμπας είπε στη Βουλή το αυτονόητο: Ότι «γάμος ομοφύλων σημαίνει από χέρι κατάργηση μητρότητας και πατρότητας και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στο γονέας 1, 2, 3 και βάλε και ανοίγει τον δρόμο για την περαιτέρω εμπορευματοποίηση της παρένθετης μητρότητας, ανοίγοντας μπίζνες δισεκατομμυρίων». Από κοινού με τον όλον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα χρόνια, με τους νόμους που ψήφισαν και τις ευρωπαϊκές οδηγίες που ενσωμάτωσαν, αποθέωσαν τον ανορθολογισμό, την αντιεπιστημονικότητα, πάνω στα οποία στηρίζεται και το νομοσχέδιο της κυβέρνησης («αυτοπροσδιορισμός φύλου» κ.ά.).

ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Συγκέντρωση στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων για να δοθεί λύση στην στέγαση του 73χρονου συνταξιούχου που υπέστη έξωση (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 

 
 

Συγκέντρωση στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων - Μενεμένης απαιτώντας από τον δήμο να δώσει άμεση λύση στην στέγαση και στα πράγματα του 73χρονου συνταξιούχου που υπέστη έξωση από το σπίτι του, πραγματοποιούν σωματεία και φορείς της Θεσσαλονίκης.

Έφτασαν με πορεία που ξεκίνησε νωρίτερα από το Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων όπου και συγκεντρώθηκαν, καταγγέλλοντας  την έξωση 73χρονου από το σπίτι του.

Φωνάζουν συνθήματα όπως, «Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος παντού ξεσηκωμός» και «Εμπρός λαέ μην σκύβεις το κεφάλι ο μόνος δρόμος είναι αντίσταση και πάλη».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα στις 7 το πρωί, πολυπληθής ομάδα αστυνομικών με συνδρομή κλειδαρά έσπασε την κλειδαριά του σπιτιού του 73χρονου Αβραάμ Αβραμίδη, βγάζοντας τον έξω, ενώ στην συνέχεια το σπίτι σφραγίστηκε. Ακολούθως ο 73χρονος μεταφέρθηκε στο ΑΤ Αμπελοκήπων.