Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023

ΤΟ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗ Η τρομοκρατία δεν θα περάσει - Με την Παλαιστίνη μέχρι την λευτεριά

 

 

Την πρωτοφανή δίωξη Παλαιστινίου διαδηλωτή στην Αθήνα, επειδή ύψωσε την σημαία της Παλαιστίνης μαζί με την σημαία της Ελλάδας καταγγέλλει το ΠΑΜΕ, σημειώνοντας ότι πρόκειται για «μια δίωξη που ανοίγει επικίνδυνους δρόμους καταστολής και τρομοκρατίας εναντίον συνολικά του εργατικού-λαϊκού κινήματος  και της φιλειρηνικής, αντιιμπεριαλιστικής δράσης».

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ σημειώνει: «Η ποινικοποίηση της λαϊκής δράσης και του αγώνα για ειρήνη και λευτεριά δεν θα περάσει!

Μπροστά στο τεράστιο κύμα αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό, η κυβέρνηση που έσφιγγε το ματωμένο χέρι του σφαγέα Νετανιάχου, προχωρά σε απροκάλυπτα ψέματα, καλλιέργεια fake news, και όταν και αυτά αποτυγχάνουν προχωρούν σε διώξεις όσων σηκώνουν κεφάλι. Ακολουθούν τον αντιδραστικό και επικίνδυνο δρόμο που χάραξαν ΕΕ και ΗΠΑ με τρομοκράτηση και διώξεις όσων στηρίζουν τα δίκαια αιτήματα του Παλαιστινιακού λαού.

Μπορεί το αίμα χιλιάδων ΠΑΙΔΙΩΝ να χαρακτηρίζεται αυτοάμυνα;

 



Τέσσερις χιλιάδες (4.000) νεκρά παιδιά στη Παλαιστίνη.

Αυτή λοιπόν είναι η σωστή πλευρά της ιστορίας, για τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ την ΕΕ, την κυβέρνηση της ΝΔ και τα λοιπά κόμματα, πλην του ΚΚΕ, το οποίο αυτές τις μέρες, ενημερώνει και κινητοποιεί τον ελληνικό λαό για να σταματήσει αυτό το μακελειό και για τη λευτεριά της Παλαιστίνης.

Μας παρουσιάζουν τους βομβαρδισμούς σε νοσοκομεία και σε σχολεία, τις δολοφονίες 4.000 παιδιών και 1.200 αγνοουμένων, ως αυτοάμυνα του κατακτητή της Παλαιστίνης. Οι κατακτητές στο διάβα της ιστορίας πάντα ήταν επιτιθέμενοι και δολοφονούσαν τους λαούς. Αυτό γίνεται εδώ και 75 χρόνια στην Παλαιστίνη από το Ισραήλ. Το ίδιο έγινε και στην Κύπρο. Αυτοάμυνα κάνει μόνο ο κατεχόμενος λαός και έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να προστατεύσει την ελευθερία του και την πατρίδα του.

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Πολλαπλές επιπτώσεις από τον flyover, ο λαός να μη συνηθίσει την ταλαιπωρία ως κανονικότητα

 

MOTIONTEAM

Να μη συνηθίσει την ταλαιπωρία ως κανονικότητα. Να εκφράσει μαχητικά την αντίθεσή του και να ανατρέψει τον αντιλαϊκό και αδιέξοδο σχεδιασμό, να διεκδικήσει πιο αποφασιστικά τη βελτίωση της ζωής του απέναντι στις πανάκριβες και αργές συγκοινωνίες και μεταφορές, καλεί τον λαό της Θεσσαλονίκης η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, με αφορμή την έναρξη των εργασιών του Flyover.

Η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας σε ανακοίνωσή της αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Η κατάσταση που ζούμε έχει υπεύθυνο!

Η αλήθεια είναι ότι χάθηκαν δεκαετίες, σπαταλήθηκαν χρήματα, ο λαός της πόλης υφίσταται μια διαχρονική ταλαιπωρία γιατί δεν θέλουν και δεν μπορούν να λύσουν ολοκληρωμένα το ζήτημα του συγκοινωνιακού και κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης.

Υπάρχουν διαχρονικές ευθύνες κυβερνήσεων ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ παλιότερα αλλά και διοικήσεων Περιφέρειας και δήμων για το γεγονός ότι το 2023 στο δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της χώρας είναι διαλυμένες οι αστικές συγκοινωνίες του ΟΑΣΘ, δεν υπάρχει μετρό, δεν υπάρχει επαρκής και ασφαλής Περιφερειακή Οδός.

Ειδικά για την Περιφερειακή Οδό, ενώ ήταν λαθεμένος εξαρχής ο σχεδιασμός, ενώ ήταν γνωστά τα προβλήματα από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της προχώρησαν σε κατασκευή ανισόπεδων έργων και άλλων τεχνικών έργων χωρίς να γίνει ταυτόχρονα αναβάθμιση της υφιστάμενης Περιφερειακής Οδού (...)

Άνοιξαν παραρτήματα...

 

Από τους καθημερινούς βομβαρδισμούς του κράτους - δολοφόνου του Ισραήλ εναντίον του Παλαιστινιακού λαού
Από τους καθημερινούς βομβαρδισμούς του κράτους - δολοφόνου του Ισραήλ εναντίον του Παλαιστινιακού λαού

 

Για να δικαιολογήσει τη σφαγή στη Γάζα, το Ισραήλ βομβαρδίζει όλο τον κόσμο με κατασκευασμένες ειδήσεις, τις οποίες πρόθυμα και αμάσητα αναπαράγουν οι συμμαχικές κυβερνήσεις και τα ευρωατλαντικά ΜΜΕ, μεταξύ αυτών και στη χώρα μας.

Δημοσιογράφοι που μεταδίδουν καθημερινά τον θάνατο από τα χαλάσματα της Γάζας, γίνονται οι ίδιοι θύματα της ισραηλινής αγριότητας και θέμα για τους συναδέλφους τους, που μεταδίδουν τον δικό τους θάνατο σε ζωντανή μετάδοση.

Σε πλήρη αντίθεση, δηλαδή, με τους ενσωματωμένους ανταποκριτές των μεγάλων ειδησεογραφικών δικτύων, ανάμεσά τους και των ελληνικών, όπως η κρατική ΕΡΤ, που μεταδίδουν ειδήσεις από το «πεδίο» με μοναδική πηγή το ισραηλινό ...«υπουργείο» Προπαγάνδας.

Όπως γράφτηκε, μάλιστα, το συγκεκριμένο «υπουργείο» άνοιξε και παράρτημα μέσα στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα για να «επιμορφώνει» τα ελληνικά ΜΜΕ στην αποτελεσματικότερη διασπορά των fake news.