Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Εκλογές έρχονται. Ολες οι υπηρετριούλες φοράνε μάσκες ... κι΄είν΄ όλες τους τρελλά δογματικές !!!

 
  # Βαδίζουμε προς τις πρώτες εκλογές που ΟΛΑ τα κόμματα που διεκδικούν την “εξουσία” (δηλαδή να είναι οι υπηρετριούλες της αστικής τάξης αλλά με μιά κυβερνητική καρέκλα στον κώλο τους) ... έχουν ΚΟΙΝΟ πρόγραμμα. Το απόλυτο ξεβράκωμα της “καπιταλιστικής δημοκρατίας” !!!
    # Ξέρουμε τι θα εφαρμόσουν – έχει φροντίσει ο Τσίπρας γι΄αυτό. Το θέμα είναι ποιές υπηρετριούλες και με ποιό συνδυασμό (μετεκλογική συνεργασία το λένε !!) ... θα μας το “εφαρμόσει” καλύτερα.

   # Με την ποταμοπασοκονεοδημοκρατία τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αυτοί ανήκουν στις υπηρετριούλες του ... “ναί σε όλα” ... στις επιθυμίες του αφεντικού. Κανονικά πορνίδια ... που ξέρουν πως να απολαύσουν έναν ξεγυρισμένο βιασμό. Εξάλλου εδώ στο κουκουέδικο δεν τους ενοχλούμε πολύ αυτούς ... επειδή κάνουν την δουλίτσα τους "τίμια" και βεβαίως επειδή παραδοσιακά εμείς ... “είμαστε τα δεκανίκια τους” !!!
  
  # Υπάρχουν και κάτι “περήφανες” υπηρετριούλες της αστικής τάξης ... που ενώ δέχτηκαν με διάφορα “μή ... ωχ ... ναί” τσαλιμάκια τον δικό τους βιασμό-μνημόνιο ... τώρα επιδιώκουν – λένε – αντισταθμιστικά μέτρα σε αυτά που έχουν συμφωνήσει με τους “εταίρους-βιαστές”, ώστε να ανατρέψουν τις επιπτώσεις από το μνημόνιο που ψήφισαν. Του κώλου τα εννιάμερα !!! Θυμάστε εκείνον τον αριστερό, τον ήρεμο, τον κύρ Φώτη ... που όσο ψήφιζε και εφάρμοζε τα μνημόνια ... πάλευε να “απαγκιστρωθεί” ??? Σχεδόν κανείς δεν τον θυμάτε ... αλλά πολλοί θα πάνε να ψηφίσουν τον καινούργιο ... τον Αλέξη τον απαγκιστρωτή ... μεγάλη η χάρη του. Απο κοντά έρχονται και κάτι υπηρετριούλες-παλαιόθεν πορνίδια της δεξιάς και τώρα συγκυβερνήτες της “αριστεράς” ... που ενώ στον πρώτο και στον δεύτερο βιασμό (μνημόνια τα λένε) δεν τους έδωσε κανένας καμμία σημασία (είναι και λίγο τσουπωτές αυτές) ... τις “τακτοποίησαν” στον τρίτο, αλλά παρ΄όλα αυτά επιμένουν πως είναι αντιμνημονιακές και προνομιούχοι εταίροι στην επόμενη κυβέρνηση ... που θα ξανακαταργήσει τα μνημόνια. Α και να μην το ξεχάσουμε ... θα πατάξουν και την διαφθορά των αφεντικών τους.

Θα τα καταφέρουμε

Γράφει ο Σφυροδρέπανος


 

Θα τα καταφέρουμε 

Τις τελευταίες μέρες διέρρευσε στα ΜΜΕ πως μία από τις σκέψεις για το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του Σύριζα είναι το (βαθιά πολιτικό, σαν σλόγκαν διαφήμισης) «θα τα καταφέρουμε». Την ίδια στιγμή, το Ποτάμι πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα σε αυτή τη μανατζερίστικη λογική και αντιγράφει το “Yes we can” του Ομπάμα, με το «εμείς μπορούμε».

Αλλά για ποια κατορθώματα γίνεται λόγος; Λες και δεν έχουν καταφέρει ήδη πολλά.
Να περάσουν το τρίτο (και μακρύτερο), πιο βάρβαρο κι αντιλαϊκό μνημόνιο, σχεδόν χωρίς να κουνηθεί φύλλο. Να κατεδαφίσουν ό,τι απέμεινε όρθιο από το ασφαλιστικό και τις συντάξεις, που συντηρούν ακόμα και τους νεότερους. Να «απαλλάξουν» τους αγρότες από τον αργό τους θάνατο και να τους απειλούν με άμεση εξαφάνιση. Να ξεπουλήσουν τη δημόσια περιουσία αντί πινακίου φακής, δίνοντας στο πιάτο των μονοπωλίων τα ελληνικά αεροδρόμια. Να καταστούν πολιτικά παχύδερμα μπροστά στο δράμα των Σύριων προσφύγων και τις απάνθρωπες συνθήκες διαμονής τους στη χώρα μας, χωρίς να καταγγείλουν το Δουβλίνο ΙΙ. Να κάνουν το περιβόητο πρόγραμμμα της Θεσσαλονίκης (που ξεκίνησε ως άμεσο πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών, για να αποκτήσει εν μια νυκτί ορίζοντα τετραετίας και βασικά Δευτέρας Παρουσίας) να φαίνεται σχεδόν μαξιμαλισμός μπροστά σε όλα όσα γίνονται. Να καταργήσουν την Κυριακάτικη αργία (τώρα πλέον οι εμποροϋπάλληλοι θα βλέπουν πιο συχνά τις Κυριακές τα εκλογικά τμήματα απ’ ό,τι τα σπίτια τους και τις οικογένειές τους).