Κυριακή 25 Αυγούστου 2019

ΚΚ Σουηδίας: "Σοσιαλισμός και ναζισμός είναι τα ακριβώς αντίθετα...Γιατί ο σοσιαλισμός είναι η μόνη εναλλακτική λύση από τον καπιταλισμό"



ΚΚ Σουηδίας: "Σοσιαλισμός και ναζισμός είναι τα ακριβώς αντίθετα...Γιατί ο σοσιαλισμός είναι η μόνη εναλλακτική λύση από τον καπιταλισμό".

Το ΚΚ Σουηδίας το προηγούμενο ΣΚ είχε ανοιχτές συγκεντρώσεις σε 9 πόλεις της Σουηδίας. Ο Στόχος ήταν να κάνει μαζική εμφάνιση, πολιτική ενημέρωση και να οργανώσει φίλους και ψηφοφόρους.

Δεν άρεσε σε όλους...

Σε μια από αυτές τις πόλεις ένας τοπικός πολιτικός διαμαρτυρήθηκε γιατι η Μορφωτική Ομοσπονδία Εργατών νοίκιασε αίθουσα σε ένα κόμμα που προπαγανδίζει τον κομμουνισμό! 

"Ο κομμουνισμός και ο ναζισμός, έχει αποδειχθεί, είναι το ίδιο επικίνδυνα και καταστροφικά για την ανθρωπότητα γιατί είναι ολοκληρωτικά καθεστώτα, δήλωσε" 

Η ΔΑΠ ανασύρει τη θεωρία των δύο άκρων, για να ξεπλύνει τους φασίστες


Είχατε ποτέ αμφιβολίες για τις δημοκρατικές ευαισθησίες της ΔΑΠ; Δείτε πόσο ωραία μπορεί να μασκαρευτεί το μαύρο της αντίδρασης πίσω από το μπλε και τη θεωρία των δύο άκρων.

Είχατε ποτέ αμφιβολίες για τις δημοκρατικές ευαισθησίες της ΔΑΠ; Δείτε πόσο ωραία μπορεί να μασκαρευτεί το μαύρο της αντίδρασης πίσω από το μπλε και τη θεωρία των δύο άκρων.

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
την Παρασκευή
Τα άκρα ανέκαθεν ήταν πεδία ολοκληρωτισμού. Αλληλοτρέφονται και αλληλοσυμπληρώνονται. Οφείλουμε να θυμόμαστε. Ποτέ ξανά.

«Τραυματικό» το σφυροδρέπανο για τα ναζιστικά ασπόνδυλα στη Λιθουανία. Έλα όμως που πουλάει…



Μιλάμε για μεγάλους τζίρους, για πολλά εκατομμύρια δολάρια, που φέρνει στα ταμεία η πώληση τέτοιων ειδών, αν μάλιστα αναλογιστούμε τον διαρκώς αυξανόμενο βαθμό δημοφιλίας του σοσιαλισμού-κομμουνισμού, και του συμβόλου του σφυροδρέπανου, όπως αποτυπώνεται σε πολλές έρευνες στις χώρες του πρώην υπαρκτού.

Η αντικομμουνιστική υστερία στις χώρες της Βαλτικής δεν είναι κάτι νέο. Εδώ και χρόνια, οι κυβερνήσεις της Λετονίας, της Εσθονίας και της Λιθουανίας που κάποτε αποτελούσαν σημαίνουσες δημοκρατίες της ενιαίας ΕΣΣΔ, με μια σειρά νόμων έχουν απαγορεύσει τα κομμουνιστικά κόμματα και τη χρήση κομμουνιστικών συμβόλων, όπως το σφυροδρέπανο.

Κοροϊδία


Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Μάτι και το επικοινωνιακό σόου που στήθηκε δεν μπορούν να κρύψουν το γεγονός ότι η αποκατάσταση των πληγέντων θα μείνει στα χαρτιά... Πέρα από όλα τα άλλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοίνωσε την Παρασκευή πως θα δοθεί παράταση αναστολής των πλειστηριασμών, των κατασχέσεων και των εξώσεων μέχρι τις 31/7/2020. Θυμίζουμε ότι η τωρινή αναστολή, από την προηγούμενη κυβέρνηση, λήγει στο τέλος Σεπτέμβρη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ακόμα ότι παρατείνεται η προθεσμία για στεγαστική συνδρομή μέχρι τις 31/12/2019. Ολες αυτές οι προθεσμίες, από τις οποίες εξαρτάται στην πραγματικότητα αν οι πυρόπληκτοι θα συνεχίσουν να έχουν ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι τους, σε συνδυασμό με τη μεγάλη καθυστέρηση των διαδικασιών για την ανοικοδόμηση των καμένων κατοικιών, λειτουργούν σαν θηλιά στο λαιμό των πληγέντων και αξιοποιούνται ως μέσο εκβιασμού. Πραγματική λύση για όσους έζησαν τον εφιάλτη και πληρώνουν ακόμα τις τραγικές συνέπειες, είναι η πλήρης αποκατάστασή τους, με ουσιαστικά μέτρα στήριξης και όχι με αποσπασματικές και ανεπαρκείς παροχές, που έχουν μάλιστα ημερομηνία λήξης και η παράτασή τους εξαρτάται από την «καλή προαίρεση» της προηγούμενης και της σημερινής κυβέρνησης. Να σταματήσει, λοιπόν, η κοροϊδία και να ικανοποιηθούν τώρα όλα τα δίκαια αιτήματα των πληγέντων από τη φονική πυρκαγιά.

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη




Σάββατο 24/08/2019 - 17:08
45ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ»

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)


Σε πνεύμα ενθουσιασμού, μαχητικότητας και εθελοντικής προσφοράς ξεκίνησε η πρώτη μέρα των εργασιών προετοιμασίας του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ - «Οδηγητή» στη Θεσσαλονίκη. Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ, από νωρίς το πρωί του Σαββάτου, μπήκαν στο χώρο του πρώην Στρατοπέδου «Παύλου Μελά», ώστε να χτίσουν την κόκκινη πολιτεία που θα φιλοξενήσει τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ στις 12 - 13 - 14 Σεπτέμβρη.