Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Αρνήθηκαν να παίξουν σε Πειραιά και Βόλο λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων

Το γνωστό, ελληνικό αγγλόφωνο Electric Litany ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του σε κάποιες περιοχές μετά τα αποτελέσματα των εκλογών. 

 Αρνήθηκαν να παίξουν σε Πειραιά και Βόλο λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων Είναι μια εποχή που είναι λίγο δύσκολο να απέχεις από τις εξελίξεις της πολιτικής κατάστασης που επικρατεί και αρκετοί καλλιτέχνες οι οποίοι δεν ήταν τόσο πολιτικοποιημένοι, έχουν πια έναν διαφορετικό ρόλο. Με αφορμή τα αποτελέσματα του Α' Γύρου των εκλογών, οι Electric Litany αφαίρεσαν από το πρόγραμμα της περιοδείας τους το Βόλο και τον Πειραιά γιατί θεωρούν απαράδεκτο να παίρνουν τόσο μεγάλο ποσοστό εκπρόσωποι του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής.

 Το συγκρότημα που πρόσφατα έβγαλε το καινούριο τους άλμπουμ “How to be a child and win the war”, έβγαλε μία ανακοίνωση στο facebook όπου εξηγεί το λόγο που αρνήθηκαν να παίξουν στις συγκκεριμένες περιοχές και κάπως έτσι κέρδισαν γι άλλη μια φορά το σεβασμό μας.
"Μερικές σκέψεις καθώς εκτός από μπάντα είμαστε και άνθρωποι. Στην ερχόμενη περιοδεία οι Electric Litany ΔΕΝ θα παίξουν σε Πειραιά και Βόλο λόγω των εκλογικών αποτελεσμάτων τα οποία έδειξαν ότι η πλειοψηφία των πολιτών σε αυτές τις δύο πόλεις αξίζουν τον μεσαίωνα που έχουν επιλέξει.

Κουράγιο στη μειονότητα των υγιών ανθρώπων του Πειραιά και Βόλου. Επίσης δηλώνουμε τον πλήρη αποτροπιασμό μας για τον κάθε ένα που ψήφισε τους Ναζί της χρυσής αυγής. Είστε όλοι πλέον γελοίοι μα και επικίνδυνοι. Κάθε ψήφος σας είναι και ένα μαχαίρι."
K.Π

πηγή:  e-go.gr