Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Tsaknis - O lykos kai ego

Διαβάζοντας στο μπλοκ τοίχο- τοίχο , την εύλογη απορία του αρθρογράφου “Μαζεστίξ”

Μπορεί κανείς να μου εξηγήσει τι σημαίνει "ανθρωπιά";;; ολόκληρο εδώ

  http://toixo-toixo.blogspot.com/2012/04/blog-post_16.html

θυμήθηκα αυτό το τραγούδι. 


Απίστευτο:Στη Φινλανδία προτείνουν να βάζουν μικροτσίπ στους αλλοδαπούς

Και να μη δύναται κανείς να αγοράσει ή να πουλήσει παρά μόνο όποιος έχει το
χάραγμα, δηλαδή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό του ονόματός του". Ασχέτως πίστεως και προκαταλήψεων είτε υλιστικών είτε θρησκευτικών κάποιοι έχουν βαλθεί να μας τρελάνουνε και να βγάλουν τον Άγιο Ιωάννη "κυριολεκτικά" αληθή με το έτσι θέλω. Δεν είναι τυχαίο που η ανάγνωση της Αποκάλυψης έχει χτυπήσει παγκοσμίως επίπεδα super best seller αφού υπάρχουν "ευφυέστατοι " πολιτικοί που φροντίζουν να την επιβεβαιώνουν.
Ειδικά σήματα στους....
βραχίονες και εμφυτευμένα μικροτσίπ για τους αλλοδαπούς προτείνει να υιοθετηθούν στην Φινλανδία η βοηθός βουλευτή του εθνικιστικού κόμματος «Οι αληθινοί Φιλανδοί», Χελένα Έρονεν. Το άρθρο της δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα «Ουούσι Σουόμι» («Νέα Φινλανδία») και προκάλεσε μεγάλη αναταραχή. Η Χελένα Έρονεν, εξέφρασε την ανησυχία της για την πατρίδα της και για τους συμπολίτες της.

Πόσο θα τους ανεχόμαστε ακόμα? Τη άλλο περιμένουμε να μας κάνουν για να ξεσηκωθούμε?

Με άγριες διαθέσεις επιστρέφει το Μάιο η τρόικα

Οι δανειστές θα πιέσουν για νέο τσεκούρι στις αμοιβές του ιδιωτικού τομέα

Με άγριες διαθέσεις επιστρέφει στα μέσα Μαΐου η τρόικα, καθώς αναμένεται να ζητήσει νέες περικοπές στους μισθούς του ιδιωτικού τομέα.
ΔΝΤ, ΕΚΤ και ΕΕ δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη διαμόρφωση των αποδοχών και του κόστους εργασίας, συνδέοντάς τα με την εξέλιξη του πληθωρισμού, της εγχώριας ζήτησης, της ανταγωνιστικότητας και της εξωτερικής ζήτησης.
Εφέτος εκτιμάται ότι οι μέσες ονομαστικές προ φορολογίας αποδοχές των μισθωτών στο σύνολο της οικονομίας θα μειωθούν κατά 8,4% έως 9,2% σε ονομαστικούς όρους και κατά 9,3%-10,1% σε πραγματικούς όρους, ενώ υπολογίζεται ότι το κόστος εργασίας ανά μονάδα προϊόντος θα μειωθεί σημαντικά για τρίτο κατά σειρά έτος κατά 5,8% - 6,7% στο σύνολο της οικονομίας και κατά 7,7%-8,9% στον επιχειρηματικό τομέα.
Το 2013 ενδέχεται οι μέσες ονομαστικές αποδοχές να μειωθούν κατά 7% περίπου στο σύνολο της οικονομίας, µε αποτέλεσμα το κόστος εργασίας ανά μονάδα προϊόντος να μειωθεί περαιτέρω κατά 6% - 6,5% στο σύνολο της οικονομίας και κατά 8% περίπου στον επιχειρηματικό τομέα.
Με βάση αυτούς τους υπολογισμούς, η σωρευτική μείωση του κόστους εργασίας ανά μονάδα προϊόντος τη διετία 2012-2013 θα φθάσει το 11,8%-12,6% στο σύνολο της οικονομίας και το 15,2%-16,3% στον επιχειρηματικό τομέα. Σημειώνεται πως στο νέο Μνημόνιο τίθεται ως στόχος η μείωση κατά την τριετία 2012-2014 να φθάσει το 15%.
πηγή: newsbeast.gr