Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Όλα διαλύονται και στο ΠαΣοΚ χτενίζονται



Από τον σΑτΥρΟπΡόΚο


- Έχουν πλάκα εκεί στο ΠαΣοΚ! Ο Γιώργος «βρίζει» τον Ευάγγελο επειδή συγκυβερνά με τη Δεξιά. Ο Ευάγγελος «βρίζει» το Γιώργο ότι σχεδίασε τη συγκυβέρνηση με τη Δεξιά και το ΛαΟΣ.
- Μου αρέσει που, ακόμα και τώρα, διαχωρίζουν το ΠαΣοΚ από τη Δεξιά. Σε λίγο θα μας πουν ότι όλα όσα έχουν κάνει τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν πράξεις ανατροπής του Καπιταλισμού.
- Κι έχεις και τους άλλους να χειροκροτούνε, άλλοι τον Γιώργο και άλλοι τον Ευάγγελο. Αυτοκτονίες, ανεργία, φτώχια, εξαθλίωση, φόροι, πείνα, διάλυση της υγείας, της ασφάλισης και της παιδείας. Τι άλλο πρέπει να δουν;
- Και μέσα στο γενικό χαμό και τη ζέστη του Αυγούστου, ήρθε μια ανάσα δροσιάς και ελπίδας: Ο Λοβέρδος επέστρεψε στο ΠαΣοΚ. Ποιος δεν δάκρυσε; Ποιος δεν συγκινήθηκε; Ποιος δεν ανακουφίστηκε; Πάμε για εκλογές!
- Εν τω μεταξύ, βρισκόμενος στο υπουργείο παιδείας, συνεχίζει αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει: Να γκρεμίζει και να διαλύει, να κλαίει μπροστά στις κάμερες και να δίνει παραστάσεις πόνου ψυχής και αγωνίας.
- Τα ολοήμερα πάνε για κατάργηση και οι δάσκαλοι που εργάζονταν σε αυτά, ποιος ξέρει που; Καλά, τους μαθητές, ποιος τους νοιάζεται; Οι γονείς ας κόψουν το λαιμό τους. Εδώ που τα λέμε, αφού δεν ξεσηκώνονται…
- Με τις αναθέσεις μαθαίνουμε πως γίνεται αλαλούμ. Ιστορία, Μαθηματικά Γυμνασίου, Φιλόλογοι, Ξενόγλωσσοι, Μαθηματικοί, Καθηγητές Πληροφορικής, Θεολόγοι και δεν συμμαζεύεται.