Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Η ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΜΗ (ΚΙ Ο ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ)

Απο

Αν βγει αυριο η Κυβερνηση και πει:
 " Δυστυχως, η οικονομια μας δε καταφερνει να ανακαμψει, δυστυχως φαινεται οτι δε χωραμε ολοι πια εδω. Τρεξτε στη πλησιεστερη Δημοσια Υπηρεσια να δηλωσετε οτι επιθυμειτε να εξακολουθησετε να ζειτε. Τα πρωτα 5 εκατομμυρια των Ελληνων που θα κανουν αυτη τη δηλωση, θα επιβιωσουν και μαλιστα το επιπεδο ζωης τους θα επιστρεψει εκει που ηταν περιπου το 2009. Τα υπολοιπα 5, θα εκτελεστουν παραυτα. Το παιχνιδι αρχιζει αυριο στις 7 το πρωι, λαβετε θεσεις, μαρς.¨",
τι νομιζετε οτι θα συμβει;
Ουτε μια μερα δε θα κρατησουν οι διαμαρτυριες για τη χουντα του Σαμαρα, Οργουελ, 1984, απιστευτο, τυραννια,  ρε συ αυτοι θα μας ξεκανουν.
Αλλοφρονες θα σπευσουν  να δηλωσουν οσοι προλαβουν κι οσοι το καταφερουν διχως να ποδοπατηθουν απο τους υπολοιπους. Καποιοι θα φωναζουν οτι οι ηλικιωμενοι δε πρεπει να δηλωσουν γιατι τα φαγαν τα ψωμια τους, οσοι ηλικιωμενοι δε πειστουν με τα λογια, θα πειστουν αλλιως. Καποιοι θα φωναζουν οτι τα μωρα και τα παιδια θα πρεπει να αποκλειστουν απο τη διαδικασια, γιατι στη νεα προσπαθεια που θα κανει η Ελλαδα, θα πρεπει να υπαρχουν μονοι οσοι ειναι σε θεση απο τωρα να προσφερουν στη Πατριδα με τα στιβαρα τους χερια. Σε καποιες δημοσιες υπηρεσιες θα γραφτουν χρυσες σελιδες της νεοελληνικης Ιστοριας, γιατι ηρωικοι αντρες και γυναικες θα υπερασπιζονται τους αδυναμους και τους σωματικα μειονεκτουντες ακομα και προς θυσια δικια τους: Δε θα ειναι πολλες αυτες οι Υπηρεσιες, αλλα θα υπαρξουν. Καποιοι αλλοι θα τα βαλουν με τους πολυτεκνους, ξεχασε το, δε θα τα σωσεις και τα πεντε σου παιδια, διαλεξε δυο απο αυτα, ειμαστε κι εμεις εδω.

Καποιοι θα φωναζουν εξω απο τις Δημοσιες Υπηρεσιες "ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ".
Αυτοι σιγουρα δε θα προλαβουν να δηλωσουν πρωτοι.