Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

Μήνυμα ότι η Ελλάδα θα κάνει αυτό που πρέπει, δηλαδή σαρωτικές μεταρρυθμίσεις για να ανακτηθεί η ανταγωνιστικότητα, έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνάντησή του με τον Μπιλ Κλίντον

Περνάμε τη δική μας «Μεγάλη Ύφεση» είπε ο Αντ.Σαμαράς στον Μπιλ Κλίντον
Αθήνα
Μήνυμα ότι η Ελλάδα θα κάνει αυτό που πρέπει, δηλαδή σαρωτικές μεταρρυθμίσεις για να ανακτηθεί η ανταγωνιστικότητα, έστειλε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη συνάντησή του με τον Μπιλ Κλίντον στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι η χώρα περνά μια κρίση άνευ προηγουμένου σε περίοδο ειρήνης, δηλαδή μια 5ετή ύφεση, την οποία παραλλήλισε με την «Μεγάλη Ύφεση» στις ΗΠΑ. Ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι η χώρα έχει ανάγκη από αλληλεγγύη και πρωτοβουλίες για την στήριξή της.

Απαντώντας, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον υπογράμμισε ότι πιστεύει στην Ελλάδα και δήλωσε την ετοιμότητά του να βοηθήσει τη χώρα να ξεπεράσει την κρίση. Τόνισε, δε, ότι οι άνθρωποι και κυρίως οι νέοι πρέπει να έχουν μια ελπίδα για το μέλλον, κάτι στο οποίο να πιστέψουν.

Μετά την κατ' ιδίαν συνάντηση με τον Αντ.Σαμαρά, ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος συμμετείχε σε διευρυμένη συνάντηση με τους υπουργούς Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλο, Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και και Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών.

Στη συνέχεια, ο Μπιλ Κλίντον μίλησε σε κλειστή συνάντηση Ελλήνων και Ελληνοαμερικανών επιχειρηματιών, σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Hellenic Initiative.

Εξοργισμένοι εργάτες σκότωσαν και έκαψαν το αφεντικό τους στην Ινδία (vid)

Το εργοστάσιο της Suzuki στην Ινδία

έβαλε λουκέτο μετά το τραγικό περιστατικό του θανάτου του 51χρονου διευθυντή ανθρώπινου δυναμικού.

Ο Αουινάρ Ντεβ Κουμάς δέχθηκε επίθεση από εξαγριωμένουν υπάλληλους στην αίθουσα συνεδριάσεων της εταιρίας κατά τη διάρκεια κινητοποίησης του σωματείου εργαζομένων ο οποία ξέφυγε εκτός ελέγχου.

Οι απεργοί τον χτύπησαν με σιδηρολοστούς στα πόδια και αμέσως μετά τού έριξαν στο σώμα εύφλεκτο υγρό. Αμέσως μετά προκλήθηκε πυρκαγιά που είχε ως αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Κατά τη διάρκεια των σφδρών συγκρούσεων τραυματίστηκαν ακόμη 40 στελέχη της εταιρίας.


πηγή: blog.gr