Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Σημαντική άνοδος για την «Λαϊκή Συσπείρωση» και στις 13 Περιφέρειες της χώρας (ΦΩΤΟ)


 

Σημαντική άνοδο κατέγραψαν οι συνδυασμοί της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις χθεσινές Περιφερειακές εκλογές σε σχέση με τις κάλπες του 2019, αποδεικνύοντας ότι ολοένα και περισσότεροι εργαζόμενοι σε όλη την χώρα εμπιστεύονται τις δυνάμεις του ΚΚΕ που καθημερινά δίνουν τη μάχη, μέσα και έξω από τα συμβούλιο υπέρ των λαϊκών συμφερόντων και αναγκών, κόντρα στο ενιαίο μέτωπο των αστικών κομμάτων που εξυπηρετούν τα κέρδη των λίγων.

Συγκεκριμένα:

Σταθεροποιείται και ενισχύεται το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής (VIDEO)

 

 
 

«Τα αποτελέσματα των εκλογών επιβεβαιώνουν θετικές διεργασίες που κυοφορούνται τρεις μόλις μήνες μετά τις βουλευτικές εκλογές, παρότι ο συσχετισμός εξακολουθεί να είναι πολύ αρνητικός», σημείωσε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, για το αποτέλεσμα των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών. «Μπορούμε να πούμε ότι σταθεροποιείται και ενισχύεται, αργά αλλά σταθερά, ένα ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής», πρόσθεσε, ενώ χαιρέτισε τις εκατοντάδες χιλιάδες που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» σε όλη τη χώρα. 

Παραθέτουμε τη δήλωση: 

«Κατ’ αρχάς θα ήθελα να απευθύνω χαιρετισμό στους εκατοντάδες χιλιάδες σε όλη τη χώρα που στήριξαν τα ψηφοδέλτια της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στις σημερινές δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Τα αποτελέσματα των εκλογών επιβεβαιώνουν θετικές διεργασίες που κυοφορούνται, 3 μόλις μήνες μετά από τις βουλευτικές εκλογές, παρότι ο συσχετισμός εξακολουθεί ακόμα να είναι πολύ αρνητικός.