Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Σποτ του ΠΑΜΕ για την απεργία στις 14 Δεκέμβρη (SPOT)


Δείτε το νέο σποτ του ΠΑΜΕ για την πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 14 Δεκέμβρη εστιάζοντας στο πραγματικό περιεχόμενο της φράσης του πρωθυπουργού «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη»!




902gr

15 Δεκέμβρη όλοι οι δρόμοι της χώρας μας ΟΔΗΓΟΥΝ στην Πλ. Συντάγματος


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΜΕΙΖΟΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ







15 Δεκέμβρη όλοι οι δρόμοι της από όλες της γειτονίες της πόλης μας ΟΔΗΓΟΥΝ στην Πλ. Συντάγματος.




Μαζικά αγωνιστικά υπερασπιζόμαστε τις συντάξεις μας, τα δικαιώματά μας που τα πληρώσαμε με το μόχθο της ζωής μας και δεν τα χρωστάμε σε κανένα δανειστή.

   Δηλώσεις συμμετοχής (Δωρεάν μεταφορά με λεωφορεία.)  για την κάθοδο στα Τηλ. 2310237694 (Γρ.  Σωματείου 09:00 με 12:00), 6940260249,6934349568,6945513280.


Δεν τους χαρίζουμε τις συντάξεις μας - Δεν τους χαρίζουμε την υγεία μας - Θέλουμε να ζήσουμε με αξιοπρέπεια - Τα πληρώσαμε - τα δικαιούμαστε - τα απαιτούμε.

Λοταρία


Η «λοταρία» που έθεσε σε εφαρμογή η κυβέρνηση απ' την περασμένη βδομάδα, ως επιβράβευση τάχα στις ηλεκτρονικές συναλλαγές, είναι ένα ακόμα τρικ για να σκεπαστεί ο άγρια ταξικός χαρακτήρας της αντιλαϊκής της πολιτικής και ειδικά του φορολογικού συστήματος, που αυξάνει τη φοροληστεία για τα λαϊκά στρώματα, ενώ επεκτείνονται οι φοροαπαλλαγές και τα κίνητρα για τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Ετσι, την ώρα που στα λαϊκά σπίτια τρέχουν ένα σωρό έξοδα από κάθε λογής φόρους και χαράτσια (φόρος εισοδήματος, ΕΝΦΙΑ κ.ά.), η κυβέρνηση λέει στο λαό να περιμένει ...«ανάσταση» από τον τζόγο, μπας και του κάτσει ένα χαρτζιλίκι στη «λοταρία», ως ανταμοιβή για τη φορολογική του συνείδηση. Βέβαια, δεν είναι αποσπασματικό μέτρο, αν το συνδυάσει κανείς με τις κάθε είδους ψευτοπαροχές που υπόσχεται η κυβέρνηση, όταν πάρει μπροστά η «δίκαιη» ανάπτυξη. Αν και μηδαμινό για να ανακουφίσει τα βάρη της λαϊκής οικογένειας, το μέτρο της «λοταρίας» αθροίζεται στη γενικότερη προσπάθεια της κυβέρνησης να αποσπάσει στάση αναμονής και ανοχής από το λαό στη βάρβαρη πολιτική της. Αυτό το κλίμα είναι που πρέπει να κάνει θρύψαλα ο λαός με την πάλη του.