Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025

Δίνουμε όλοι και όλες μαζικά και αγωνιστικά το «παρών» μας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 26 Ιούνη στις 10:00 το πρωί, μπροστά στον ΕΦΚΑ Αριστοτέλους.

 


ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ   ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΖΩΝΣ   ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΥ, OAEE, ΙΚΑ, OΤΑ, ΠΑΣΑΣ-ΔΕΗ, ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ

 


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΛΕΣΜΑ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι!

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα με ομόφωνη απόφασή της, σας καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και διεκδίκησης, την Πέμπτη 26 Ιούνη στις 10:00 το πρωί μπροστά στον ΕΦΚΑ Αριστοτέλους.

Κάνουμε για μια ακόμη φορά καθαρό στην κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται ούτε για μια στιγμή να σταματήσουμε την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων μας.  

Δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε με τη φτωχοποίηση, με τις περικοπές στις συντάξεις, τα δώρα μας, τις κοινωνικές παροχές, σε ό,τι μας έχει περικοπεί.  

Δεν αντέχουμε την ανυπόφορη ακρίβεια, τον πληθωρισμό, την εμπορευματοποίηση της υγείας, των φαρμάκων, τις δραματικές ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό στα νοσοκομεία, τη μεγάλη έλλειψη προσωπικού στον ΕΦΚΑ για την έκδοση των συντάξεων.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ Οι εξελίξεις στην περιοχή μας είναι κρίσιμες - Τώρα η κυβέρνηση να διακόψει κάθε στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ

 

 

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, έκανε την εξής δήλωση για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση του Ισραήλ στον Ιράν:

«Οι εξελίξεις στην περιοχή μας είναι κρίσιμες! Το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ με την επίθεση στο Ιράν και έχοντας τις πλάτες των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ άναψε το φιτίλι του πολέμου με ορατό τον κίνδυνο ανάφλεξης σε ολόκληρη την περιοχή.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, έχοντας αναλάβει τον ρόλο του συνηγόρου των εγκλημάτων του Ισραήλ και των συμμάχων του σε βάρος του βασανισμένου λαού της Παλαιστίνης, των λαών του Ιράν, της Συρίας, του Λιβάνου και της Υεμένης, μας εμπλέκει σε επικίνδυνες και απρόβλεπτες περιπέτειες.

Τώρα να διακόψει κάθε στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ, να γυρίσει πίσω τη φρεγάτα από την Ερυθρά Θάλασσα και την πυροβολαρχία "Patriot" από τη Σαουδική Αραβία, να κλείσουν όλες οι αμερικανοΝΑΤΟικές βάσεις στη χώρα μας». 

 

902gr