Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Πρετεντέρης tribute

Embedded image permalink

- Πρετεντέρη, τους ακτιβιστές που διαμαρτυρήθηκαν στο γραφείο του Βαρβιτσιώτη τους συνέλαβαν. Τους βομβιστές δεν απορείς γιατί δεν τους πιάσαν;

- Εγώ έφταιγα. Δεν θα ξαναβγώ βόλτα με τη βάρκα Γενάρη μήνα, κύριε Πρετεντέρη μου.

- Κάποιος να πει στον Πρετεντέρη τι είναι η UEFA, τι ο ΟΟΣΑ και τι η NASA, γιατί βασανίζεται και δεν είναι σωστό στην ηλικία του.

- Αναρωτιέμαι αν όλα αυτά τα λαμόγια τύπου Πρετεντέρη, Κώνστα, Μπάμπη δεν μπορούν να φάνε μια μηνυσάρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

- 2 σφαίρες σε φάκελο στον Πρετεντέρη είναι τρομοκρατία ενώ να πνίγει το λιμενικό 9 παιδάκια δεν είναι. Τόσο γελοίος είναι ο όρος "τρομοκρατία".

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Η σφαίρα που στάλθηκε στον Πρετεντέρη!


- Γιαούρτωσαν τον Πρετεντέρη…Αρχίδια! Αυτός για να το καταλάβει πρέπει να του πετάξεις ολόκληρη τη στάνη

- Πάντως, μπαγλαμάδες σαν τους Πρετεντέρη, Μπάμπη, Άρη, Ευαγγελάτο, τα μουσικά σύνολα της ΕΡΤ δεν είχαν. Τι σόι σύνολα ήταν; Να τα λέμε αυτά..

- Θα κάνω ασφαλιστικά μέτρα στον Πρετεντέρη προκειμένου να σταματήσει να μιλάει εκ μέρους μου λέγοντας παπάρες για το "τί θέλουν πολίτες".

- Να δεις που υπάρχει πλανήτης που πεταξε τον Πρετεντέρη στη Γη γιατί δεν τον άντεχε άλλο. Η Ανδρομέγα.

- Ρήγμα στη σχέση Σόϊμπλε - Πρετεντέρη. Ο δεύτερος αποκάλεσε τον πρώτο "γκαουλάϊτερ".

- Εγώ ρε Πρετεντέρη και Καψή καταδικάζω τη βία, αλλά αν σας είχα μπροστά μου ευχαρίστως σας πλάκωνα στα μπουνίδια, χαμένα παρτάλια.

- Ο Στουρνάρας έχει σήμερα καλεσμένους την Τρέμη και τον Πρετεντέρη.

- Έχω τον Πρετεντέρη στο αθορυβο και ακόμη μαλακίες λέει

- Έναν Πρετεντέρη να είχε ο Γκαίμπελς, το Νταχάου θα το ξέραμε για Ινστιτούτο Αδυνατίσματος.

- Μόλις έκανα μια δημοσκόπηση στους φίλους μου, και το 100% θέλει να γιαουρτώσει τον Πρετεντέρη.

 


Σημείωση ιστολογίου: Σήμερα είχα έντονη διάθεση να σκυλοβρίσω τον Πρετεντέρη αλλά άφησα το διαδίκτυο να το κάνει για μένα. Πλάκα είχε! [Όλο το παραπάνω υλικό είναι αλιευμένο από διάφορα ιστολόγια και από το τουίττερ.]
  Αναρτήθηκε απο  Cogito ergo sum




Ίμια: η θυσία, η καπηλεία, η υποκρισία

 Νίκος Μπογιόπουλος στον eniko



   Η επέτειος των Ιμίων συνοδεύτηκε – και φέτος – από άθλια καπηλεία. Και από μπόλικη υποκρισία.
   Στην κορυφή των πατριδοκάπηλων βρίσκονται τα χιτλεροειδή της «Χρυσής Αυγής» που προσπάθησαν για μια ακόμα φορά να λερώσουν τη μνήμη των τριών παλικαριών που χάθηκαν εκείνο το βράδυ (του υποπλοίαρχου Χριστόδουλου Καραθανάση, του υποπλοίαρχου Παναγιώτη Βλαχάκου και του αρχικελευστή Έκτορα Γιαλοψού) σπεκουλάροντας πάνω στη θυσία τους και αναζητώντας στη μνήμη τους ερείσματα για τον ναζιστικό οχετό τους.
   Όσο για τους υποκριτές είναι εύκολα αναγνωρίσιμοι. Είναι αυτοί που συνεχίζουν να κινούνται απαρέγκλιτα στις ίδιες εκείνες πολιτικές ράγες που σημαδεύτηκαν από τα γεγονότα της 31 Γενάρη του 1996.
Εξηγούμεθα:
   Στα Ίμια, το 1996, και ενώ ετίθετο με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο το καθεστώς των «γκρίζων ζωνών» στο Αιγαίο, η ελληνική πολιτική ηγεσία εκστόμισε δια του πρωθυπουργού Σημίτη εκείνο το απίθανο «ευχαριστούμε τις ΗΠΑ»...
   Στη Μαδρίτη, ένα χρόνο αργότερα, στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, η Ελλάδα υπέγραψε μια συμφωνία στην οποία αναγνωρίζονται «νόμιμα και ζωτικά συμφέροντα» της Τουρκίας στο Αιγαίο. Ήταν εκεί που η ελληνική πολιτική ηγεσία είπε, ουσιαστικά, «ευχαριστούμε το ΝΑΤΟ»...
   Στο Ελσίνκι, το 1999, η Ελλάδα έβαλε την υπογραφή της κάτω από ένα κείμενο που - κατά παρέκκλιση της θέσης ότι η μόνη διαφορά μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας είναι η διευθέτηση της υφαλοκρηπίδας - κάνει λόγο για «εκκρεμείς συνοριακές διαφορές και άλλα συναφή θέματα» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας. Ήταν εκεί που η ελληνική πολιτική ηγεσία είπε το «ευχαριστούμε την ΕΕ»...

Βίντεο και εικόνες από την Μουσική Βραδιά << Με τα φτερά του Έρωτα >>


της Πρωτοβουλία Κατοίκων Ωραιοκάστρου Ενάντια στα Αντιλαϊκά Μέτρα.
 Όλο αυτό το μουσικό ταξίδι έγινε με μοναδικό φως των κεριών και της μουσικής ήταν η αρχή μιας μεγαλύτερης μουσικής περιπλάνησης.
Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες για αυτήν την όμορφη βραδιά.
 






Δείτε εδώ φωτογραφίες.