Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Υπόμνημα του Κ. Πελετίδη για τη μήνυση εναντίον του από τους εγκληματίες Ναζί της Χρυσής Αυγής

Πηγή: 902.gr
«Οι πραγματικοί υπόλογοι, δεν είναι ο δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας που πράττουν το καθήκον τους απέναντι στο λαό και την ιστορία των αγώνων και των θυσιών του. Είναι η Χρυσή Αυγή με την αποκρουστική ναζιστική θεωρία της, την εγκληματική της δράση, που έχει και το θράσος των φασιστών να εμφανίζεται ως τιμητής και κατήγορος, καθώς και όσοι άμεσα ή έμμεσα τη στηρίζουν και την ανέχονται». Αυτό επισημαίνει στο υπόμνημα που κατέθεσε ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, προς την Δ’ Πταισματοδίκη Πατρών, για την υπόθεση με τη Χρυσή Αυγή. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην βουλευτής του ναζιστικού εγκληματικού μορφώματος, Μιχάλης Αρβανίτης, κατέθεσε μήνυση κατά της Δημοτικής Αρχής Πάτρας, επειδή αποφάσισε να μην παράσχει κανενός είδους διευκόλυνση στη Χρυσή Αυγή.
* * *

Το Υπόμνημα του Κ.Πελετίδη αναφέρει, μεταξύ άλλων:

«Ως δήμαρχος της Πάτρας και συνολικά ως Δημοτική Αρχή έχουμε σαφή πολιτική θέση για τη Χρυσή Αυγή, εξ ονόματος της οποίας μάλιστα, όπως ο ίδιος δηλώνει, καταθέτει τη μηνυτήρια αναφορά ο πρώην βουλευτής Αχαΐας και υπόδικος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή. Η θέση μας απορρέει από το χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής, ως μίας καθαρά ναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης.
Η εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής περιγράφεται αναλυτικά και εμπεριστατωμένα στο υπ' αριθμόν 215/2015 παραπεμπτικό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας, με το οποίο παραπέμφθηκαν οι βουλευτές - ηγέτες της, μεταξύ των οποίων και ο μηνυτής, σε δίκη που είναι ήδη σε εξέλιξη, για τα κακουργήματα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, καθώς και μια σειρά άλλων εγκλημάτων, τα οποία διέπραξε, μέσω των Ταγμάτων Εφόδου που έχει συγκροτήσει.

Πρόσκληση σε εκδήλωση - ομιλία

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Ωραιοκάστρου και η Διεύθυνση του σχολείου, σε συνεργασία με το Δίκτυο Αλφα, σας προσκαλούν στην εκδήλωση - ομιλία με θέμα "Γονείς και παιδιά στην τρικυμία της εφηβείας", με ομιλίτρια την Ελευθερία Σπυροπούλου, Κοινωνική και Κλινική Ψυχολόγο του Δικτύου Αλφα, την Δευτέρα στις 18.30 μμ στο 1ο Γυμνάσιο Ωραιοκάστρου.
για το ΔΣ

ο Πρόεδρος
Χατζηγεωργίου Γιώργος
 
 

Ο ΣΕΒαστός κύριος Φέσσας: Η κυβέρνηση έχει τη βούληση και την αντιπολιτευτική ανοχή να εφαρμόσει το μνημόνιο

Ο ΣΕΒαστός κύριος Φέσσας: Η κυβέρνηση έχει τη βούληση και την αντιπολιτευτική ανοχή να εφαρμόσει το μνημόνιο

Η κυβέρνηση έχει τη βούληση και την αντιπολιτευτική ανοχή να εφαρμόσει το μνημόνιο
Τη στήριξή του στην κυβέρνηση και την ικανοποίησή του για τη στάση των κομμάτων του ευρωμονόδρομου εξέφρασε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Θεόδωρος Φέσσας, στη συνάντηση κορυφής των προέδρων των βιομηχανικών και εργοδοτικών συνδέσμων της Ευρώπης που έγινε την Παρασκευή στο Λουξεμβούργο