Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

"ΛΑ"φαζάνη "Ε"λα ... ήρθε η σειρά σου !!!



    # Ο Λαφαζάνης ... προσοχή ... πέφτει απο τα σύννεφα !!!

    # Τόσα χρόνια μέσα στον Σύριζα ... έσκουζε κάθε φορά που απέρριπταν όλες μα όλες τις προτάσεις του ... αλλά τα υπουργεία τα πήρε (!!!) ... μέχρι να τον διώξει ο Τσίπρας με καρπαζιές.
       # Ο “τίμιος” Λαφαζάνης ... κυβερνούσε τόσο καιρό παρέα με τους ανελοεθνικιστές ... έπαθε μια “αριστερή” μουγκαμάρα όσο ο Καμμένος και ο Κοτζιάς έπαιζαν φούλ ΝΑΤΟ και εθνικισμό ... τόπαιζε παλαβή (μαζί με την Ζωή) μέχρι να θαφτεί η πρόταση του ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο ... κατάπιε την 20η Φλεβάρη (την ουσιαστική βάση του μνημονίου) σαν ξεφλουδισμένο αμάσητο αυγό ... κοκορεύονταν στα υπουργεία όσο η κυβέρνηση “ξύριζε” οποιοδήποτε αποθεματικό για να πληρώνει τα δάνεια ... στήριξε και ψήφισε στο στημένο δημοψήφισμα των Τσίπρα-Μέρκελ τις 47 σελίδες του Τσίπρα (που ήταν ακριβώς οι προτάσεις Γιούγκερ) ενώ είχε ακούσει τον μορφονιό να δηλώνει πως θα φέρει συμφωνία πάση θυσία σε 48 ώρες !!! ... έπαθε μιά αφωνία όταν οι πολιτικοί αρχηγοί (πλην Κουτσούμπα) έστελναν τον Τσίπρα με εντολή να υπογράψει μνημόνιο ... τσίριζε “αντιμνημονιακά”, αλλά στήριξε την κυβέρνηση στην διαπραγμάτευση μέχρι να πέσουν οι υπογραφές ... συνέχισε να την στηρίζει όσο στην βουλή ψηφίζονταν τα προαπαιτούμενα του μνημονίου ... 

... και τώρα το παίζει αντιμνημονιακός !!!

    # Πιστεύει πως θα σωθεί επειδή δεν ψήφισε στην Βουλή το 3ο μνημόνιο ... διαθέτοντας την πισινή όλων των ευρόδουλων που το ψήφισαν και με τα δυό χέρια !!! Πιστεύει πως θα σωθεί ... παρ΄ότι δεν έκανε τίποτα να εμποδίσει το “αριστερό” μνημόνιο τάχα για να μην ρίξει την “αριστερή” κυβέρνηση !!! Πιστεύει πως θα σωθεί ... επειδή ελπίζει να τον πιστέψει ο λαός ξανά.

    # Πιστεύει πως θα σωθεί ... ελπίζοντας πως ο λαός θα φάει το ίδιο παραμύθι.