Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Θρασύδειλοι επιτέθηκαν το βράδυ στα γραφεία του ΚΚΕ στο Ωραιόκαστρο

 

 Επίθεση στα γραφεία του ΚΚΕ.




Τα ξημερώματα της 24/12/23 σημειώθηκε επίθεση στα γραφεία όπου στεγάζεται η κομματική οργάνωση Ωραιοκάστρου. Θρασύδειλοι χτύπησαν με βαριοπούλα και έσπασαν τα τζάμια των γραφείων. "Πατριωτικά" συνθήματα γράφτηκαν επίσης σε τοίχους της πόλης.  
Η ΚΟΒ Ωραιοκάστρου καταγγέλλει την προβοκατόρικη επίθεση, η οποία προφανώς και δεν είναι μεμονωμένο περιστατικό, αλλά έρχεται σαν συνέχεια παρόμοιων επιθέσεων σε γραφεία του ΚΚΕ. «Τέτοια άνανδρα χτυπήματα στόχο έχουν να υπηρετήσουν τους μηχανισμούς του συστήματος» σημειώνει το γραφείο της ΚΟΒ και καλεί σε δυνάμωμα των αγώνων.

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ...Τώρα θα δεις τα διόδια να (ξανα) αυξάνονται, και τα ευρώ να φεύγουν ένα-ένα...

 

 

Τις νέες αυξήσεις 7% στα διόδια καταγγέλλει το ΚΚΕ με φυλλάδιο το οποίο διακινείται στα διόδια. «Να καταργηθούν τα διόδια! Είναι όλα πληρωµένα από τον λαό!» απαιτεί το ΚΚΕ (διαβάστε εδώ το φυλλάδιο).

Συγκεκριμένα σημειώνεται:

«...Τώρα θα δεις τα διόδια να (ξανα)αυξάνονται. Και τα ευρώ να φεύγουν ένα-ένα...

Το 2024 έρχεται µαζί µε αυξήσεις 7% στα διόδια!

Από τώρα κυβέρνηση και παραχωρησιούχοι (δηλαδή οι εταιρείες που εκµεταλλεύονται τους αυτοκινητόδροµους) προεξοφλούν ότι τα διόδια θα αυξηθούν και το 2025 και το 2026!

Τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα της ΚΝΕ

 

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα δικά τους αγωνιστικά κάλαντα τραγουδούν στους εργαζόμενους της χώρας τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ. Οι στίχοι είναι εμπνευσμένοι από την επικαιρότητα, τους αγώνες και τις αγωνίες του λαού και της νεολαίας.

 

«Καλήν ημέρα εργατιά

Κι αν είναι ορισμός σας

Χρόνια πολλά αγωνιστικά

Να πω στο σπιτικό σας