Κυριακή 8 Απριλίου 2012

ΕΠΕΙΓΟΝ! Ένας συνάνθρωπός μας χρειάζεται βοήθεια!

Η αλληλεγγύη και η αλληλοβοήθεια είναι χαρακτηριστικά της ανθρωπιάς. Σήμερα είναι πιο αναγκαίες από ποτέ. Στις δύσκολες συνθήκες που περνάμε πολλοί συνάνθρωποί μας τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα. Όλοι λέμε «την υγειά μας να’ χουμε» για να αντέξουμε. Τι γίνεται όμως όταν δεν έχουμε ούτε αυτή;
Ο Αντώνης ΑΒΡΑΔΗΣ είναι εργάτης της Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο. Έχει να πληρωθεί από τη δουλειά του πάνω από πέντε μήνες, αφού συμμετέχει με όλους τους συναδέλφους του στην ηρωική απεργία των Χαλυβουργών. Το παιδί του αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει μετά το Πάσχα να χειρουργηθεί. Είναι επείγον! Το οικονομικό κόστος είναι δυσβάσταχτο για την οικογένεια του απεργού που δεν έχει άλλα έσοδα.
Καλούμαστε να βοηθήσουμε εμείς, όποιος μπορεί, όσο μπορεί ο καθένας μας. Ας εκφράσουμε για ακόμα μια φορά την αλληλεγγύη μας, με πράξεις, σε έναν συνάνθρωπό μας που την χρειάζεται.
Έχει ανοιχθεί τραπεζικός λογαριασμός για αυτόν τον σκοπό:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ: 194/343271-85

Πώς χάθηκαν τα λεφτά των Ταμείων καθώς υποχρεώθηκαν να καταθέτουν τα διαθέσιμά τους ακόμη και όταν ήταν γνωστό ότι τα ομόλογα θα «κουρευτούν»

Αναδημοσίευση απο: 30imeres


Σημαντικές ευθύνες για την κυβέρνηση και την Τράπεζα της Ελλάδος προκύπτουν για τις ζημιές που υπέστησαν ασφαλιστικά ταμεία και Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ), όπως νοσοκομεία, πανεπιστήμια κτλ., τα οποία υποχρεώθηκαν να συνεχίσουν να καταθέτουν τα διαθέσιμά τους στην Τράπεζα της Ελλάδος ακόμη και όταν ήταν πλέον γνωστό ότι τα ελληνικά ομόλογα επρόκειτο να «κουρευτούν»...

Διάθεση προϊόντων απευθείας από παραγωγούς στο Ωραιόκαστρο.


Με πρωτοβουλία του δήμου Ωραιοκάστρου και εθελοντών διατέθηκαν σήμερα 8-4-2012 απευθείας από παραγωγούς περίπου 21 τόνοι προϊόντα (λάδι, ρύζι, πατάτες).







Η' ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ Ή Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ.

Αυτό ήταν το μήνυμα της εκδήλωσης συζήτησης που διοργάνωσε το  δίκτυο φορέων Ευκαρπίας και Δυτικής Θεσσαλονίκης ενάντια στο ΣΜΑ Ευκαρπίας το Σάββατο 7/4/2012,στις 7μ.μ.,στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ευκαρπίας. Με τη συμμετοχή εκπροσώπων  του ΧΥΤΑ Κερατέας των Μεταλλείων Χαλκιδικής των Μεταλλείων Κιλκίς του ΧΥΤΑ Σερρών (Παλαιοκάστρου) του ΧΥΤΥ και του εργοστασίου καύσης σκουπιδιών Ημαθίας

          




  

       

       

Ένα τραγούδι για τον Δημήτρη


Ο Μίλτος Πασχαλίδης είπε το ύστατο χαίρε με ένα τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του 77χρονου αυτόχειρα.
Με το τραγούδι «Τη ζωή μου ποιος την κυνηγά», ο τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης είπε το δικό του αντίο στον Δημήτρη Χριστούλα.
Η πολιτική κηδεία του αυτόχειρα του Συντάγματος έγινε σε κλίμα μεγάλης συγκίνησης, στον αύλειο χώρο του Α' Νεκροταφείου.
Οι πολυάριθμοι άνθρωποι που πήγαν να πουν το τελευταίο αντίο, ένωσαν τις φωνές τους με αυτές του Μ.Πασχαλίδη και της κόρης του Δ.Χριστούλα, σε μία συγκλονιστική σκηνή που έφερε δάκρυα στα μάτια όλων.