Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024

ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κάτω τα χέρια από τις διαμαρτυρίες των φαντάρων και αξιωματικών - Να σταματήσει κάθε δίωξη του ΔΕΑ Κ. Κεσόπουλου

 

 

.«Κάτω τα χέρια από τις διαμαρτυρίες των φαντάρων και αξιωματικών και να σταματήσει κάθε δίωξη του ΔΕΑ (ΠΖ) Κωνσταντίνου Κεσόπουλου», απαιτεί το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

«Το σιωπητήριο που επιχειρεί να επιβάλει η κυβέρνηση στις φωνές διαμαρτυρίας που πληθαίνουν ανάμεσα σε φαντάρους, υπαξιωματικούς και αξιωματικούς, για την όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας μας στα πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ, δεν πρέπει να περάσει!

Οι φαντάροι, τα στρατευμένα παιδιά του ελληνικού λαού έχουν γνώμη και άποψη.

Έχουν κάθε δικαίωμα να την εκφράσουν, ιδιαίτερα μάλιστα όταν η πολιτική της κυβέρνησης τους εμπλέκει καθημερινά σε επικίνδυνες αποστολές εκτός συνόρων ή τους αναγκάζει να συνεκπαιδεύονται από τους αιματοβαμμένους στρατούς των φονιάδων των λαών.

Ο δόκιμος Κ. Κεσόπουλος διαμαρτυρήθηκε γι’ αυτούς ακριβώς τους λόγους, επειδή η μονάδα του συμμετείχε σε μία ακόμη συνεκπαίδευση με Αμερικανούς κομάντος.

Παρωχημένη;


 

«Προσέξτε, το ΚΚΕ μιλάει για "δικαιώματα του παιδιού"... Αυτό δεν είναι κλασικό επιχείρημα της ελληνικής δεξιάς;». Αυτή η ατάκα είναι μία από τις πολλές που ακούγονται και γράφονται ενάντια στη θέση που διατυπώνει το Κόμμα για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο δημοσιογράφος που μέσα στην εμπάθειά του πέταξε το εν λόγω μαργαριτάρι, προφανώς θεωρεί «συντηρητισμό» το να μιλάει κανείς για δικαιώματα του παιδιού και «προοδευτικό» το να ξεμπερδεύει το κράτος με κάθε έννοια στήριξης της παιδικής μέριμνας.

Εκτός απ' αυτό, όμως, πρέπει να προβληματίσει η ευκολία με την οποία τέτοιες φωνές ωραιοποιούν την ακροδεξιά, αποδίδοντάς της γνωρίσματα με θετικό φορτίο, με τα οποία δεν έχει καμία σχέση! Ο ίδιος μάλιστα σχεδόν ...σοκαρίστηκε διαβάζοντας στην Απόφαση του ΚΚΕ ότι η αναγνώριση της μητρότητας θεωρείται «κατάκτηση» της ανθρωπότητας.

Λύθηκε η γλώσσα


 

Το μαύρο άσπρο προσπαθεί να κάνει η κυβέρνηση, για να κρύψει κάτω από το χαλί τους τεράστιους κινδύνους και τις απειλές που παραμονεύουν για τον λαό από την πολιτική της βαθύτερης εμπλοκής στον πόλεμο και στους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς.

Αμέσως μετά την προχτεσινή σύνοδο των υπουργών Άμυνας της ΕΕ, τρέχει να «εξηγήσει», σε όσους ...δεν κατάλαβαν, τη σημασία που έχει να αναλάβει η Ελλάδα τη διοίκηση της ευρωπαϊκής επιχείρησης που θα αναπτυχθεί τις επόμενες μέρες στην Ερυθρά Θάλασσα.

Την ώρα που η ελληνική φρεγάτα λύνει κάβους για το «στόμα του λύκου», η κυβέρνηση εμφανίζει την πολεμική αποστολή ως μια επιχείρηση «που προστατεύει τα συμφέροντα της χώρας, ενισχύει και αναβαθμίζει τον διεθνή ρόλο της και συμβάλλει στη δημιουργία κοινής ευρωπαϊκής αμυντικής συνείδησης»!