Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Έβαλαν «χέρι» στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις εκλογέων του εξωτερικού!

 

ΔΙΑΤΡΗΤΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΗ ΨΗΦΟΣ!

Επιβεβαιώνονται με το «καλημέρα» οι προειδοποιήσεις του ΚΚΕ για τη διαβλητότητα της διαδικασίας | Να διερευνηθούν άμεσα οι συνθήκες διαρροής των προσωπικών δεδομένων και να αποδοθούν ευθύνες

 

 

Τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις απόδημων Ελλήνων ανά την υφήλιο έβαλε στο χέρι η ευρωβουλευτής της ΝΔ Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, προκειμένου να διεξάγει την προεκλογική της εκστρατεία ενόψει των ευρωεκλογών, όπως αποδεικνύεται από το μήνυμα που έλαβαν.

Πολλοί εκλογείς καταγγέλλουν ότι ουδέποτε παραχώρησαν τέτοια άδεια, όπως απαιτείται από το σύστημα GDPR, ενώ άλλοι προσθέτουν βαρύτητα στην καταγγελία υποστηρίζοντας πως η μόνη περίπτωση που χρησιμοποίησαν το email τους ήταν για να εγγραφούν στους καταλόγους εκλογέων εξωτερικού, προκειμένου να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο.

Λίγες μόνο μέρες μετά την ψήφιση του σχετικού νόμου, με το περιστατικό αυτό επιβεβαιώνονται οι κίνδυνοι που το ΚΚΕ εξαρχής είχε επισημάνει. Να σημειωθεί εδώ ότι τα στοιχεία των εκλογέων του εξωτερικού που εγγράφονται στους σχετικούς καταλόγους (email, τηλεφωνικοί αριθμοί) δεν είναι προσβάσιμα στα πολιτικά κόμματα, για λόγους προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, και υποτίθεται ότι είναι γνωστά αποκλειστικά στο ΥΠΕΣ.

Τίποτα κοινό, μόνο ένα τεράστιο ... κενό

 

Ο Αυγενάκης (υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης)

λέει πως έγινε «η φωνή των αγροτών» (!)

τώρα που πήγε στις Βρυξέλλες

για να διαπραγματευτεί την ΚΑΠ.

Τι να είπε άραγε στους Ευρωπαίους ομολόγους του

για να τους πείσει ότι οι Ελληνες αγρότες έχουν δίκιο;

Πως όταν αυτοί πήγαν στο Μαξίμου

η κυβέρνηση τους απάντησε «δώσαμε - δώσαμε»;

Οτι «έξυσε τον πάτο του βαρελιού»

για να τους πετάξει λίγα ψίχουλα

και ξαναζεσταμένες υποσχέσεις;

`Η πως όταν ξεκινούσαν τα μπλόκα

ο υπουργός είχε βγει στη ...ρούγα

και συκοφαντούσε τους αγρότες

ότι είναι «κομματικά υποκινούμενοι»;

Τέτοια ...υποστήριξη,

ούτε φίδι στον κόρφο τους οι αγρότες!!!

* * *

Πάντως, εκεί που σίγουρα

η κυβέρνηση έξυσε τον πάτο του βαρελιού

ήταν στην προσπάθειά της να στελεχώσει τη φρεγάτα «Υδρα»

για να πάει στην Ερυθρά.

Από τις απανωτές αρνήσεις και παραιτήσεις

κόντεψε να ...ναυαγήσει η αποστολή.

Γι' αυτό - όπως μαθαίνουμε - ξεκίνησαν τα ...εντέλλεσθε

σε κατώτερο κυρίως πλήρωμα

προκειμένου η φρεγάτα να λύσει κάβους.

Ολο ...χαρά και ενθουσιασμό συμμετέχει το πλήρωμα

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 2-3 Μάρτη


 

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 2-3 Μάρτη του 2024:

 

  • Αποκαλυπτικά στοιχεία του «Ριζοσπάστη»: Να γιατί πάει η «Υδρα στην Ερυθρά». Να γυρίσει πίσω η φρεγάτα! Καμιά εμπλοκή στον πόλεμο | Μεγάλο συλλαλητήριο του ΚΚΕ τη Δευτέρα 11 Μάρτη στο Σύνταγμα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα | Συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις. Ο «Ριζοσπάστης» αποκαλύπτει: Αποστολή της φρεγάτας «Υδρα» στην Ερυθρά Θάλασσα είναι να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των ΝΑΤΟ - ΕΕ, των μονοπωλίων των Μεταφορών και τον ρόλο της χώρας ως ευρωατλαντικού κόμβου του Εμπορίου και της Ενέργειας. Καμιά δουλειά δεν έχουν οι ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις σε αποστολές έξω από τα σύνορα. Τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης, που στέλνει Ελληνες στρατιωτικούς στο «στόμα του λύκου», με τη στήριξη των ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ και των άλλων κομμάτων.

  • Με τον «Ριζοσπάστη» του επόμενου Σαββατοκύριακου 9-10 Μάρτη: Κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές στις 9 Ιούνη 2024. Μεγάλη πανεξόρμηση από τις Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ | Εκδήλωση για την παρουσίαση του Καλέσματος στις 10 Μάρτη, στο ΣΕΦ, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπα.