Τετάρτη 23 Αυγούστου 2023

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ Η κυβέρνηση αντί να σπαταλά χρήμα για όπλα στον Ζελένσκι να ενισχύσει την Πυροσβεστική

 

 
 

Τεράστιες είναι οι ευθύνες της κυβέρνησης και για την έλλειψη σχεδίου πυροπροστασίας αλλά και διότι σπαταλάει το δημόσιο χρήμα για οπλισμό στον Ζελένσκι και τους ναζί Αζόφ και για την μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε νατοϊκό ορμητήριο, αντί να χρηματοδοτήσει την Πυροσβεστική καλύπτοντας τις ανάγκες σε προσωπικό και μέσα, τόνισε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Πραγματοποιεί επίσκεψη στην Θράκη που επί πέντε μέρες καίγεται με νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελείται από τους Ζ. Λυμπερίδη, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ, Δ. Κλάδη, μέλος της ΚΕ & υποψήφιο Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας – Θράκης, Γ. Δελή, βουλευτή του ΚΚΕ, υποψήφιους και εκλεγμένους της «Λαϊκής Συσπείρωσης».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας αρχικά ενημερώθηκε από τον Υπαρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος είναι επικεφαλής του συντονιστικού της Υπηρεσίας για τη φωτιά στην περιοχή και συνομίλησε με τους πυροσβέστες για την κατάσταση στα πύρινα μέτωπα. Αμέσως μετά συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, καθώς και με τους Αντιπεριφερειάρχες Έβρου και Τουρισμού. Μετά τη συνάντησή τους έκανε την ακόλουθη δήλωση, όπου τόνισε:

Ωρα μηδέν...

 

Πηγή: Eurokinissi

 

Οπως πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε την προσχώρηση της Ελλάδας στη διακήρυξη - πολεμικό ανακοινωθέν του G7, έτσι και τη Δευτέρα, ο ...μαρτυριάρης Πρόεδρος της Ουκρανίας αποκάλυψε τα επόμενα «σκαλοπάτια» για την ενεργότερη εμπλοκή της χώρας μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο.

Αν και η κυβέρνηση συνεχίζει να μη λέει τίποτα για το περιεχόμενο της επικίνδυνης ελληνο-ουκρανικής συμφωνίας, οι δηλώσεις Ζελένσκι δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία ότι η συμμετοχή της Ελλάδας στα αμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια και στον πόλεμο περνάει σε άλλο, ανώτερο επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα: Η Ελλάδα αναλαμβάνει να εκπαιδεύσει Ουκρανούς πιλότους στη χρήση των ΝΑΤΟικών F-16 που θα παραλάβει η κυβέρνηση Ζελένσκι από τη Δανία και την Ολλανδία.