Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023

Ομολογίες... συγκάλυψης

 

Λύσσαξε ο Γεωργιάδης με την πρόταση για Εξεταστική Επιτροπή που κατέθεσε το ΚΚΕ για τα Τέμπη και πάνω στον οίστρο του μας ενημέρωσε ότι κανείς δεν ασχολείται πια με το θέμα, για να απαξιώσει το ΚΚΕ και την πρωτοβουλία του. Θυμίζουμε ότι σε πρόσφατη συνάντηση με συγγενείς των θυμάτων, το ΚΚΕ είχε δεσμευτεί πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να επιταχυνθεί η διερεύνηση των ποινικών και πολιτικών ευθυνών για το δυστύχημα, περιλαμβάνοντας και προηγούμενες κυβερνητικές περιόδους, όπως άλλωστε ζητάνε και οι ίδιοι οι γονείς. Για να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος βγήκε στη συνέχεια να εξηγήσει ότι η ΝΔ θα ψηφίσει τη συγκρότηση Εξεταστικής Επιτροπής, απορρίπτοντας όμως το σκεπτικό της πρότασης του ΚΚΕ! Επομένως, ομολογία συγκάλυψης των πολιτικών ευθυνών από τα αποδυτήρια.

Από κοντά και το ΠΑΣΟΚ, που δήλωσε ότι δεν θα ψηφίσει την πρόταση γιατί περιλαμβάνει και τη δική του περίοδο διακυβέρνησης, κατηγορώντας το ΚΚΕ ότι με αυτόν τον τρόπο παίζει το παιχνίδι της ΝΔ! Ομολογία συγκάλυψης λοιπόν και από το ΠΑΣΟΚ. Στο ίδιο πνεύμα ήταν και κάτι εξυπνακισμοί της «Αυγής», που άφηνε κι αυτή να διαφανεί η ενόχλησή της επειδή στο κάδρο της Εξεταστικής που ζητάει το ΚΚΕ μπαίνει αυτονόητα και η περίοδος της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. Να λοιπόν ποιοι είναι όλοι αυτοί που θέλουν να λάμψει η αλήθεια για τα Τέμπη! Μια πρόταση του ΚΚΕ, η οποία τους θέτει προ των τεράστιων πολιτικών ευθυνών τους, ήταν αρκετή για να τους φέρει μονομπλόκ απέναντι στην πρόταση αυτή του Κόμματος, και μάλιστα με τα ίδια πάνω - κάτω επιχειρήματα. Αυτά συμβαίνουν όταν θίγονται τα ιερά και τα όσια της «απελευθέρωσης», που όλοι μαζί υπηρέτησαν και υπηρετούν.

Απαράδεκτη - τρομοκρατική προσαγωγή των γνωστών ηθοποιών Αντώνη και Αγγελικής Ξένου

 

ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΡΤΗΣΑΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!


Υψωμένες παλαιστινιακές σημαίες στο Καλλιμάρμαρο
Υψωμένες παλαιστινιακές σημαίες στο Καλλιμάρμαρο

 

Θύματα του πογκρόμ που έχουν εξαπολύσει από το πρωί κυβέρνηση και αστυνομία, προκειμένου να αποτρέψουν στη διάρκεια του Μαραθώνιου, εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης για τη σφαγή στη Γάζα, έπεσαν ανάμεσα σε πολλούς άλλους και οι γνωστοί ηθοποιοί, Αντώνης και Αγγελική Ξένου.

Η αστυνομία προχώρησε στην απαράδεκτη και τρομοκρατική προσαγωγή τους «για εξακρίβωση στοιχείων» επειδή έκαναν το έγκλημα να περάσουν έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία έχοντας αναρτήσει μια παλαιστινιακή σημαία στο αυτοκίνητό τους!

Άμεσα σήμανε συναγερμός. Η αστυνομία ακινητοποίησε το αυτοκίνητο του Αντώνη Ξένου στο ύψος της Λ. Αλεξάνδρας, λίγο πριν τη ΓΑΔΑ. Παρά το γεγονός ότι οι δυο γνωστοί ηθοποιοί δήλωσαν την ταυτότητά τους και ενώ έγινε εξακρίβωση και του αυτοκινήτου, οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στη ΓΑΔΑ όπου παρέμειναν για αρκετή ώρα. Όπως καταγγέλλουν μάλιστα, τους αφαίρεσαν και τα κινητά για να κοπεί κάθε επικοινωνία.

40ος ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ Δρομείς συμμετέχουν με τη σημαία της Παλαιστίνης (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 

Κρατώντας τις σημαίες της Παλαιστίνης στα χέρια τρέχουν δρομείς που συμμετέχουν στον 40ο αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

 
 

Συγκλονιστική η Βασιλική Κωνσταντοπούλου, πρωταθλήτρια του περσινού μαραθωνίου, η οποία τρέχει, σηκώνοντας ψηλά με το χέρι της την παλαιστινιακή σημαία, ενώ ο κόσμος την επιδοκιμάζει και ξεσπά σε χειροκροτήματα.