Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

Δεν μας ξέρετε, μη μας αγγίζετε, μη μας λερώνετε.


Δόμνα Μιχαηλίδου "Η αγιοποίηση τους αντιδικτατορικού αγώνα οδηγεί σε συλλογική ψυχική νόσο"



Στέργιος Βασιλείου

"Δεν μας ξέρετε, μη μας αγγίζετε, μη μας λερώνετε. Μη μας ψάχνετε. Τα μάτια σας δεν μπορούν να δουν ποτέ αφανείς λαϊκούς αγωνιστές με αξίες και υγιή δημοκρατική σκέψη". 

Δόμνα Μιχαηλίδου: "Η αγιοποίηση τους αντιδικτατορικού αγώνα οδηγεί σε συλλογική ψυχική νόσο"

Αυτή η κυρία Μιχαηλίδου, κλήθηκε να χειριστεί, ως Υφυπουργός Εργασίας, λεπτά και ευαίσθητα κοινωνικά θέματα, όπως της Πρόνοιας και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης!

Ποια βαθιά «συλλογική ψυχική νόσο» είχαν αυτοί που την επέλεξαν;


Εμείς κυρία, η μεγάλη μάζα των αντιστασιακών, δεν είμαστε αυτοί που εσείς θεωρείτε «ιστορικούς αντιστασιακούς», των δαφνών, ούτε ανταλλάξαμε ποτέ τον αγώνα μας με οφίτσια και πολιτικές δόξες. Δεν συναλλαχθήκαμε με την εξουσία, ούτε ζητήσαμε ποτέ το παραμικρό αντάλλαγμα για τον αγώνα μας. Ταπεινά συνεχίσαμε τη ζωή μας με μόχθο που μάλλον δεν έχετε γνώση τι ακριβώς είναι. 
Δεν μας ξέρετε καθόλου, σας είμαστε παντελώς άγνωστοι και αφανείς. Σας ανοίξαμε τον δρόμο να περπατάτε σαν νέα γενιά χωρίς βία και δικτατορία και συνεχίζουμε να περπατάμε δίπλα σας, μαχόμενοι ακόμη για την προστασία της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων που και πάλι εποφθαλμιούν εμφανείς κι αφανείς εξουσίες. Μαχόμαστε ακόμη, αφανώς και μαζί με τον λαό, για την εξάλειψη κάθε φασιστικής βίας και κάθε μορφής εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Λυπάμαι που τους διευκολύνετε με έναν άκρως αντιδραστικό, κενό και επιστημονικοφανή, λόγο που εμμέσως τους στρώνει το δρόμο να επανέλθουν. 

Δεν μας ξέρετε, μη μας αγγίζετε, μη μας λερώνετε. Μη μας ψάχνετε. Τα μάτια σας δεν μπορούν να δουν ποτέ αφανείς λαϊκούς αγωνιστές με αξίες και υγιή δημοκρατική σκέψη. 

Με τιμή, ένας «πάσχων» εκ της φανταστικής νόσου σας!

1 σχόλιο:

  1. Ακόμη ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!

    Και "Σας" ρίξαν την Χρυσή Αυγή (Χίτλερ Αντολφ/Χ.Α.) ως γραβιέρα και ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΏΣ πεντικούδια τσιμπήσατε και φάγαμε το ψέμα του Αποικιοκρατικού Πολιτικού Βοθροσυστήματος της Χώρας μας!

    Εσείς ΌΛΟΙ ΜΕΙΝΕΤΑΙ στο ότι ο Ναζισμός είναι όποιος ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΨΗΛΑ ΤΟ ΧΈΡΙ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΑΛΑΜΗ! ... και θέλετε ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ να λογίζεσθαι ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ; ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ; ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ; ... ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΟΥΝΆΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ!

    Εκτός εάν είσθαι "ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ" π.χ. στηλ ΝΔ (Διότι ΚΑΘΕ ΔΕΞΙΟΣ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ: Ακοινώνιτος Αστοιχείωτος Αγράμματος) εκτός εάν είσθαι "ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ" π.χ. διάστασης ΣΥΡΙΖΑ και των ΜΚΟ που την απαρτίζουν εκτός εάν είσθαι "ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ" της πρακτοράντζας του ΚΚΕεσωτερικού! Τότε η ΕΠΈΛΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΜΟΥ(και χωρίς Χ.Α.) ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΩΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΧΡΟΝΙΚΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ!

    ΏΣ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ: Η ΚΥΡΊΑ ΑΥΤΗ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΠΕΞΕ Ο Τζέφρης ο Τσακαλώτος και ο Αλέξης! Η ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ ΤΟΥ Τζέφρη το Αλέξη και Τζακαλώτου!

    ΑΥΤΗ ΈΧΕΙ ΚΑΘΑΡΗ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ! Τον Αγκυλωτό τον "Δώσαν" στην Χ.Α. για να ΣΑΣ ΠΙΆΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΟΤΣΟΥΣ!!!

    .... περιμένετε και θα δείται και θα ακούσετε ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή