Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Οι νεκροί μας, τα κέρδη τους!

 

Διαμαρτυρία από σωματεία της Θεσσαλονίκης στο σταθμό των τρένων (VIDEO - ΦΩΤΟ)

 

 
 

Παράσταση διαμαρτυρίας στον νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν νωρίς το πρωί τα Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης και Μετάλλου κεντρικής Μακεδονίας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Στην κινητοποίηση είχε καλέσει και η Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

«Οι νεκροί μας, τα κέρδη τους! Ως εδώ!», αναφέρουν στο κάλεσμά τους και καλούν το λαό να αντιδράσει. Απαιτούν να δοθεί όλη η αναγκαία βοήθεια στους τραυματίες από την τραγωδία στα Τέμπη και τις οικογένειες τους. Να υπάρξει πλήρης διερεύνηση των αιτιών αυτής της τραγωδίας. Να μην συγκαλυφθεί τίποτα!

Ιδιαίτερη στιγμή αποτέλεσε όταν αντιπροσωπεία των σωματείων κατέθεσε λουλούδια στον χώρο του νέου σιδηροδρομικού σταθμού. Μεταξύ αυτών κατέθεσε λουλούδια μια εργολαβική καθαρίστρια στα τρένα, η οποία μάλιστα πριν από λίγες μέρες είχε εργαστεί στο επιβατικό τρένο που συγκρούστηκε.

 
 

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι και συμπαραστεκόμαστε στις οικογένειες των δεκάδων αδικοχαμένων, στην πλειοψηφία τους νέων ανθρώπων, καθώς και των συναδέλφων μας στον σιδηρόδρομο που δυστυχώς δεν θα επιστρέψουν σπίτια τους, ήταν μερικά από τα όσα τονίστηκαν στην διάρκεια της κινητοποίησης.

 
 

Παραβρέθηκε ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης που δήλωσε ότι ήταν ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα με ευθύνη της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων. Δεν θα ξεχαστεί

 

 



902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου