Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Τα δύο πρόσωπα της αστικής Δικαιοσύνης!



Τα δύο πρόσωπα της αστικής Δικαιοσύνης!

 

Φτύστε τον φασιστόπαπα Αμβρόσιο! (Με τη βούλα της Δικαιοσύνης)

Ο βρικόλακας Αιγιαλείας και Καλαβρύτων, ο φασιστόπαπας, ο χουντοταγματάρχης της χωροφυλακής, αθωώθηκε.

Πριν είχε δηλώσει στο δικαστήριο: 
«Το φτύστε τους είναι το λιγότερο. Αν είχα όπλο και μπορούσα από το νόμο, θα το χρησιμοποιούσα να τελειώνουμε».
Τα δύο πρόσωπα της αστικής ΔικαιοσύνηςΓεγονός το οποίο, απ’ ότι φαίνεται, εκτιμήθηκε αρκούντως από τους αξιότιμους και αδέκαστους δικαστές και τον αθώωσαν.
Ευχαριστούμε τους αδέκαστους δικαστές που μας επέτρεψαν να μιλήσουμε ελεύθερα για τέτοια ξερατά της κοινωνίας με τα ίδια τους τα λόγια.
Με τη βούλα του δικαστηρίου λοιπόν, μπορούμε να πούμε για τον φασιστόπαπα και τους ομοίους του:
Πρόκειται για:
«Αποβράσματα της κοινωνίας που σήκωσαν κεφάλι. Ας μιλήσουμε έξω απ’ τα δόντια, ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ! Μην τους εμπιστεύεσθε! Είναι οι κολασμένοι της κοινωνίας. Δεν μπορούν κάποιοι ξεφτιλισμένοι να υπερασπίζονται δημοσίως τα πάθη της ψυχής τους!
Ε λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρις-χειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους, που ζουν στα τρελλοκομεία!
Μη διστάζετε, λοιπόν! Όταν και όπου τους συναντάτε, φτύστε τους! Μην τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι!»

Τα δύο πρόσωπα της αστικής ΔικαιοσύνηςΚαι να προσθέσω εγώ:
«Το φτύσιμο είναι το λιγότερο. Αν είχα όπλο και μπορούσα από το νόμο, θα το χρησιμοποιούσα να τελειώνουμε. Ή, αν πάλι ο νόμος μου επέτρεπε, θα έχωνα το κεφάλι τους στην κολυμπήθρα της ανοησίας και θα το κράταγα δέκα λεπτά.»
Θα επιτελούσα δε, θεάρεστο έργο μια που θα τον έστελνα να συναντήσει τον… θεό του συντομότερα και θα γλυτώναμε και τον παχυλό μισθό του δημοσίου που απολαμβάνει το παράσιτο, ακόμη, στα 78 χρόνια του.
Όσο για τον κάθε ανεξάρτητο, αδέκαστο και «τυφλό» λειτουργό της δικαιοσύνης, καθώς και τον κάθε κάτοικο της Αγιαλείας που τον ανέχεται:
«Χαιρέτα μου τον… πλάτανο!»
Στέλιος Κανάκης

Αναδημοσίευση από το Ατέχνως

Την ίδια στιγμή τις δικαστικές αίθουσες παίζεται για ακόμη μια φορά το γνωστό γαϊτανάκι έχουν στήσει με την ποινικοποίηση των εργατικών, αγροτικών, ακόμη και των μαθητικών αγώνων.

Τα δύο πρόσωπα της αστικής Δικαιοσύνης 

Βιομηχανία μηνύσεων έχουν εξαπολύσει η εργοδοσία και οι άνθρωποί της ενάντια σε απεργούς και όχι μόνο. Ενδεικτικά:
  • Σε ποινή φυλάκισης 7 μηνών με αναστολή καταδίκασε το Θ’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών 5 εργαζόμενους – απεργούς της «Χαλυβουργίας Ελλάδος», που μαζί με τους συναδέλφους τους είχαν πάρει μέρος στον μεγαλειώδη 9μηνο αγώνα των χαλυβουργών πριν έξι χρόνια, ενώ με το ίδιο κατηγορητήριο θα σταθούν, προσεχώς, στο εδώλιο και άλλοι απεργοί χαλυβουργία.
  • Δικαστικές διώξεις εναντίον του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και άλλων έξι ατόμων για τη συμμετοχή τους σε κινητοποίηση – διαμαρτυρία ενάντια στους πλειστηριασμούς της εργατικής κατοικίας και τις κατασχέσεις.
  • Στη σύλληψη της προέδρου και του Αντιπροέδρου της Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης προχώρησε η αστυνομία,  που διέταξε ο Εισαγγελέας,με τη διαδικασία του αυτοφώρου, επειδή το ΔΣ της ΕΛΜΕ, στις 6 Μάρτη, εξέδωσε ψήφισμα συμπαράστασης σε απολυμένη έγκυο στον 7ο μήνα εγκυμοσύνης, εργαζόμενη σε ιδιωτική εταιρία (εταιρεία τηλεφωνικού καταλόγου), με έδρα την Αθήνα. Στη συνέχεια απέλυσε τρεις ακόμα συναδέλφους της που τόλμησαν να την υπερασπιστούν και μήνυση στην απολυμένη και σε όσους κατήγγειλαν την αυθαιρεσία της εργοδοσίας.
Νέα αγροτοδικεία, αυτή την φορά με την ευλογία της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, με στόχο την ποινικοποίηση του αγώνα των αγροτών, την τρομοκράτηση τους.

Οι φτωχοί αγρότες αγωνίζονται ενάντια  στις πολιτικές των κυβερνήσεων, της ΕΕ, τους εμποροβιομήχανους, τους τραπεζίτες, τους μεγαλοαγρότες-επιχειρηματίες, όλους αυτούς που στόχο έχουν το ξεκλήρισμά τους για να αυξήσουν τα κέρδη τους συγκεντρώνοντας τη γη και την παραγωγή στα χέρια τους.

Η «παραγραφή» των διώξεων σε βάρος αγροτών που έλεγε η κυβέρνηση αποδείχθηκε άλλη μία απάτη.

Αυτές είναι οι αρχές μου κι αν δεν σου αρέσουν 
Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στήνονται νέα «μαθητοδικεία». Οι μαθητές είναι νέοι, έχουν όνειρα και παλεύουν για αυτά. Δεν διαπράττουν κανένα αδίκημα, ούτε οι γονείς τους που τους στηρίζουν.

Διεκδικούν ουσιαστική, ολόπλευρη μόρφωση για όλους, ένα σχολείο που να μορφώνει και όχι να εξοντώνει.
Αντίθετα, αθωωτική ήταν η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου για τον μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιο για την κατηγορία της κατάχρησης εκκλησιαστικού αξιώματος και δημόσιας υποκίνησης βίας ή μίσους κατά ομοφυλοφίλων.
«Μη διστάζετε, λοιπόν! Όταν και όπου τους συναντάτε, φτύστε τους (σ.σ. τους ομοφυλόφιλους)! Μην τους αφήνετε να σηκώνουν κεφάλι! Είναι επικίνδυνοι!»
Μετά απ’ αυτήν την ανάρτηση, 9 πολίτες κατέθεσαν μήνυση σε βάρος του, η εκδίκαση της οποίας κατέληξε στην αθώωσή του.
Αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα  ότι διαχρονικά και με όλες τις αστικές κυβερνήσεις, η αντιλαϊκή πολιτική πάει χέρι – χέρι με τον αυταρχισμό και την καταστολή, όπως και οι κραυγαλέες ταξικές δικαστικές αποφάσεις.
Οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι νέες της χώρας μας ως πότε θα είναι θεατές σε αυτή την βαρβαρότητα της εκμετάλλευσης;
«Να αλλάξουμε τον κόσμο δεν είναι τρέλα ούτε ουτοπία, είναι δικαιοσύνη»,
σαλπίζει το κάλεσμα της ΚΝΕ στη νεολαία του τόπου μας.

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ:

    ΔΗΜΟΣΙΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΙΡΕΣΗ (ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή