Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021

ΠΑΜΕ Δε θα αφήσουμε τους ναζί να ξαναβγούν στο φως για να τρομοκρατήσουν και να χτυπήσουν το εργατικό - λαϊκό κίνημα

 

 

«Οι χθεσινές δολοφονικές επιθέσεις απέναντι σε κομμουνιστές, σε αγωνιζόμενους μαθητές, φοιτητές και εργάτες στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, αποδεικνύουν το ρόλο των ναζιστικών συμμοριών και του φασισμού ως βαστάζο του συστήματος για το χτύπημα του εργατικού-λαϊκού κινήματος» τονίζει το ΠΑΜΕ και προσθέτει:

«Οι θεωρίες των δύο άκρων που αναπαράγονται από κυβερνητικά χείλη είναι το έδαφος που αναπτύσσεται η εγκληματική δράση των ναζιστικών συμμοριών, το λίπασμα για να εξαπολύουν θρασύδειλες επιθέσεις οπλισμένοι με μαχαίρια, αλυσίδες και τέιζερ. Tο σύστημα της εκμετάλλευσης είναι που γέννημά του είναι αυτές οι εγκληματικές ναζιστικές συμμορίες.

Δε θα αφήσουμε τους ναζί να ξαναβγούν στο φως για να τρομοκρατήσουν και να χτυπήσουν το εργατικό-λαϊκό κίνημα.

Καλούμε τον εργαζόμενο λαό, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και τη νεολαία να μην αφήσουν εκατοστό ανοχής στον φόβο και τον τρόμο των ναζιστικών συμμοριών, να απαντήσουν μαζικά και οργανωμένα ώστε να απομονωθούν σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σχολείο και εργασιακό χώρο. Να μπει τέλος στα ορμητήρια δολοφονικών επιθέσεων που επιδιώκουν να στήσουν.

Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία για να τους αποκρούσουμε, να τους στείλουμε μία και καλή στα σκουπίδια της ιστορίας.

Καμία ανοχή σε όσους δίνουν άλλοθι στο αυγό του φιδιού!

Μπλόκο στους φασίστες σε κάθε γειτονιά, στα σχολεία και τις σχολές!

Έξω από τους κλάδους και τους χώρους δουλειάς!

Καλούμε τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος σε όλες τις εκδηλώσεις που οργανώνονται από σωματεία και μαζικούς φορείς σε όλη τη χώρα».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου