Σάββατο, 28 Ιουλίου 2018

Με τέτοιο λαό, υπάρχει ελπίδα!Με τέτοιο λαό, υπάρχει ελπίδα! – του Παναγιώτη Θεοδωρόπουλου

 Ναι!!! Υπάρχει ελπίδα. «Ζωντανή» πάνω στα αποκαΐδια. Αποπνέει υγεία! 

Συγκινεί, χειραφετεί, κινητοποιεί. Το συγκλονιστικό «κύμα» αλληλεγγύης, που εκδηλώθηκε μαζί με την φονική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική, προσπαθεί να «νικήσει» τη θλίψη. Έμπρακτα, γνήσια, ανθρώπινα ο λαός μας στέκεται …πάνω από τους νεκρούς του.

Μέσα στη οδύνη για τον άδικο χαμό δεκάδων ανθρώπων στην πυρκαγιά στο Μάτι και το Νέο Βουτζά – με ηθικό αυτουργό, μια διαχρονική πολιτική που αφήνει αθωράκιστη τη ζωή στις φυσικές καταστροφές – ήρθαν συγκλονιστικές εικόνες αλληλεγγύης.

Την πύρινη φονική λαίλαπα ακολούθησε ένα «τσουνάμι» ανθρωπιάς και προσφοράς που εκδηλώθηκε:


Στις μάχες με τις φλόγες που έδωσαν εθελοντές και απλοί άνθρωποι με γυμνά χέρια, δίπλα σε ηρωικούς πυροσβέστες και διασώστες που με ελλιπή μέσα προσπάθησαν να «σώσουν ότι σώζεται»

Στον αγώνα αυτοθυσίας, μέσα στα κύματα, Ελλήνων και μεταναστών ψαράδων, για να γλιτώσουν από βέβαιο πνιγμό μικρά παιδιά, άντρες και γυναίκες.

Στα στενά σοκάκια στο Μάτι, όπου εθελοντές αναζητούν επιζώντες, μέσα στις στάχτες.

Στις ουρές των νοσοκομείων όπου Έλληνες, μαζί με μετανάστες και πρόσφυγες, έσπευσαν να προσφέρουν το αίμα τους, για τους τραυματίες της φονικής πυρκαγιάς. «Το πιο ακριβό πράμα που μπορούμε να δώσουμε τώρα είναι το αίμα μας», έγραψε μια ομάδα Κούρδων προσφύγων από το κέντρο φιλοξενίας στο Κουτσόχερο Λάρισας, οι οποίοι είναι κομμάτι λαού που «χύνει» εδώ και δεκαετίας ποτάμια αίμα, αγωνιζόμενος για λευτεριά. 
Στα συνεργεία καθαρισμού που δημιούργησαν άνθρωποι κάθε ηλικίας για να διώξουν το «μαύρο» από τα καμένα.

Στην τεράστια ανιδιοτελή προσφορά τροφίμων, νερού, ρούχων, από ανθρώπους του μόχθου. Των ανέργων, των εργαζομένων, των συνταξιούχων που έστησαν μόνοι τους ακόμα και δίκτυα διανομής των αγαθών. «Δυστυχώς είμαι άνεργη, αλλά υπάρχουν και εργαζόμενοι που άφησαν τη δουλειά τους για να είναι εδώ σήμερα», είπε μια νεαρή κοπέλα, μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, η οποία συμμετείχε εθελοντικά σε ομάδα που μοίραζε φαγητό στα σπίτια των πυρόπληκτων. 

Με την απόφαση εκατοντάδων Ελλήνων επιστημόνων και εργατών να προσφέρουν δωρεάν υπηρεσίες στους πληγέντες. Δίπλα τους μέλη της Πακιστανικής και Αφγανικής Κοινότητας στην Ελλάδα που ανακοίνωσαν ότι εξασφάλισαν εργάτες για την άμεση αποκατάσταση ζημιών σε σπίτια, σε συνεργασία με τις Τεχνικές υπηρεσίες των Δήμων όπως είχαν κάνει και στη Μάνδρα μετά την καταστροφική πλημμύρα. 

Η ανιδιοτέλεια. Οι εικόνες που άνθρωπος, βοηθάει άνθρωπο. Η λογική ο «ένας για τον άλλον» – που έχει διαφορετικά ταξικά χαρακτηριστικά από τις οικονομικές ενισχύσεις που υποσχέθηκαν ότι θα προσφέρουν τραπεζίτες, εφοπλιστές, βιομήχανοι και τα ιδρύματα τους –  είναι γεγονότα που δίνουν αισιοδοξία αυτές τις δύσκολες ώρες, φέρνουν τμήματα του λαού στο προσκήνιο, ανοίγουν μια χαραμάδα ελπίδας.

Η λαϊκή οργή για την αδιαφορία ενός ταξικού κρατικού μηχανισμού στη διαχείριση της μεγάλης καταστροφής στην Ανατολική Αττική, ο οποίος ακόμα και μέσα στα αποκαΐδια λειτουργεί με ψηφοθηρικούς όρους πολιτικού κατσαπλιαδισμού, δεν πρέπει να ατονήσει από τις υποσχέσεις «αποκατάστασης» και τα επικοινωνιακά «τρικ» της ανάληψης «πολιτικών ευθυνών». 

Η λαϊκή αγανάκτηση δεν πρέπει να «σβήσει» μαζί με τις φλόγες.  Οι νεκροί μας στην Ανατολική Αττική. Τα απανθρακωμένα αγκαλιασμένα παιδιά με τις μανάδες και τους παππούδες τους, δεν πρέπει να περάσουν στη «λήθη». 

Το συγκινητικό, κοινό «κύμα» αλληλεγγύης Ελλήνων, προσφύγων και μεταναστών κρατούν ζωντανή την ελπίδα. Πρέπει να συνεχίσουν να την κρατούν…

Με τέτοιο λαό υπάρχει ελπίδα! Αρκεί τα υπαρκτά ποιοτικά χαρακτηριστικά του, όπως αναδείχθηκαν και μέσα από αυτό το πρωτόγνωρο κύμα προσφοράς, να καθορίσουν και την πολιτική συμπεριφορά του, μετουσιώνοντας την, σε εκείνη την ικανή συνθήκη που θα ανατρέψει μια πολιτική εξουσία που ποικιλοτρόπως «κατακαίει» τη ζωή του…

2 σχόλια:

 1. ΖΗΤΗΜΑ ΕΝΑ:


  "Κύριοι" και "Κυρίες" Της ΜΚΟ-ΜΕΤΑΠΡΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ!

  Εάν Νομίζεται ΟΤΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ-ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΙ-ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ 2015 ΤΟ "ΟΧΙ" ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΝΑΙ" ... και ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ με "Κολπάκια" να Τους Καθιστούν υπεύθυνους για την ... "ΚΑΤΑΝΤΙΑ" Τους και όπως το "ΟΧΙ" ΝΑ γίνει "ΝΑΙ" ... ΝΑ ΤΟΥΣ ... "ΞΑΝΑΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΝ"!!!

  ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ... ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ!!! ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

  ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!

  ΤΟ "ΑΔΙΑΣΤΑΤΟ" ΌΜΩΣ ΤΟΥ "ΧΡΟΝΟΥ" ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ!

  ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!!!  1.ΥΓ.: Ίσως Το "Μάτι" δείξει να καταλάβουν ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!!! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΑΤΙ" ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

  2.ΥΓ.: ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ "ΜΑΤΙΟΥ" ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ "ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ" ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ: ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!!

  3.ΥΓ.: {1.ΥΓ. + 2.ΥΓ.} ΤΟ "ΑΔΙΑΣΤΑΤΟ" ΤΟΥ "ΧΡΟΝΟΥ" ΠΛΕΚΕΙ ΤΟ "ΔΙΧΤΥ" Του ΤΟΥ Ν. Γκάτσου!
  ΖΗΤΗΜΑ ΔΥΟ:


  Κάτι που ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΟΥΔΕΙΣ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ:


  Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ/ΕΝΝΟΙΑ" ΛΕΓΕΤΑΙ "ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ" ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ:

  1. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ "ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ"! ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ" ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΌΤΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ (Γιαυτό το κάναν για ... 99 χρόνια!) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ... ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

  2. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η "ΛΟΓΙΚΗ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ (σε Εθνικό Επίπεδο Λέγεται: Εθνική Προδοσία/άρα Εσχάτη Ποινών!) "Β. Μακεδονία" ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ "ΚΑΘΑΡΟ" ΤΡΌΠΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥ!!! ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ!!!

  3. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΗ (ΞΑΝΑ) ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ... "ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ" ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΌΧΙ Μετοχικά Νούμερα βλέπουμε ΌΤΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΌΛΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ! Από Την "ΚΑΘΑΡΣΗ" ΤΟΥ 1989 (πιος την θυμάται;;;) στο "Μαζί Τα Φάγαμαι" πήγαμαι στο "Κυβερνώ/Κυβερνάω έναν Λαό απατεώνων" και ντουγρού στο "... ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΣΗ ΤΟΥΣ!"

  4. Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΑΤΙΜΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ! ΟΙ ΝΑΖΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ/ΜΑΖΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ Selber Schuld! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΤΑΙΣ"! ΠΑΝΩ ΣΕΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΤΗΡΙΓΜΑ" ΤΟΥ Selber Schuld ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ/ΑΤΙΜΟ/ΑΝΗΘΙΚΟ/ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ/ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟ "Πρέπει ο καθένας να αλλάξει μόνος Του!/Πρέπει Πρώτα να Αλλάξουμε Εμείς ο καθένας Ξεχωριστά!"! Τί ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ;; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ!!!


  ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΌΤΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: (... εάν "Το Τούρκο" πάρει με το έτσι θέλω 30 Νησιά) ... "ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ: ΝΑΙ πήραν 30 αλλά ΕΜΕΙΣ .... ΓΛΥΤΩΣΑΜΑΙ 80 ΝΗΣΙΑ!!! (ΤΟ ΌΤΙ "ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ" ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΑ ΆΛΛΑ 80 ΔΕΝ ΤΟ ... ΛΕΝΕ!!!)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΤΟ ΠΡΩΤΟ "ΣΧΟΛΙΟ" ΕΓΡΑΦΗ ΠΡΙΝ ΒΔΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΘΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ "ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ"! Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΌΛΑ!!!

  ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ [..."χαρακτηριστικό δείγμα ασέβειας μπλά μπλά μπλά έλλειψης κατανόησης του σύγχρονου κόσμου (!!!;;;) μπλά μπλά μπλά έχουν αυτό τέλεια μπλά μπλά μπλά μπορούν να ασκήσουν ανεξάρτητη μπλά μπλά μπλά... και μπλά μπλά μπλά"!!!

  Ρέ Σείς τί Σκόνες Σας πλασάρει ο Καρανίκας;;;

  ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!

  ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;;;

  ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΖΙΒΟΥΖΟΥΚΟΥΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;; ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ;;;

  ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ 2015 ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;; Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΟΣ;;;

  ΤΟ "ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" ΤΙ ΕΙΤΑΝ;;; Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ;;

  ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;; ΤΟ ΟΥΡΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΙ ΠΤΥΕΛΟΔΟΧΕΙΟ ΣΑΣ;;;;

  Και μιλάτε Εσείς Αγγλοαμερικανό Λακεδοραγιάδες για την Ρωσία και Ιδιαίτερα για τον ... ΛΑΒΡΩΦ;; ΤΟΝ ΥΠΕΞ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ;;

  Κρίνεται ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ;;; ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΌΤΙ Ο ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ;;;

  ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΛΑΒΡΩΦ ΠΟΥ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΕΝ.ΔΥ. ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ 5 (και αφήστε να μετράται σε ... μέρες!!!) ΜΗΝΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΙ ΣΕ ΦΙΛΗ ΣΥΜΜΑΧΟ ΝΑΤΟΪΚΗ ΧΩΡΑ;;;;; Η ΡΩΣΙΑ ΦΤΑΙΕΙ;;;

  Ο ΛΑΒΡΩΦ ΈΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΑΙ ΌΜΩΣ ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ καθαρά χαρακτηριστικά ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ!!!

  ΌΣΑ ΛΕΤΕ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ/ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΌΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΈΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ!!!

  ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΏΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

  ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!]

  ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΟΛΙΟ - ΕΠΙΚΑΙΡΟ!


  ... ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΑ....!

  ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

  ΣΙΧΑΘΕΙΚΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΛΕΝΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ: "ΝΑ ΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ..."

  ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΕΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ!!!

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΥΠΟΤΕΛΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΕΙ!

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΣΙΧΑΜΑ ΚΑΙΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ!!!

  ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΑ/ΘΕΣΜΙΚΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΕΣ!!!

  ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΙΧΑΜΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΦΕΡΘΕΙΚΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΓΙΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ! ΜΑ ΠΩΣ;;;; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ("ΑΡΧΑΙΑ" ΕΛΛΗΝΙΚΑ=ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ)!!!

  ΊΣΩΣ ΤΟ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΛΑΘΟΣ" ΤΟΥ - Η ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ!!!

  "ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΖΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙΣ"!!!

  ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΔΝΤ/ΕΕ/ΝΑΤΟ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ "ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ" ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΝ ΆΔΗ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΤΑ "ΚΛΕΙΔΙΑ"!!! ΘΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΌΣΟΙ "ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ" ΚΑΙ ... ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΤΟΥΝ!!!

  ΑΧ "ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΣ".....

  ....ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΑΧΑΛΑ "ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ/ΚΟΤΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΣ"!!!

  Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΚΕΨΗ!!! ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΛΕΝΕ: ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!

  ΝΑ ΠΑΕΙ ΌΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΣΑΣ!!!
  ΕΜΕΙΣ:
  Τα Χρωματισμένα Παιδιά Ούτε Ξεχνούν Ούτε Λησμονούν-Ούτε Στον Άλλο Κόσμο!!!
  (ή ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΑΙ ή ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ - έτσι απλά - !)

  ΑπάντησηΔιαγραφή