Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Μεγάλη κινητοποίηση των συνταξιούχων στη Θεσσαλονίκη (VIDEO - ΦΩΤΟ)



 «Ούτε αναβολή, ούτε αναστολή, ο νόμος Κατρούγκαλου να καταργηθεί»



Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποίησαν το πρωί της Δευτέρας 19 Νοέμβρη στη Θεσσαλονίκη οι συνταξιούχοι με το σύνθημα «Ούτε αναβολή, ούτε αναστολή, ο νόμος Κατρούγκαλου να καταργηθεί» να κυριαρχεί.

Δεκάδες πούλμαν με συνταξιούχους από τη Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θράκη κατέφθασαν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου οι απόμαχοι της δουλειάς να απαιτήσουν ό,τι τους έχει αφαιρεθεί.

Στη συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου μίλησε ο Δήμος Κουμπούρης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, (δείτε εδώ το video),

ενώ χαιρέτισαν ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Ιωαννίνων Παναγιώτης Κάλπης, (δείτε εδώ το video), ο πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Αλεξανδρούπολης Κώστας Πανταζίδης, (δείτε εδώ το video), ο πρόεδρος του Σωματείου των Συνταξιούχων ΙΚΑ Μαγνησίας Γιώργος Ρούσσας, (δείτε εδώ το video), ο Θεόδουλος Ταπανίδης εκ μέρους των Συνταξιούχων Δημοσίου (δείτε εδώ το video) και ο αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Γιώργος Κουτουνίδης (δείτε εδώ το video).

Αμέσως μετά ξεκίνησε πορεία στους δρόμους της πόλης που κατέληξε στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης.

Οι συνταξιούχοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την πανελλαδική κινητοποίηση στις 15 Δεκέμβρη στην Αθήνα, αλλά και τις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 28 Νοέμβρη.

Υπενθυμίζεται ότι η σκυτάλη των κινητοποιήσεων των Συνεργαζόμενων Συνταξιουχικών Οργανώσεων περνά την Τρίτη 20 Νοέμβρη στην Αθήνα, με συγκέντρωση στις 11 π.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος για τους συνταξιούχους από Αττική, Στερεά Ελλάδα, Πελοπόννησο, Νησιά.
















{--->}

1 σχόλιο:

  1. πανελλαδική κινητοποίηση στις 15 Δεκέμβρη στην Αθήνα, αλλά και τις απεργιακές συγκεντρώσεις στις 28 Νοέμβρη.
    https://gkagkarin.blogspot.com/2018/11/blog-post_20.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή