Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 18 - 19 Φλεβάρη 2023

 

 

Διαβάστε στον «Ριζοσπάστη του Σαββατοκύριακου» 18 - 19 Φλεβάρη 2023:

Ν∆ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ συνένοχοι στην πολιτική της εμπορευματοποίησης. Δυνατό ΚΚΕ για Φάρμακο - Υγεία που έχει ανάγκη ο λαός! Ούτε εμπόρευμα ούτε «κόστος» η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!

Μεγάλο αφιέρωμα του «Ριζοσπάστη» για τον έναν χρόνο του ιμπεριαλιστικού πολέμου στην Ουκρανία. Το ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή, ενάντια στον πόλεμο και την ελληνική εμπλοκή. Μύθοι και προσχήματα για τη συμμετοχή της Ελλάδας που βαθαίνει. 11 αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του «Ριζοσπάστη» τη χρονιά που πέρασε. Ο προλεταριακός διεθνισμός ενάντια στο ιμπεριαλιστικό σφαγείο.

Οδοιπορικό του «Ριζοσπάστη» στην Τουρκία. Η λαϊκή αλληλεγγύη φάρος ελπίδας και δύναμης μέσα στα συντρίμμια και την οδύνη. Συγκλονίζει η έμπρακτη στήριξη από τους εργαζόμενους και τη νεολαία της Ελλάδας. Στην Τουρκία αντιπροσωπεία του ΚΚΕ. Συνέντευξη με τον Κεμάλ Οκουγιάν, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚ Τουρκίας.

Επίσκεψη του ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Α. Μπλίνκεν στην Αθήνα. Διαμαρτυρία της ΚΝΕ στην αμερικάνικη πρεσβεία την Τρίτη 21 Φλεβάρη στις 7 μ.μ.. Σημείο συνάντησης το Πάρκο Ελευθερίας.

Πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Οι νόμοι ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ βγάζουν «στο σφυρί» σπίτια λαϊκών νοικοκυριών.

Καλλιτέχνες - Σπουδαστές. Ο αγώνας συνεχίζεται «μαζί και δυνατοί»! Μεγάλη συναυλία τη Δευτέρα 20 Φλεβάρη από τον ΠΜΣ και το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών. ΚΝΕ: Ούτε σκέψη για κατάργηση του άρθρου 16.

13ο Συνέδριο της ΚΝΕ. Υλοποιώντας τις Αποφάσεις μας, δυναμώνουμε την ΚΝΕ παντού! Άρθρο του νέου Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρή Κωτσαντή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου