Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018

Ένας βουλευτής εξομολογείται…

 
 
Τυφλώθηκα από έναν έρωτα παράφορο και ανελέητο. Την ήθελα, πόσο την ήθελα! Δε λογάριασα τίποτα προκειμένου να την κατακτήσω. Θα κάνω τα πάντα για να μη χάσω την αγάπη μου, θα καταφύγω σε όποιο δόλιο μέσο χρειαστεί για να την κρατήσω κοντά μου. Για να χορτάσω εξουσία και δύναμη, για να γευτώ όσο περισσότερη εξουσία μπορώ!

Τη βλέπεις την αγάπη μου; Ξέρεις τι αγώνες κατέβαλα για να την κατακτήσω, πόσες υποσχέσεις αναγκάστηκα να δώσω; Κινήθηκα σαν τον επιδέξιο εραστή που προσπαθεί με γλυκά λόγια και υποσχέσεις αγάπης να κατακτήσει τη γυναίκα που έχει ερωτευτεί. Δε με ενδιέφερε η ηθική αφού κατέφυγα σε άνομα μέσα, ούτε η αλήθεια αφού είπα τόσα ψέματα εξαπατώντας τόσους ανθρώπους.

Τυφλώθηκα από έναν έρωτα παράφορο και ανελέητο. Την ήθελα, πόσο την ήθελα! Δε λογάριασα τίποτα προκειμένου να την κατακτήσω. Και τώρα που έγινε δική μου, η φλόγα του έρωτα δεν έχει σβήσει ακόμα. Τώρα όμως εκτός από χαρά, αισθάνομαι μέσα μου μία έντονη αγωνία. Φοβάμαι μήπως συμβεί κάτι και τη χάσω. Δε θα το αντέξω, σου το ομολογώ. Δεν μπορεί να έχω λερώσει την ψυχή μου, να μην έχω σεβαστεί τίποτα και κανένα, να μη φοβάμαι θεό και ανθρώπους και να τη χάσω. Πρέπει να κινηθώ με μαεστρία και επιδεξιότητα, να πείσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν πως έκανα λάθη και όχι πως εσκεμμένα τους πούλησα όνειρα και τους έταξα δώρα και απολαβές για να με στηρίξουν. Γιατί τώρα έχω μεθύσει από εξουσία, έχω ζαλιστεί από την άνεση και την καλοπέραση.

Θα κινηθώ με πονηριά, θα το παίξω λυπημένος και δυστυχής, θα ζητήσω συγγνώμες και θα υποσχεθώ πως θα αγωνιστώ για το καλύτερο. Σαν τον επιδέξιο σκακιστή που κινείται ύπουλα και με εξυπνάδα μέχρι να κάνει ρουά ματ και να εξοντώσει τον αντίπαλο. Θα κάνω τα πάντα για να μη χάσω την αγάπη μου, θα καταφύγω σε όποιο δόλιο μέσο χρειαστεί για να την κρατήσω κοντά μου. Για να χορτάσω εξουσία και δύναμη, για να γευτώ όσο περισσότερη εξουσία μπορώ!

http://www.katiousa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου