Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Στα άκρα


«Αποφασισμένα να φτάσουν στα άκρα» δηλώνουν τα κυβερνητικά στελέχη, με αφορμή τη δολοφονική πυρκαγιά για την οποία φέρουν ακέραια την ευθύνη, μαζί με όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Και ποια είναι αυτά τα «άκρα»; Τα σόου με τις μπουλντόζες που γκρεμίζουν μερικές μάντρες και κτίσματα που από χρόνια έχουν κριθεί τελεσίδικα κατεδαφιστέα, τα μεγάλα λόγια για τα αυθαίρετα που μόλις τον περασμένο χρόνο νομιμοποιούσαν εκ νέου, ώστε να χυθεί το φαρμάκι ότι φταίνε οι ίδιοι οι καμένοι που κάηκαν, όπως προηγούμενα έφταιγαν οι πνιγμένοι στη Μάνδρα. Οι υποσχέσεις που απέχουν μίλια από την αλήθεια και απ' τα όσα έχουν ήδη ψηφίσει, για χωροταξικό σχεδιασμό που τάχα θα σέβεται τις λαϊκές ανάγκες, όταν βγάζει μάτι ότι αυτός εμπορευματοποιεί παραπέρα τη γη, διευθετεί τις χρήσεις της με βάση τις ανάγκες του κεφαλαίου και γι' αυτό αντιστρατεύεται τις λαϊκές ανάγκες σε πυροπροστασία, αντιπλημμυρικά και αντισεισμικά έργα. Και για κερασάκι, μερικές παραιτήσεις και σχέδια για νέους μηχανισμούς πολιτικής προστασίας. Η κοροϊδία φτάνει όντως «στα άκρα».

Εξέδρα
 
Μετά από βδομάδες εξαφάνισης, η Ρένα Δούρου, περιφερειάρχης Αττικής εκλεγμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίστηκε στο «προστατευόμενο περιβάλλον» της «Εφημερίδας των Συντακτών» για να δηλώσει ότι ουδεμία ευθύνη φέρει για το έγκλημα και ότι απλά «έτυχε η στραβή στη βάρδια» της! Οπως εξηγεί, μάλιστα, η αιτία της καταστροφής είναι η πολυνομία και οι πολλές παράλληλες αρμοδιότητες ανάμεσα στους βαθμούς της Τοπικής Διοίκησης και το κράτος, για το τι πρέπει να γίνει σε συνθήκες κρίσης. Επαναλαμβάνοντας το γνωστό τροπάρι της «καμένης γης», ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση χρειάζεται να κάνει ό,τι δεν έγινε εδώ και μισό αιώνα και να συγκρουστεί με συμφέροντα, ενώ καταλήγει με τη διαπίστωση ότι οι δήμοι και οι Περιφέρειες είναι «οι εργάτες του κράτους, στο πλευρό των πολιτών». Είναι γνωστή και δοκιμασμένη τακτική να πετάς την μπάλα στην εξέδρα, για να μην υπάρξει καμιά ουσιαστική αντιπαράθεση γύρω από τις πραγματικές ευθύνες της Περιφέρειας στην υπηρέτηση της ίδιας αντιλαϊκής πολιτικής που συνθλίβει τις λαϊκές ανάγκες στο σχεδιασμό για τα κέρδη του κεφαλαίου. Ο επιμερισμός και η προώθηση αυτής της πολιτικής σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο είναι το «καθήκον» της Περιφέρειας και των δήμων κι όχι βέβαια να βρίσκονται «στο πλευρό των πολιτών», όπως ισχυρίζεται η Ρ. Δούρου. Ολα αυτά βέβαια θα είχαν συζητηθεί και αναδειχθεί στη συζήτηση που ζήτησε η «Λαϊκή Συσπείρωση» στην Περιφέρεια, με έκτακτη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου για τις πυρκαγιές στην Ανατ. Αττική, την οποία όμως η διοίκηση αρνήθηκε επιδεικτικά, παραπέμποντας το θέμα σε ...μελλοντική συνεδρίαση της Περιφέρειας.

Υψηλό επίπεδο... 
 
Το προκλητικό με τη συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Π. Πολάκη, στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν είναι μόνο η διαπίστωση ότι οι νεκροί της πυρκαγιάς «θόλωσαν» (ή «μαύρισαν») την επιχειρησιακή ικανότητα και την αντίδραση της κυβέρνησης. Εξίσου απαράδεκτη είναι και η προσπάθεια που κάνει να παρουσιάσει τον κρατικό μηχανισμό σε πλήρη ετοιμότητα και σε ό,τι αφορά την ανταπόκριση των δημόσιων μονάδων Υγείας στην περιοχή. Λέει, για παράδειγμα, στην ίδια συνέντευξη ότι στα Κέντρα Υγείας της Ραφήνας, των Σπάτων και της Νέας Μάκρης εργάζονταν πριν από την εκδήλωση της πυρκαγιάς συνολικά 183 άτομα προσωπικό, εκ των οποίων τα 86 ήταν γιατροί, σαν να είναι αυτό το προσωπικό (και ως προς τον αριθμό και ως προς τη σύσταση και ως προς τις αντοχές του) αρκετό για να ανταποκριθεί στις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής, πόσο μάλλον σε ένα έκτακτο συμβάν αυτού του μεγέθους που ζήσαμε. Οπως όμως καταγγέλλουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, το βράδυ της καταστροφικής πυρκαγιάς εφημέρευαν στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης μόνο δύο γιατροί και μια νοσηλεύτρια. Καταγγέλλουν επίσης ότι πνευμονολόγος δεν υπάρχει στο ΚΥ, ενώ το Καρδιολογικό δουλεύει μέχρι τις 2 το μεσημέρι, επειδή δεν υπάρχει δεύτερος καρδιολόγος, όπως δεν υπάρχει και τμήμα Υπερήχων και αξονικός τομογράφος. Για τέτοιο ...υψηλό επίπεδο στελέχωσης και ετοιμότητας μιλάμε.

... προκλητικότητας
 
Ο υπουργός κομπάζει επίσης ότι με την ίδια αμεσότητα τακτοποιήθηκαν και τα 10 από τα πιο σοβαρά περιστατικά σε κρεβάτια εντατικής (ΜΕΘ) από το πρώτο βράδυ. Οι εργαζόμενοι όμως στο «Θριάσιο», όπου φιλοξενούνται εγκαυματίες της πυρκαγιάς, καταγγέλλουν ότι στα κρεβάτια ΜΕΘ, ενώ προβλέπονται τουλάχιστον 2 νοσηλευτές ανά κρεβάτι (συνολικά 48 στα 24 κρεβάτια που διαθέτει), σήμερα εργάζονται μόλις 17 νοσηλευτές (εκ των οποίων η μία έχει προσληφθεί μέσω προγράμματος ΟΑΕΔ και κινδυνεύει με απόλυση το Φλεβάρη του 2019), μία... βοηθός θαλάμου, καθώς και ένας τραυματιοφορέας, που καλύπτει και τη ΜΑΦ και τη ΜΕΘ του Κέντρου Εγκαυμάτων! Μετά απ' όλα αυτά, είναι τουλάχιστον «για τ' ανάθεμα» η διαπίστωση του αναπληρωτή υπουργού ότι όλοι οι τραυματίες της πυρκαγιάς «αντιμετωπίστηκαν με υποδειγματικό τρόπο»...





Ριζοσπάστης    Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

2 σχόλια:

  1. ΣΤΑΡΑΤΑ....


    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΕΤΑΙ....

    ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ: "ΑΥΤΟΙ" ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΑ "ΜΝΗΜΟΝΙΑ" ΓΙΑ 99 Years Που ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ;;;
    "ΑΥΤΟΙ" ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΕ ΈΝΑ ΓΥΦΤΟΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ ΒΑΖΙΒΟΥΖΟΥΚΩΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ... ΡΩΣΙΑ;;;
    "ΑΥΤΟΙ" ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ (Ο ΑΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΟΝΑΖΙΣΤΗΣ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ;;;
    "ΑΥΤΟΙ" ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ... ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΤΣ;;;;

    ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΑΚΙΑ.... ΌΤΑΝ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΑΣ ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΚΡΙΜΑΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ .... Ο "ΛΟΓΑΡΙΣΜΟΣ/ΜΠΟΥΓΙΟΥΡΤΙ" ΕΙΡΘΕ ΣΧΕΔΟΝ 3 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΜΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ 1922!!!!

    Καταλάβαται ΛΕΠΡΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ;;;;


    ΤΟ ΚΑΚΟ/ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ... ΔΙΑΛΥΕΙ!!!



    ...και που να ξέραμε το "πραγματικό βιογραφικό Του ΥΠΕΞέρεση "!

    1. Το Ρόλο Είχε ως "Σύμβουλος" του Μαριχουανάκια τότε κατά τον βομβαρδισμό του Βελιγραδίου από το ... ΝΑΤΟ;;;

    2. ΩΣ Καθηγητής Τί Σχέση Είχε με Τούρκους Πολιτικούς και Καθηγητές και με ... Ποιούς;;
    (Γιαυτό "καλή" ενημέρωση ρωτήστε τόσο το Γενικό Προξενίο Μονάχου και Ιδιαίτερα την Πρεσβεία στο Berlin!)

    3. Ιδιαίτερα Ενδιαφέρον ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΙ "ΚΥΚΛΟΙ" ΤΟΝ ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΗ... ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ (Κατ' Εμάς ΤΟ ΠΙΟ ΒΡΟΜΙΚΟ/ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ/ΛΑΚΕΔΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ!) ... ΥΠΕΞ ΚΑΙ "ΓΙΑΤΙ"!!! ΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΦΛΩΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΣΟ ΑΥΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΙΤΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΚΟΥ "ΣΥΡΙΖΑ/ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΡΟΜΙΚΗ ΒΡΟΜΙΑ" ... ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΚΕ!!!

    4. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΚΥΠΑΤΖΙΔΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΌΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΩΝ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΤΣΟΓΛΑΝΙΩΝ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ... ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ CIA-ΜΚΟ/"ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ" ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ ΑΥΤΗΣ ΌΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ/ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ-ΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΣΥΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ-ΦΑΝΑΡΙ-Α. ΡΩΜΗΣ!!!

    Διότι:
    ΤΟ ΚΑΚΟ/ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ... ΔΙΑΛΥΕΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΆΣ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ!


      Κάτι που ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕ ΟΥΔΕΙΣ! ΠΡΟΣΕΞΤΕ:


      Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΣΤΗΝ "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ/ΕΝΝΟΙΑ" ΛΕΓΕΤΑΙ "ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟΣ" ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ:

      1. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΩΝ "ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ"!!! ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ "ΧΡΕΟΥΣ" ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΌΤΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΞΑΝΕΙ ΜΕ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΟΦΥΣΙΚΟΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ (Γιαυτό το κάναν για ... 99 χρόνια!) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ... ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

      2. Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η "ΛΟΓΙΚΗ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ (σε Εθνικό Επίπεδο Λέγεται: Εθνική Προδοσία/άρα Εσχάτη Ποινών!) "Β. Μακεδονία" ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ "ΚΑΘΑΡΟ" ΤΡΌΠΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥ!!! ΕΔΩ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ!!!

      3. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩΜΕΝΗ (ΞΑΝΑ) ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ... "ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ" ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΌΧΙ Μετοχικά Νούμερα βλέπουμε ΌΤΙ Ο ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΌΛΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ! Από Την "ΚΑΘΑΡΣΗ" ΤΟΥ 1989 (πιος την θυμάται;;;) στο "Μαζί Τα Φάγαμαι" πήγαμαι στο "Κυβερνώ/Κυβερνάω έναν Λαό απατεώνων" και ντουγρού στο "... ΟΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΦΤΑΙΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΣΗ ΤΟΥΣ!!!"

      4. Ο ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΣ ΑΤΙΜΟΣ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΥΦΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ! ΟΙ ΝΑΖΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ/ΜΑΖΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟ Selber Schuld! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΤΑΙΣ"!!! ΠΑΝΩ ΣΕΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΤΗΡΙΓΜΑ" ΤΟΥ Selber Schuld ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ/ΑΤΙΜΟ/ΑΝΗΘΙΚΟ/ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ/ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΟ "Πρέπει ο καθένας να αλλάξει μόνος Του!!!/Πρέπει Πρώτα να Αλλάξουμε Εμείς ο καθένας Ξεχωριστά!!! Τί ΔΕΝ ΝΟΕΙΤΑΙ;;; Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΝ!!!


      ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΌΤΙ ΑΥΡΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: (... εάν "Το Τούρκο" πάρει με το έτσι θέλω 30 Νησιά) ... "ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ" ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ: ΝΑΙ πήραν 30 αλλά ΕΜΕΙΣ ... ΓΛΥΤΩΣΑΜΑΙ 80 ΝΗΣΙΑ! (ΤΟ ΌΤΙ "ΤΟ ΤΟΥΡΚΟ" ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΑ ΆΛΛΑ 80 ΔΕΝ ΤΟ ... ΛΕΝΕ!!!)

      Διαγραφή