Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Μία είναι η απάντηση: Ξεσηκωμός - Οργάνωση - Αγώνας






ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ   Ν. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ   ΙΚΑ – OAEE – ΔΗΜΟΣΙΟΥ – ΟΤΑ – ΠΑ.Σ.Α.Σ-ΔΕΗ – ΔΕΚΟ Τραπεζών – Εμφ/ων Ποτών Αριστοτέλους 32 – Ολύμπου 77,   Τ.Κ. 546 31,   Ε.Κ.Θ.   Τηλ: 2310 237694 www.syntaxio.blogspot.com     -- --       e-mail: suntax.ika@gmail.com

Μία είναι η απάντηση: Ξεσηκωμός - Οργάνωση - Αγώνας
Συνάδελφοι συνταξιούχοι, μας τσακίζουν.
Στις 17-18 του Μάη η κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση στη Βουλή τη νέα αντεργατική - αντιλαϊκή - αντισυνταξιουχική θανατηφόρα συμφωνία, το 4ο κατά σειρά μνημόνιο.
Έχουμε νέο σφαγιασμό των συντάξεών μας για πολλοστή φορά: Νέα φοροληστεία - αυτόματο "κόφτη" σε ό,τι πενιχρό έχει απομείνει από τις συντάξεις μας, που στο ακέραιο σε όλη μας τη ζωή πληρώσαμε και δεν το χρωστάμε σε κανέναν.
Μία είναι η απάντηση: Ξεσηκωμός - Οργάνωση - Αγώνας.

Πάρτε μαζικά μέρος στην πανσυνταξιουχική συγκέντρωση την Τετάρτη 17 Μάη ώρα 10:30 π.μ στο Άγαλμα Βενιζέλου, ημέρα απεργίας από κοινού με το εργατικό κίνημα, μαζί με τα παιδιά μας που τα προορίζουν για δούλους του 21ου αιώνα.
Συνεχίζουμε με νέα πανσυνταξιουχική συγκέντρωση την Πέμπτη στις 18 Μάη ώρα 10 π.μ. στο ΙΚΑ στην Αριστοτέλους και στις 7 το απόγευμα στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Δεν σταματάμε εδώ.
Συνεχίζουμε τους αγώνες μας με σύσκεψη τν Συνταξιουχικών Σωματείων στις 23 Μάη 10π.μ. στην μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και στις
13 Ιουνίου  με την πανσυνταξιουχική συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη με συμμετοχή της Θράκης – Μακεδονίας – Ηπείρου – Θεσσαλίας..
Συνάδελφοι  - συναδέλφισσες,
Τώρα με τα νέα θανατηφόρα αντισυνταξιουχικά - αντιλαϊκά μέτρα έρχονται να μας ισοπεδώσουν. Η εφαρμογή της "προσωπικής διαφοράς" σημαίνει νέες καταστροφικές περικοπές στις υπάρχουσες συντάξεις μας έως και 18%. Έχουν συμφωνήσει σε νέα μείωση του αφορολόγητου. Φορτώνονται στα προηγούμενα μέτρα που μέχρι σήμερα έχουν κατακρεουργήσει τις κύριες και επικουρικές συντάξεις μας, έχουν αφαιρέσει τα δώρα μας, εξαφάνισαν το ΕΚΑΣ. Μας αποκλείουν από την Υγεία, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Όλοι στο δρόμο του αγώνα σε αποφασιστική - αδιάκοπη - μαζική δράση να προασπίσουμε τη ζωή μας, τη ζωή των παιδιών μας, της εργατικής - λαϊκής οικογένειας, να ανατρέψουμε τις αντεργατικές αντιλαϊκές πολιτικές.
Δίνουμε τη μάχη οργανωμένοι στα σωματεία μας - Πιο δυνατά στους αγώνες - Δεν σκύβουμε το κεφάλι».

1 σχόλιο:

  1. Σαν σήμερα....

    http://eyrytixn.blogspot.gr/2011/12/blog-post_13.html

    [Ο "ταραχοποιός" Καραϊσκάκης εξόριστος και κυνηγημένος από τους "Μαυροκορδάτους και σία" δίνει μάχη ενάντια στη μαύρη συμμαχία Ελλήνων και Τούρκων στο μοναστήρι της Βράχας (1824)]

    ΑπάντησηΔιαγραφή