Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Στις λαϊκές κινητοποιήσεις νταήδες, στα Εξαπτέρυγα κότες λυράτες...

 

 Θυμηθείτε τους κυρίους και τις κυρίες του πολιτικού και μιντιακού μας
συστήματος πως άφριζαν ενάντια σε Πολυτεχνείο και επέτειο δολοφονίας Γρηγορόπουλου.
Θυμηθείτε πως ούρλιαζαν ότι οι λαικές συγκεντρώσεις (με τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων) ήταν “παρανομία”.
Θυμηθείτε πως ξεσκίζονταν ποιος θα πάρει τον τίτλο του πιο άτεκτου εισαγγελέα ενάντια στους “παραβάτες του νόμου”.
Σήμερα, όμως,
  • τώρα που η Εκκλησία δεν εφάρμοσε το κυβερνητικό φιρμάνι για τα Θεοφάνια,
  • τώρα που η κυβέρνηση του “νόμου και της τάξης” κάνει την πάπια,
  • τώρα, αυτό το ασκέρι των τσανακογλειφτών της (κάθε λογής) εξουσίας,
  • τώρα, αυτά τα κανίς του συστήματος που παριστάνουν τα πιτ-μπουλ για να γαυγίζουν απέναντι σε απεργούς και διαδηλωτές ότι “ο νόμος είναι νόμος”,
  • τώρα, γι’ αυτόν τον συρφετό του φαρισαισμού, της υποκρισίας, της γλίτσας και της μαυρίλας, το άνοιγμα των εκκλησιών δεν είναι “παρανομία”.

Οι τζάμπα μάγκες κυβερνώντες, που επέτρεψαν στους ιεράρχες να δηλώσουν εμπράκτως ποιος συγκυβερνά σε αυτή τη χώρα και προσκύνησαν στο όνομα της σύζευξης κράτους – Εκκλησίας τη δημιουργία μικρών και μεγάλων υγειονομικών «βομβών» σε όλη τη χώρα. 

Ο τζάμπα μάγκας Μητσοτάκης, που κατήγγειλε από το βήμα της Βουλής “εγκληματική” στάση εκείνων που «εν μέσω πανδημίας βλέπουν και μιλούν ακόμα για την πορεία του Πολυτεχνείου» και σήμερα «ευλόγησε» τις ουρές στις εκκλησίες, τον μεταφυσικό “ξεκασμό” του κορωνοιού και το ράντισμα των περιπολικών!

Ο τζάμπα μάγκας «σερίφης» Χρυσοχουντίδης, που στο Εφετείο στη δίκη των ναζί της Χρυσής Αυγής και στην Επέτειο του Πολυτεχνείου έβγαλε τις κλούβες και τις αύρες για να διαλύσει συγκεντρώσεις στις οποίες τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Τον Χρυσοχοΐδη που στην επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου τα ΜΑΤ του επιτέθηκαν σε οικογένειες (στα Σεπόλια), σε… ανθοδέσμες στο μνημείο της δολοφονίας του παιδιού και προχώρησαν σε 350 προσαγωγές σε όλη τη χώρα. Αλλά που σήμερα στην εορτή των Φώτων μπροστά στις εικόνες των ιεραρχών χωρίς μάσκες να μοιράζουν αγιασμό, να ανταλλάσσουν χιροφιλήματα και να παροτρύνουν σε «άγιες» βουτιές στα ύδατα, έδωσε εντολή στους ένστολους του για «ήπια  μέτρα αστυνόμευσης» και να κάνουν το σταυρό τους μπροστά τους ιεράρχες… 

Ο τζάμπα μάγκας Γεωργιάδης που, μόλις χθες, μας ενημέρωσε, ότι η κυβέρνηση για λόγους …σεβασμού στην Ορθοδοξία και στην πίστη, παράκουσε  επιστήμονες που ζήτησαν καραντίνα πριν τη γιορτή του Αγίου Δημητρίου, μετατρέποντας τη Θεσσαλονίκη σε εκατόμβη νεκρών και σήμερα διαπράττουν το ίδιο έγκλημα.

Ο τρόπος αντιμετώπισης των συγκεντρώσεων για το Πολυτεχνείο και των σημερινών συγκεντρώσεων στις εκκλησίες δείχνει ότι στόχος της κυβέρνησης δεν είναι η αντιμέτωπη της πανδημίας αλλά της δημοκρατίας και του λαϊκού κινήματος.

Ναζιστοχριστιανοταλιμπαν!

1 σχόλιο:

  1. Εξισώνοντας της "Λαϊκές Κινητοποιήσεις" και τα "Θρησκευτικά Μυστήρια" (ζητώντας αστυνομική βία!!!) παίζεται τον ρόλο του Βοθροσυστήματος των Λακέδων Διαχειριστών της Αποικίας μιας Ανθελληνικής Εξουσίας/Πολιτείας!

    Βρέστε το "κλείδι" του Ηρακλή στον Αθλο του με τους "Κόπρους του Αυγεία"!

    ......εάν Είσται πραγματικοί Αριστεροί/Κουμμουνιστές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή