Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ δίνουν εξετάσεις στο κεφάλαιο για το ποιόν μπορεί να εμπιστευθεί στην αντιλαϊκή διαχείριση (VIDEO)

 

 
 

Αυτό το τριήμερο, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ, αλλά και οι υπόλοιποι, εκτελούν το ποιο κρίσιμο καθήκον που τους έχει θέσει η επιχειρηματική τάξη: Να σηκώνουν σκόνη, την ώρα που η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρύψει ότι ότι παρά τα απίστευτα κέρδη που τσεπώνουν μια χούφτα επιχειρηματικοί όμιλοι, ούτε αυτοί, ούτε το κράτος, δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή για την υγεία και την ασφάλεια του λαού, σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ Λεωνίδας Στολτίδης, μιλώντ

Ο Λεωνίδας Στολτίδης ανέδειξε με παραδείγματα πώς οι ανάγκες του λαού θυσιάζονται για την κερδοφορία των επιχειρηματικών ομίλων στο όνομα της οποίας πίνουν νερό ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ. Όπως σημείωσε «υπάρχει η δυνατότητα απόλυτης ασφάλειας στην Αττική Οδό, όπως και σε άλλη οδό, στους εθνικούς δρόμους, στις αστικές περιοχές» αν δεν υπήρχε στη μέση το κέρδος του ομίλου στον οποίοι παραδόθηκε ο οδικός άξονας, για να καταγράψει έσοδα 3 δις. «Υπάρχει λύση για την πρόληψη από τις πυρκαγιές. Η Δασική Υπηρεσία σάς ζήτησε 17 εκατομμύρια για τις εργασίες πρόληψης και δώσατε μόνο 1,7 εκατομμύρια. Κάηκε η μισή Ελλάδα. Όμως, εσείς της ΝΔ επιλέξατε να δώσετε 40 εκατομμύρια ευρώ στους ομίλους διαχείρισης εθνικών οδών ως αποζημίωση, γιατί δεν περνούσε ο κόσμος από τα διόδια για να τους χαρατσώνουν».

«Υπάρχει η δυνατότητα να λυθεί με γιατρούς, νοσηλευτές και υποδομές το ζήτημα της διασφάλισης της υγείας και της ζωής του λαού μας από την πανδημία και από όλες τις άλλες ασθένειες» αν οι κυβερνήσεις δεν φρόντιζαν να γεμίσουν «τις τσέπες των “κοράκων” της υγείας που άδειασαν τα ταμεία και τις τσέπες των βιοπαλαιστών που δίνουν στην ιδιωτική υγεία ό,τι έχουν για να σωθούν».

«Εκατομμύρια επιδοτήσεις, έχουν δοθεί στους επιχειρηματικούς ομίλους των αερομεταφορών» αντί να πάνε στα αντιπλημμυρικά έργα. «Υπάρχει τρόπος να εξαλειφθεί η ενεργειακή φτώχεια και η ακρίβεια στα προϊόντα που έχουν τσακίσει τη λαϊκή οικογένεια. Βρίσκεται στις πλούσιες ενεργειακές πηγές της χώρας, στο μηδαμινό περιβαλλοντικό αποτύπωμα με την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών. Αντ' αυτού, όλοι εσείς συμφωνείτε να οδηγήσετε δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ από την αιματηρή φορολογία του λαού μας στους ομίλους της ενέργειας, για να χτίσουν τις ΑΠΕ χωρίς κόστος και μετά να ρουφάνε το λαϊκό εισόδημα με το κόστος της ενέργειας».

902gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου