Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021

Αποκαλύπτεται η εγκληματική πολιτική της Υγείας - εμπόρευμα

 

ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΝΔΗΜΙΚΟ ΚΥΜΑ


Οι πάνω από 1.000 νεκροί από την 1η Νοέμβρη, οι περισσότεροι από 17.000 σε όλη τη χώρα από την αρχή της πανδημίας και τα καθημερινά ρεκόρ κρουσμάτων αποτελούν την τραγική επιβεβαίωση της εγκληματικής πολιτικής στη διαχείριση της πανδημίας. «Ατομική ευθύνη», «εξοικονόμηση κόστους», επιχειρηματική δράση στην Υγεία, θωράκιση της κερδοφορίας των ομίλων, «ασυλία» στις ιδιωτικές κλινικές να θησαυρίζουν από τις ελλείψεις στο δημόσιο σύστημα: Ολα τα παραπάνω, που επαναλήφθηκαν στο διάγγελμα Μητσοτάκη την περασμένη Πέμπτη, αποτελούν τη «συνταγή» της διαχείρισης της πανδημίας που πληρώνει πανάκριβα ο λαός, τόσο μέσα στα νοσοκομεία όσο και έξω από αυτά.

Κι ενώ το πανδημικό κύμα εξακολουθεί να επελαύνει, ως «αντίδοτα» παρουσιάζονται από την κυβέρνηση μέτρα σαν αυτά που οδήγησαν στο σημερινό χάλι και τα οποία υπονομεύουν την ουσιαστική προστασία του λαού.

Ο αδιέξοδος διαχωρισμός εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων και τα περιοριστικά μέτρα για όσους ακόμα δεν έχουν εμβολιαστεί συνεχίζονται, μετατρέποντας το εμβόλιο, ένα πολύτιμο δηλαδή όπλο που έχει προσφέρει η επιστήμη, σε άλλοθι για να απορρίπτεται κάθε ουσιαστικό μέτρο προστασίας σε χώρους μεγάλης διασποράς, όπως οι χώροι δουλειάς, τα ΜΜΜ, τα σχολεία κ.α. Και ενώ ο λαός έχει ανάγκη από ένα καθολικό εμβολιαστικό πρόγραμμα, με μια επιστημονικά τεκμηριωμένη εκστρατεία, με εξαντλητική προσωποποιημένη ενημέρωση, με κέντρο ελέγχου και φαρμακοεπαγρύπνηση, η κυβέρνηση ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη «λοκντάουν» για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί, εξακολουθώντας να αναποδογυρίζει την πραγματικότητα, βαφτίζοντας την πανδημία «πανδημία ανεμβολίαστων».

Την ίδια στιγμή, η κατάσταση στα νοσοκομεία γίνεται όλο και πιο ασφυκτική, οι διασωληνώσεις εκτός ΜΕΘ καθημερινά είναι δεκάδες, η μονοθεματικότητα του συστήματος Υγείας επιβαρύνει συνολικά τη νοσηρότητα του πληθυσμού. Κι ενώ όλα αυτά «φωνάζουν» για την ανάγκη επίταξης του ιδιωτικού τομέα, των μεγάλων κλινικών των επιχειρηματικών ομίλων, αυτοί υπογράφουν «χρυσά συμβόλαια» με το κράτος για να διαθέσουν μερικές κλίνες. Και την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση εξαντλεί όλη της την «πυγμή» σε μερικούς ιδιώτες γιατρούς που τους «επιστρατεύει», αφαιρώντας ακόμα και τις ελάχιστες υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που υπήρχαν στις γειτονιές.

Παρά το γεγονός ότι οι ανάγκες σε προσωπικό είναι τεράστιες σε όλο το σύστημα Υγείας, τόσο σε νοσοκομεία όσο και σε δομές ΠΦΥ, η κυβέρνηση κρατάει σε αναστολή εκατοντάδες υγειονομικούς, ενώ οι όποιες «προσλήψεις» περιορίζονται στην αντικατάστασή τους, δηλαδή στην ανακύκλωση των μεγάλων κενών, που υπήρχαν και πριν την πανδημία.

Και βέβαια, η άθλια κατάσταση στα ΜΜΜ συνεχίζεται, αφού δεν ενισχύεται ο στόλος με μέσα και προσωπικό, ενώ ως «λύση» η κυβέρνηση παρουσιάζει το κυλιόμενο ωράριο.

Δεν είναι αβλεψίες

Αυτά είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν την αντιφατική πολιτική της κυβέρνησης. Και δεν είναι ούτε απλά «αβλεψίες», ούτε «άστοχοι χειρισμοί», που τάχα μπορούν να διορθωθούν μέσα από «επιλογή προσώπων κοινής αποδοχής», όπως καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση να κάνει.

Είναι αποτέλεσμα της στρατηγικής της Υγείας - εμπόρευμα, που ακολουθείται με συνέπεια από όλες τις κυβερνήσεις. Του κριτηρίου επιλογής των μέτρων που ακολουθούνται από την αρχή της πανδημίας με βάση το τι «κοστίζει» λιγότερο για το κράτος και τους επιχειρηματικούς ομίλους. Το κριτήριο, που σήμερα οδηγεί όλη τη διαχείριση της πανδημίας να «κρέμεται» αποκλειστικά από το ποσοστό των εμβολιασμένων, είναι το ίδιο με αυτό που εμποδίζει την ανάπτυξη ενός συγκροτημένου εμβολιαστικού προγράμματος. Είναι το ίδιο με αυτό που «κρέμαγε» όλη τη διαχείριση της πανδημίας πότε από τη μάσκα και πότε από την «αυτοδιάγνωση», με τα γνωστά αποτελέσματα στα προηγούμενα κύματα. Είναι αυτό που οδηγεί στα «πρωτόκολλα - λάστιχο» και στις δύο τουριστικές σεζόν που έκαναν τα νησιά να βράζουν.

Είναι το κριτήριο που βλέπει ο λαός πίσω από κάθε οξυμένο πρόβλημα που τον τσακίζει, το γεγονός δηλαδή ότι στην «εξίσωση» της θωράκισης των επιχειρηματικών ομίλων και της δημοσιονομικής σταθερότητας δεν χωράνε οι ανάγκες του για ένα δημόσιο σύστημα Υγείας με αναβαθμισμένες δωρεάν υπηρεσίες, για μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς κ.ο.κ.

Εγκληματική η απουσία μέτρων στους χώρους δουλειάς

Το αφήγημα της κυβέρνησης ότι η πανδημία αφορά μόνο τους ανεμβολίαστους καταρρίπτεται από τα ίδια τα στοιχεία, που κάνουν φανερή την ανάγκη, μαζί με τον πολύτιμο εμβολιασμό, να ληφθούν όλα τα συνδυασμένα μέτρα ενίσχυσης και θωράκισης της δημόσιας υγείας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το 40% του συνόλου των κρουσμάτων αφορά εμβολιασμένους. Το 70% των εμβολιασμένων που νοσούν είναι ηλικίας 18-59 ετών, δηλαδή πρόκειται για παραγωγικές ηλικίες που δουλεύουν και μετακινούνται. Είναι αυτοί που δεν δικαιούνται δωρεάν τεστ, για τους οποίους η εργοδοσία, στο όνομα των εμβολιασμών, έχει πάψει να τηρεί ακόμα και τα στοιχειώδη μέτρα στους χώρους δουλειάς.

Στο μεταξύ, κι ενώ στην υποτυπώδη επιδημιολογική επιτήρηση αγνοούνται σημαντικοί δείκτες - όπως στοιχεία για τον αριθμό κρουσμάτων σε εργασιακούς χώρους, σε ΜΦΗ, δομές προσφύγων κ.α. ή για το προφίλ των νοσούντων - ερωτήματα εγείρει η πρόσφατη τοποθέτηση του προέδρου του ΕΟΔΥ Θ. Ζαούτη για πιθανούς «κόφτες» ακόμη και στην καταγραφή των νεκρών της πανδημίας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, «εάν στην Ελλάδα ακολουθούσαμε το σύστημα καταγραφής του Ηνωμένου Βασιλείου θα καταγράφαμε 20% λιγότερους θανάτους», σε μια ακόμα τοποθέτηση που εντείνει τη σύγχυση στον λαό, τροφοδοτώντας τον «βολικό αντίπαλο», τους κάθε είδους «συνωμοσιολόγους».

Αυτό που αποκαλύπτεται ξανά μπροστά στους εργαζόμενους είναι ότι η οργανωμένη πάλη είναι μονόδρομος για να σωθούν ανθρώπινες ζωές, ότι μόνο ο λαός σώζει τον λαό, με τη διεκδίκηση και τον αγώνα για τη ζωή και το δίκιο του. Οτι είναι μονόδρομος η σύγκρουση με το «κριτήριο» της θωράκισης της καπιταλιστικής κερδοφορίας, που τσακίζει την πιο ζωτική τους ανάγκη, την προστασία της υγείας.

Ριζοσπάστης 

1 σχόλιο:

  1. ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΠΗΓΗ ΜΑΘΗΣΕΩΣ!!!..... πάμε ξανά ΟΛΟΙ μαζί:


    ..... ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΕΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ:


    Δεν είμαι Μάντης ούτε βοηθός Φακήρι....αλλά Σας ΘΥΜΙΖΩ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΟΤΙ:

    1ον. ΤΟ KONZETRATIONSLAGER ΝΤΑΧΑΟΥ φτιάχθεικαι για.... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ! Διότι η ΕΠΙΣΗΜΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΤΑΝΕ: "ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ KONZETRATIONSLAGER DACHAU ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ (NSDAP) ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΊΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.... και πρώτου τους κάνουν κανένα "κακό" τους βάζουμε στο Konzetrationslager Νταχάου για .... προσωπική τους ..... ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!!" ΑΥΤΗ ΕΙΤΑΝΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ KONZETRATIONSLAGER DACHAU!!!!!

    2ον. ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ KONZETRATIONSLAGER ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΣΤΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΕΙΣΟΔΟΥ ΕΓΡΑΦΕ "ARBEIT MACHT FREI"!!! Και μετά οι "ΕΡΓΑΖΩΜΕΝΟΙ/ARBEIT!!!" Πήγαιναν πρώτα για πλύσιμο/ντουζιέρα με το CYCLON B ΦΑΡΜΑΚΟ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ" .... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΟΥΣ .... ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ..... "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΟΥΣΒΙΤΣ/ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ ΙΙ"!!!

    ΚΑΘΕ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ-ΙΣΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ "ARBEIT MACHT FREI =ΤΟ ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ/ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ KONZETRATIONSLAGER ΝΤΑΧΑΟΥ (.... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ!!!) .... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΕΣ ΤΥΧΑΙΩΤΗΤΕΣ!!!!


    ΥΓ. ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!!!!

    ΥΓ. ΞΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΟΙ "ΦΥΛΑΚΕΣ" ΣΤΑ KONZETRATIONSLAGER ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΔΙΚΗ;;;;; ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ KONZETRATIONSLAGER ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΚΑΘ' ΥΠΌΔΕΙΞΗ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΟ!!!! ΜΑΛΙΣΤΑ ΌΣΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΙΝΤΖΑΡΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ!!!! ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΌΤΙ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΝΑΖΙ "KURZEM PROZESS"!!!

    ΥΓ. ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΕΙΜΑΙ! Αλλά όταν από την πρώτη μέρα είπα/ΕΓΡΑΨΑ: ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ KURZ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΓΚΕΛΑΡΟΠΟΙΗΣΗ" ΤΟΥ Χέλμουτ Κόλ στην Γερμανία!!! ΘΥΜΙΖΩ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς ΕΙΡΘΕ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" Χωρίς να να ναι σε κανένα ψηφοδέλτιο στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ 2019 Η ΦΟΝ ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥ!!!! ..... ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΜΕ ΜΟΝΤΕΡΝΕΣ/ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΝΕΚΑ "ARBEIT MACHT FREI =ΤΟ ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!" ΦΥΛΑΚΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΈΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (τους επιτρέπουν να πάνε μόνον στην "σκλαβοδουλεία" τους/ARBEIT MACHT FREI!!!)!!!

    ΚΑΛΩ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    ΙΔΕΑΛΩΣ ΝΙΚΗΣΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΤΟΣΟ Ο ΔΡ. ΓΙΟΣΕΦ ΜΕΝΓΕΛΕ/ΕΜΒΟΛΟ SS-19 ΌΣΟ ΚΑΙ Ο ΔΡ. ΓΙΟΣΕΦ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ/ΒΟΘΡΟΜΟΥΜΟΥΕ..... ΤΕΛΙΚΑ ΝΙΚΗΣΕ Ο ΝΑΖΙΣΜΟΣ!!!!-;;;;;;

    Σημείωση:Vaccinatio ΕΣΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΞΗ/ΟΡΟΣ/ΝΟΗΜΑ.... ΕΙΝΑΙ ΤΟ .... ΒΑΤΣΙΝΩΜΑ!!!!!


    ......... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΏΣ ΠΕΡΑ............ και ζωή στα ΚΑΤΣΙΚΟΜΟΥΛΑΡΑ!



    Σημείωση: Το 1933 με την άνοδο του Ναζισμού στην Γερμανία το 80% (ογδόντα) των Δικαστικών και νομικών ΕΙΤΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! Το ιατρικό προσωπικό είτανε σχεδόν 70% (εβδομήντα) με την Ναζιστική εξουσία! Στην άλλη επιστημονική κοινότητα πάνω από 65% (εξηνταπέντε) είτανε παρατρεχάμενει των οικονομικών υποσχέσεων της Ναζιστικής εξουσίας στην Γερμανία!!! .. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ είτανε εύκολα για να φτιάξουν το πρώτο Konzetrationslager Dachau και τα ΑΟΥΣΒΙΤΣ τα ΜΠΙΡΚΕΝΑΟΥ τα ΜΠΕΡΓΕΝ ΜΠΕΛΣΕΝ ΤΑ ΜΑΟΥΤΧΑΣΕΝ και τόσα άλλα που .... "ARBEIT MACHT FREI =ΤΟ ΒΑΤΣΙΝΩΜΑ SS-19 ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"..... ΚΑΡΜΠΟΝ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!

    [Επίσημα ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΛΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ: ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ 2109! ΤΑΔΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ: ΕΘΝΙΚΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ- ΑΟΖ- ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΑΙΓΑΙΟ- ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ- Β. ΗΠΕΙΡΟΣ- ΘΡΑΚΗ- ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΤΟ ΛΕΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΚΕΔΟΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ/ ΕΞΟΥΣΙΑΣ) και χίλια μύρια έπονται!!!!! Για να ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!!!!]

    ΑπάντησηΔιαγραφή